Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • postolka
    Dotaz: Jake jsou v planu DLC (jestli nejake).
  • Zvláště prodávání mrtvol emzáků do gurmanských restauracích *2*
    • Sektanský mozeček se skopovými (Mutton) ledvinkami , nebo snad krabí (Lobsterman) obložené vajíčky (Crysalid) na hniličko? Jako aperitiv doporučuji eterický nápoj posilujícího na mysli z vývaru Ethermaního rukávu. *15*
      • a když nemáte muttona, tak tam dejte snakemana;).
    • Reakce na post postolky ohledně prodeji technologií emzáků.
  • Aby som len nekritizoval:

1. Budú v hre zbrane na blízko (vŕtačky v XCOM:TFTD ) ?
    2. Bude možné cielene odstreliť stenu/prekážku tažšími zbraňami ? Pretoze streľbu, ako sa zdá, je možné vyvolať len pri spozorovaní nepriateľa a len na neho.
    3. Denné misie ?
    • 1. Ne
      2.Ano (granatem, RPG)
      3.Ano
  • 1.bude leceni spolubojovniku rozlozene mezi jednotlive casti tela?
    2.bude ve hre zbran s multitargetingem?
    3.kazdy vojak muze pouzivat jakoukoliv zbran?
    4.bude pri misi fungovat moralka tymu? A z toho vyplyvajici efekty jako berserk,strach atd?
    5.casovani granatu?
    6.zakladny alienu?
    7.prostredi mise odpovidajici lokaci zeme (antarktida zima,egypt pisek atd.) ?
    8.zakladna se bude stavet nebo uz bude cela hotova?
    atd...
    • tak musí bejt člověk taky trochu překvapenej, ne ? *2*
    • 1. Vypadá to že ne
      2.ne
      3.ne
      4.ano
      5.ne
      6.to se neví
      7.to se neví
      8.jako v puvodnim x-com, základna bude z části hotová
      • Časování granátů ... a tohle taky ne ? Eeeee mod tools a rychle !
      • 6 a 7 a prave proto se pta tvurcu *14*
  • Zdar, mohli by ste mi nekdo doporucit nejaky solidni klon xcomu zatimco budu cekat na tohle? Dik a sry za OT
    • Keyz
      Xenonauts nebo jak se to jmenuje,nevím jestli to je klon má to brzo vyjít a vypadá to skvěle.
    • MickTheMage
      Ceske UFO: Extraterrestrials je vyborny X-COM klon. Bud to gold verzia alebo klasicka s modmi. Pozn.: Pre lepsi herny zazitok sa odporuca pouzit mody vytvorene fanusikmi. Zazitok je potom este lepsi.
      • Jenom bych te opravil-gold verze(snad se prodava uz jen ta) uz obsahuje mody od fanousku. A na druhem dilu(ktery ma vyjit kazdou chvili) pracovali zrovna i moderi,takze to snad bude pecka hned od zacatku.
    • Nejvíc klon je ufo two sides. Bohuzel jim to kvuli licencim ke konci utnuli. Jinak treba alien invasion ma bezkonkurencní ufopedii a par prvku fakt skvelejch. Extraterestrials nejsou spatny a xenonauts uz zacinaj bejt pouzitelny.
  • Me by hodne zajimalo, jak moc odlisna bude konzolova verze?Zda je pravda, ze v konzolovejch verzich bude nektery obsach chybet a budou schazet i nektere takticke moznosti?Pry to na konzolich ma byt vice akce nez strategie.Nejsem sam koho to zajima, tak snad se odpoved dozvime.Dekuji.
  • Opravdu mne taky zajímá stav Xcomu od 2K Marin , ..... copak se stalo s původními plány ?
    Žádné sbohem , šáteček a zapomeňte ....
    • Právě dnes se vynořily nějaké nepotvrzené informace, původní článek asi tady http://kotaku.com/5947737/the-other-xcom-game-might-now-be-a-third+person-shooter snad o tom bude i nějaká novinka/bleskovka na games.
  • Z videí jsem to zřejmě vypozoroval, ale raději se tu zeptám. Fog of war tam není že?
  • jindra.veliky
    Hral jsem demoverzi a dost se mi to libi...

...taky budete takhle brecet az bude vychazet doom 4?

*7*
    • Samozrejme.
  • Proc se ptate dady. Mate se ptat Solomona :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit