Přejít na výpis diskuzí
Ptejte se šéf designéra J. Solomona na XCOM: Enemy Unknown
29.9.2012 | Redakce Games.cz
137 příspěvků
-
Dotaz: Jake jsou v planu DLC (jestli nejake).
-
Zvláště prodávání mrtvol emzáků do gurmanských restauracích *2*
-
-
Sektanský mozeček se skopovými (Mutton) ledvinkami , nebo snad krabí (Lobsterman) obložené vajíčky (Crysalid) na hniličko? Jako aperitiv doporučuji eterický nápoj posilujícího na mysli z vývaru Ethermaního rukávu. *15*
-
-
a když nemáte muttona, tak tam dejte snakemana;).
-
-
Reakce na post postolky ohledně prodeji technologií emzáků.
-
-
Aby som len nekritizoval:
1. Budú v hre zbrane na blízko (vŕtačky v XCOM:TFTD ) ?
2. Bude možné cielene odstreliť stenu/prekážku tažšími zbraňami ? Pretoze streľbu, ako sa zdá, je možné vyvolať len pri spozorovaní nepriateľa a len na neho.
3. Denné misie ? -
-
1. Ne
2.Ano (granatem, RPG)
3.Ano
-
-
1.bude leceni spolubojovniku rozlozene mezi jednotlive casti tela?
2.bude ve hre zbran s multitargetingem?
3.kazdy vojak muze pouzivat jakoukoliv zbran?
4.bude pri misi fungovat moralka tymu? A z toho vyplyvajici efekty jako berserk,strach atd?
5.casovani granatu?
6.zakladny alienu?
7.prostredi mise odpovidajici lokaci zeme (antarktida zima,egypt pisek atd.) ?
8.zakladna se bude stavet nebo uz bude cela hotova?
atd... -
-
tak musí bejt člověk taky trochu překvapenej, ne ? *2*
-
1. Vypadá to že ne
2.ne
3.ne
4.ano
5.ne
6.to se neví
7.to se neví
8.jako v puvodnim x-com, základna bude z části hotová -
-
Časování granátů ... a tohle taky ne ? Eeeee mod tools a rychle !
-
6 a 7 a prave proto se pta tvurcu *14*
-
-
-
Zdar, mohli by ste mi nekdo doporucit nejaky solidni klon xcomu zatimco budu cekat na tohle? Dik a sry za OT
-
-
Xenonauts nebo jak se to jmenuje,nevím jestli to je klon má to brzo vyjít a vypadá to skvěle.
-
Ceske UFO: Extraterrestrials je vyborny X-COM klon. Bud to gold verzia alebo klasicka s modmi. Pozn.: Pre lepsi herny zazitok sa odporuca pouzit mody vytvorene fanusikmi. Zazitok je potom este lepsi.
-
-
Jenom bych te opravil-gold verze(snad se prodava uz jen ta) uz obsahuje mody od fanousku. A na druhem dilu(ktery ma vyjit kazdou chvili) pracovali zrovna i moderi,takze to snad bude pecka hned od zacatku.
-
-
Nejvíc klon je ufo two sides. Bohuzel jim to kvuli licencim ke konci utnuli. Jinak treba alien invasion ma bezkonkurencní ufopedii a par prvku fakt skvelejch. Extraterestrials nejsou spatny a xenonauts uz zacinaj bejt pouzitelny.
-
-
Me by hodne zajimalo, jak moc odlisna bude konzolova verze?Zda je pravda, ze v konzolovejch verzich bude nektery obsach chybet a budou schazet i nektere takticke moznosti?Pry to na konzolich ma byt vice akce nez strategie.Nejsem sam koho to zajima, tak snad se odpoved dozvime.Dekuji.
-
Opravdu mne taky zajímá stav Xcomu od 2K Marin , ..... copak se stalo s původními plány ?
Žádné sbohem , šáteček a zapomeňte .... -
-
Právě dnes se vynořily nějaké nepotvrzené informace, původní článek asi tady http://kotaku.com/5947737/the-other-xcom-game-might-now-be-a-third+person-shooter snad o tom bude i nějaká novinka/bleskovka na games.
-
-
Z videí jsem to zřejmě vypozoroval, ale raději se tu zeptám. Fog of war tam není že?
-
Hral jsem demoverzi a dost se mi to libi...
...taky budete takhle brecet az bude vychazet doom 4?
*7* -
-
Samozrejme.
-
-
Proc se ptate dady. Mate se ptat Solomona :)