Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    S Oculusem rychlejší nebudeš právě kvůli tomu zážitku, takže než si na to zvykneš, instinktivně pojedeš pomaleji. Ale OR je hlavně kvůli tomu zážitku, ne rychlosti.
  • Jedinej opravdovej simulator je iRacing a je to :D
  • Mimochodem...
    http://www.youtube.com/watch?v=1Rv65lPzZAw
    *3*
  • Bude to zážitek, ale pochybuju, že s Oculusem bude člověk rychlejší než se zafixovanou kamerou (což je v podstatě trošku cheating).
  • LFS má bugy co se týče kolizí, to uznávám, ale nevzpomínám si, kdy se mi třeba v rFactoru stala nějaká extra nepravděpodobná havárie. To, že jen upadne přední kapotáž a vůbec to vypadá hnusně, je věc jiná, ale to už je spíš věc grafiky. Ale já třeba proti GT nebo Forze nic nemám, být to na PC, tak je hraju taky.
  • Samozřejmě, že to nikdy nebude dokonalá simulace. Proto pořád čekám, až někdo řekne, kde je ta hranice. Tu poletující židli znám, taky to je asi nejblíž k nějaké opravdové simulaci, co jsem kdy viděl.
    No jo, znám pár lidí z IL-2 komunity a přestože se snaží o co největší realističnost, "simulátor" tomu říká jen někdo.
    GTR2 plácne přes obrazovku světle šedou průhlednou texturu, to si ještě pamatuju :D . Dostatečně != věrně.

Nicméně, původní pointa byla, že kolizní systém je součást simulace a osobně si myslím, že dost důležitá.
  • Všimli jste si loga oculus rift na konci traileru ? to bych chtěl vidět na vlastní bulvy :D
  • Pokud bude mít Assetto Corsa aspoň takovou fyziku jako netKar Pro, bude to nejlepší závodní simulátor všech dob. *5*
  • Tak pokud nebudeš mít dráty přímo do mozku, tak ta simulace nebude nikdy 100%, to dá rozum. Jde o to přiblížit se, co jen to jde:

http://www.youtube.com/watch?v=v7bppAvHipM
    http://www.youtube.com/watch?v=YWkQW80Afww (to je zrovna Live For Speed + český simulátor)

Podobné to mají nadšenci třeba do leteckých simulátorů, ti jsou schopni si celý obyvák zastavět funkčním virtuálním kokpitem. To není elitismus, kdo je fanda do reálných závodů, tak ho vznášedlová fyzika a 8 hráčů v multiplayeru prostě nemůže uspokojit.
    Fanda do RPG si zas pořídí třeba tohle:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZC2Tvhaz9n4
    A co se týče toho oslnění, tak třeba v GTR 2 (7 let stará hra) je to udělané naprosto dostatečně.
  • Heh, jen tu hru omlouvej, nedostatky to nespraví. Ani fakt, že žádná z těch vašich rádobysimulací nikdy nebude opravdovou simulací kvůli omezením jako monitor, ovládání, feedback, cit tahu auta, kolize (nevím, kolik závodů jsi viděl, ale tam se opravdu kolize stávají), model poškození, opotřebovávání, vizuál (těžko věrně zobrazit třeba oslepení sluncem, což?), pohyb hlavy, přenos nárazů do volantu a sedačky, různé vnitřky různých aut (volant, řazení, pedály a jiné ovládání...a tím nemyslím, že to bude jen vidět na nějaké obrazovce) a tak dále, a tak dále.
    Tenhle váš trapný elitismus kolem "simulátorů" mi přijde hrozně vtipný.
  • promitac
    LFS neni o koliziach ale o zavodeni, ak chces kolizie bez hrat karmagedon alebo gta.
  • promitac
    neviem ako ty ale ja uz roky hram LFS, a svoj prostrednicek mam vystrceny permanentne na vsetky te low tier pleb "závodáky" ktore sa neustale produkuju.
  • A modlím se za to protože jsem zarytý PCčkář, který stále nedokáže pochopit, že je dnes normální mít PC + konzoli a tím pádem bych si mohl GT nebo Forzu zahrát (pokud si nekoupím WiiU)
  • filtrováno je asi proto, aby uživatelům naznačili, že nechtějí, aby to slovo používali - pravděpodobně přesně v tom významu, v jakém jsi ho použil ty :-)
  • Je to simulace vzhedem ke GRIDu, Ridge Raceru, NFS, DIRTu apod. Není to ale tak dotažené, aby to mohl zvládnout i příležitostný hřáč, ale jelikož už to je nějaký pátek, je to stále jedna z nejlepších automobilových her.
  • Když souhlasíš s tím, že je to čistá srkáda, proč jsi napsal, že je to věrná simulace?
  • kazdej ma jiny priority, to ze tobe nejde o grafiku neznamena ze ostatnim taky ne... kdyby to tak bylo tak by sme porad jeste hrali v grafickym kabatku Stunts....
  • Souhlasím. Taky jsem to myslel v porovnání se závodními hrami na PC. Na rozjezd jsem vždycky v TOCE začal nejdříve u cestovních vozů, formule nebo třída B byly dost drsné.
  • Nemohli...
  • Mohli byste prosím přestat o n a n o v a t (proč je toto slovo filtrováno?) nad grafikou hry, u které je grafika snad ta nejméně důležitá věc?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit