Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • btw GGG nektere redakce take pisou o pulnoci ale mate za tenhle clanek
    palec hore :)

Mam par dotazu co se tyce XCOMu: 1. Interface je velice vhodny padne dobre do ruky a nijak neprekazi trvalo tvurcum dlouho nez vymysleli tento zpusob - u jinych stategii to trva dele nez se v nich clovek vyzna
    2. Hra nabizi spoustu detailu velmi efektni jsou cut sceny mezi tahy meli vyvojari s enginem problemy nebo starosti?
    3. Pri hrani (hlavne u tahu) jsem si chte nechte vzpomenul na vynikajici Fallotu 1 a 2 maji autori toto postapokalypticke RPG? popr. cerpali z nej nejake napady (delat tahovou strategii nebo RPG není jednoduche momentalne se trochu mluvi o Age of Decadence jinak je na trhu prazdno)
    Preji hodne stesti v prodejnosti zaslouzite si to:)
    • Upřímně to ovládání mi moc nesedlo a zpětně (zkoušet demo znova kuli tomu nebudu) mě tak napadlo, jestli tam jde vůbec střelba naslepo? Nebylo vůbec od věci v baráku schovanýho emzáka vykouřit autokanónem s výbušnou nebo zápalnou municí. Určitě lepší ten barák srovnat se zamí, než vystavovan vymazlenýho soldáta možné smrti.
      • Ale neblbni, tohle jsou "zbytecne" funkce,ktere by hodne z konzolovych hracu jen odrazovaly!
        Na co inventar? Na co nejake atributy a akcni body?
        V dnesni dobe se nejaka strategie a taktika uz ocividne moc nenosi...
        Obavam se,ze momenty typu kdy jsem se s tymem zabarikadoval v baraku v hornim patre a laserovyma zbranema zoufale kropil Chrysalidy (nebo tak nejak) a s hruzou sledoval jak "oplodnujou" civilisty, se v novem ufu nevrati ani omylem.
    • To myslíš vážne ? Interface na PC ? Iste sa na to zvyknúť, ale po zahraní dema by som skonštatoval, že je to presne podľa trendu - urobme to pre konzoly a potom to nejako ohneme pre PC a ovládanie myšou.
  • DOTAZ:Bude hra pozdeji podporovat Windows XP?
    • A proc ne rovnou Win 98, nebo 95. A co teprve 3.11? Opravdu nechapu lidi, co se divi, ze nekdo udela hru, co uz nepodporuje 11 let stary system, kdyz od te doby byly dva a treti je za dvermi...
      • Jsi tak otravny i v realu? Kazdicky tvuj post primo cisi nastvanim,pohrdanim a aj nevim cim. Zkus svuj nazor vyjadrovat jako dospely clovek. Verim ze to dokazes
      • MrSanta
        Nevím jak Historik, ale já se nedivím. Akorát mě zajímá, jestli se třeba neplánuje patch, který hru zprovozní na XPéčkách a já nebudu muset čekat cca půl roku, než pořídím nový komp. Kupovat si nový systéme jenom kvůli několika hrám, mi přijde značně neekonomické. Obzvláště v situaci, kdy je na trhu spousta her, které na XP běhají. Můj současný stroj jsem pořizoval na vánoce 2008 a tehdy byly k dostání akorát Visty na které hodně lidí prskalo nebo XPéčka. Volba celkem jednoduchá, řekl bych.
        Navíc mám několik starých her, které se chystám (už hoooodně dlouho *13* ) zahrát a některé z těch her mají pod sedmičkama značné problémy.
      • Keyz
        Tak Vista je na prd,Windows 7 OK, Windows 8 na prd.
        Tedy jeden slušný OS co vyšel po XP.
        Navíc když mnoho her to podporuje tak proč by to nešlo když se navíc XP stále dost používá.
        Rozdíl v kvalitě u hry co běží pod XP anebo jinde většinou není poznat jestliže nevyužívá hodně novější DX.
        A kupovat nový OS protože prostě vyšel?Většinou to lidé kupují když kupují nové PC.A proč mají kupovat nové PC když konzolové porty mají pořád stejné nároky a málo her přináší ve velké míře pokročilé efekty které karty podporují.
        • Windows 8 = optimalizované Windows 7.

Z vlastní zkušennosti můžu říct, že rozhodně nejsou "na prd". Ale o tomhle ta diskuse není.
    • MrSanta
      Toto by mě taky, jakožto majitele prehistorického systému, zajímalo.
      • Zkuste si demo. To ze hra oficialne XP nepodporuje,jeste neznamena ze to nemuze fungovat
        • Nefungovalo :(
  • Demo jsem nehrál , takže spíš takové obecné ....

"Proč AŽ teď ?" .... A další spíš na producenty: "Nevadí vám že tento Xcom je vnímán spíš jako horká záplata na očekávání hráčů po původním oznámení FPS Xcomu ? A něco nového ze stavu původního projektu ? "
    • O cem ted mluvis? Naproste vetsine hracu X-Com serie je FPS X-Com uplne ukradeny. Tvuj nazor je hodne ojedinely a nevim cim podlozeny.
      • Díky bohu nevznáším dotaz na tebe , ale na ty , kdo by měli být v obraze ....
        Opravdu mne zajímá stav Xcomu od 2K Marin , a ten od Firaxis si taky zkusím ...
  • Ano z konzolovite to ovladani je klavesnice nebo mys nejsou vylozenym defektem ktery by od hrani odrazoval
  • Už podle dema je tahle verze UFO pro mě zklamáním. Velice brzo čekám na Kickstartru obdobný projekt od bratří Gollopů. Doufám.
    • Golopovci ? Na kickstarteru ? ..... Hmmm to by dokázalo zvyklat i takového zarputilého odmítače jako jsem já .
  • Dotaz : Bude se dat v plne verzi stavet vlastni zakladna uplne od zacatku ?
    • ne budes mit veleni uz hotove zakladny jako v puvodnim ufu
  • Dotaz: Blizzardu trvalo cca 10 let na vyvoj diabla 3 (a nic moc teda .. '' zatim'') Z dema se mi jevi xcom jako hra usita horkou jehlou ( grafika strasna , zadna mapa , moznost otacet jen ze 4 uhlu, a dalsi) Likvidace vetrelcu je jedinym snad kladem..tak ze.... Myslite si ze jeden rok na vyvoj takovedle hry staci? Nezacne nas stereotypičnost po par hodinach nudit?
    • Na XCOM EU pracuju od roku 2008 - tomu hovoris jeden rok? Co si mal z matiky? ;)
    • A kde si sebral ze hra je ve vyvoji jeden rok, sherlocku?
    • Blizzardu trvalo 7 let prijit na to jaky Diablo chtej a jaky chtej aby na tom delali lidi aby to pak za 3 roky spichli horkou jehlou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit