Přejít na výpis diskuzí
Působivý trailer předvádí vizuální přednosti Project CARS
8.7.2013 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
bohuzel kloudna hardcore rally asi zustane jen RBR mozna pokud by nekdo udelal novy dil... zkusil jsem i demo rF2 a bohuzel sem ted rozmlsanej lepsi grafikou a ta me tam nenadchla, auto, zvuky, fyzika je v poradku, ale trat bylo zklamani. Sice pravda je ze komunita udela hodne, jenze to uz me prestalo bavit, stahovat hromadu modu, resit nastavovani cely hry, atd atd... Ja zustanu zatim u GT a budu se tesit na GT6 protoze i kdyz to je 5tka v lepsim podani tak bude mit dostatek novych veci. Nicmene se odchazi od tematu. Az vyleze project cars, tak rad zkusim, zhodnotim a treba tomu dam sanci, ale novej komp si kvuli tomu stavet nebudu a pokud by to znameno znacny vizualni omezeni tak to zatim vynecham.
-
Věrnou simulaci? Tak to fakt ne. TOCA je pravověrná arkáda. Rozumná a dobrá arkáda, na hony vzdálená těm hnusům, které jsou v posledních letech produkovány.
-
Ale ja nic nechci. Ja jenom reagoval na koment. *1*
Mne bohate staci AC a rF2 ktere jsou na dohled. Dost mi vadi ze se uz asi nedockame poradne rally hry. Ale dikybohu i starej RBR vypada s postprocesem celkem dobre a s novou ceskou fyzikou se i paradne jezdi. Takze na PC mi schazi uz jenom slusna racingovka s otevrenym svetem. TDU2 bylo totalni zklamani. -
Ja nijak project cars nehanim a nerikam ze GT6 je lepsi, bude to urcite dobra hra a rad si ji zkusim, ale par videi sem videl a tak jako ve videu bohuzel navypadala, protoze jak uz tu nekdo psal, ty naroky na HW budou dost velky...
-
Nahral jsem dostatek hodin v LFS, rF a GT, tak si myslim ze mam celkem dobrej prehled o tom jak se co hraje. Nebudu tvrdit ze je GT lepsi, nez napr rF, to jeste neni nicmene je hodne blizko . Na jednu stranu nechapu proc chces aby byl na PC simulator kterej ukaze prostrednicek GT a Forze kdyz co do fyzikalniho modelu uz tu davno je. Bohuzel graficky a obsahem kterej si do nej musis pridat sam je dost ochuzen. A ne nehral sem to na gamepadu ale na G25.
-
Ja bych nepredbihal. Ta hra jeste porad nevysla a vyjit ma az 2014 a do ty doby se toho jeste muze pomerne dost zmenit.
-
Ale hra opravdu vypada dobre. Jenomze presne jak jsem psal. Pokud si grafiku nastavis pro plynuly framerate je cele kouzlo v cudu a bude vypadat presne tak jak si videl v ingame zaberech. Takze dobra hra pro zberatele auticek kteri si budou delat hezky screenshoty svych milacku. *4*
-
no mně popravdě tohle video překvapilo, vypadá to dobře. ale všechny záběry ze hry, co jsem doposud viděl, mi přišly hnusný... tak jsem zvědav, co z toho ve finále vyleze.
-
Ty to hrajes s gamepadem, ze jo ? *1*
-
Že bych po letech konečně našel nástupce TOCY, která přinesla věrnou simulaci a tuny soutěží? Za tuhle hru jsem dlouho lobboval v diskuzích, že to bude benzínový ráj - a asi jsem nelobboval nadarmo :D. Ještě teď nemám česlist v původní poloze... Držím place.
-
Ani GT6 academy se na tyhle simy nechytá. *4*
-
Hral jsi GT6 Academy ? Ne ? Tak bez, vrat se a pak se budem dal bavit.
-
Tak nevím jestli jsem se koukal na in game záběry nebo na sestříhané video. Trošku mi to tu jiskří, jak mi sliny natekly do klávesnice. Jestli je to opravdu ze hry tak tu není nad čím přemýšlet a konečně si užijeme i pohledu na volant *14* . Jestli to vide tak bude mít PC konečně slušný simulátor závodění. Doufám že se tam objeví i model poškození, aby byla jízda stala adrenalinovou záležitostí. Držím palce.
-
Tato hra je zvlastni. Vybral se komercni engine u ktereho bylo dopredu jasny ze simulator z toho nebude at si pisou do titulku co chteji. Podarilo se z nej ale vymlatit pomerne hodne po vizualni strance to klobouk dolu. Jenomze to ma hacek. Grafiku na full plus vetsi pocet aut a zaroven plynuly framerate 60fps z toho nedostane snad nikdo.
Jaky tedy bude vysledek pro hrace s beznym hernim PC o konzolich nevmluve? Obavam se ze vysledek bude v nejlepsim pripade neco jako GT nabo Forza akorat si to uzijou hraci vsech velkych platforem. Ale vlastne i to je dobry posun. Pokud se to povede. *3* -
myslím, že to chtějí dostat i na novou generaci. vlastně jsem měl chvíli dojem, že nová generace má prioritu před tou starou...
-
To jo, kolize v LFS byly opravdu ukázkové. Pamatuji si, jak mě jeden kužel vyhodil snad deset metrů kolmo vzhůru.
-
Co se simulace tyce pak prostrednicek ukazuje i starej rFactor nebo LFS protoze Forzu nebo GT za simulaci oznacit skutecne nelze. *1*
-
To s těma konzolema mě taky trošku překvapilo a lehce ubralo naděje.. kdyby to aspoň bylo pro novou generaci, ale takhle to bude pc verzi jen brzdit ...
-
me staci modlit se za simulator.. to dale zminovane jsou vsechno zavodni arkady.. ale tim ze to vydavaji na konzole tak mam celkem obavu.. jinak prace poloosy v traileru vypada dobre i gravitace je hezka.. kez by to tak bylo i ve hre :/ pak bych asi prezil i dalsi arkadu jen kuli te podivane :D
-
tak to sa modlíš za assetto corsa *3*