Přejít na výpis diskuzí
Působivých 12 minut z nezávislého RPG Sui Generis
20.11.2013 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Tohle je jeden z kickstarterovských projektů, na které jsem nažhavený od počátku. A stále hořím nedočkavostí :)
-
mno vyzerá to k svetu.:) už to nieje konečne grafika pre najmenších ala diablo3/wow/...apod.,aj pohybovo sa mi to páči ...ono zakopnúť o stoličku sa len tak niekde nevidí.:))a to myslím ako +, a hudobný podmaz vyzerá byť tiež skvelý...pripomenulo mi to starú vinikajúcu hru Divine Divinity kde bola super hudba.:)a ktorú som si nedávno znovu nainštaloval aby som si to pripomenul.:)takých hier ktoré si znovu nainštalujete a zahráte aj po niekolkých rokoch je málo a toto má dosť dobre vyzerajúcu šancu byť takou hrou,teda nie takou cez ktorú sa rýchlo preklikáte/prebehnete ku koncu a odinštalujete.:)..a zabudnete .
-
Sakra ale toto je fakt špičková grafika !! *5* A tie animácie pohybu, to je niečo dokonalé. Teším sa. *1*
-
Zatial to vyzera skvelo, iba by som chcel vyslovit zatial nedoveru dvom veciam a to pohybu postavy, hlavne pri behu, je strasny, aby som to popisal jednym slovom, asi sa na tom do vydania este zapracuje a ta druha vec, ten skill, co sa teleportuje, my tu v tejto hre akosi nepripada velmi stastny, pre mna to kazilo kus zazitok z tych subojov, ktore vo videu boli, ale je mozne, ze ten skill bude kus inak vo finalnej verzii, inak to vyzera velmi slubne, takychto hier by mohlo byt co najviac
-
-
ten spell byl podle mě jen na ukázku a ve finále to bude fungovat jinak
-
-
Klikačka to sice není, ale zas to vypadá spíš jako souboj dvou opilců. *4*
-
-
Když máváš docela těžkym mečem, tak se holt občas zapotácíš
-
dyt jeste nevime nic o lore, treba to je ze severeskych zemi jeste pred zavedenim prohibice *5*
-
No teď už je to dobrý ... oproti prvním videjím to je obrovkej pokrok.
-
-
Trochu Daemonica :D
-
proboha proč porad točí tou kamerou jako hnup
-
-
ok hezky simulator otačeni kamerou, ale nedokoukal jsem to. možna až to bude priste hrat a prezentovat nekdo mene retardovany
taky souboje mohli byt na tahy
-
-
A kde je to video ?
-
-
Vypadlo, už je, dík :)
-
-
youtube mirror : https://www.youtube.com/watch?v=BuOzmyED5qA
-
-
Este lepsie je toto "ïmproved" video, kde zlepsili pohyb a vysvetluju zaklady ovladania pri subojoch. Za toto uz palec hore a najmae pri moznosti tvorby vlastnych utocnych kombinacii.
http://www.youtube.com/watch?v=6K1DtyGAuB0&src_vid=BuOzmyED5qA&feature=iv&annotation_id=annotation_2626468039
-
-
toto je jediná hra, ktorej by som prispel, keby som hrával na PC viac. Mohli by to vydať i na konzoly pri určitej sume, ideálna Vita verzia.
Vávra a jeho mimo Česka nezaujímaví a neznámí husiti majú tvrdú konkurenciu.... -
-
Jasně koho by zajímalo x poražených křížových výprav, první vzpoura proti moci církve a podobné hovadiny :)
-
-
slovaci se holt nemeli proti komu bourit, dlouha staleti zili v prirozeny symbioze s madarama *5*
-
-
Já ti nevím, ale husité byli hodně známí po celé Evropě, těžko by jinak Bábež na ně poslal křižáky *3*. A nehaň, co ještě není hotové, a ani oficiálně oznámené *3*
-
Chybi ti narodni hrdost a sebevedomi, husiti jsou zajimavi a budou zajimavi pro cely svet.
-