Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strašně se mi to líbí souboje, fyzika, ukládání předmětů v domku, štít na zdi a přitom tam nic nebliká - hele šít, zakopnutí o stoličku. Pre-alfa a už bych si to rád zahrál :)
  • Vypada to velmi zajimave, ale potrebovalo by to prime ovladani gamepadem, tim vic jestli akcni pasaze potrebuji dobre nacasovani. System klikni a jdi to srazi.
    • walltar
      Myslím si, že s myší budeš mnohem přesnější ... ono to totiž nebude jen klikni a jdi. Nebo aspoň mě to podle toho nového videa nepřišlo.
      • Akcni isometricka hra, kde zalezi na presnem natoceni postavy a nacasovani uderu a krytu, to imho daleko vic sedne gamepadu. Znas treba dead nation nebo good of war a konec koncu i dark souls? Ale interface maji mysoidni, takze gamepad asi podporovan nebude.
        • good of war neznám, to je nějaká hra pro holky?
        • walltar
          No já si to nedokážu asi na gamepadu představit ... abych se přiznal tak nejsem schopný na gamepadu nic hrát. To zařízení jako takové mě vůbec nevyhovuje.

Když se podívám na to video jak to funguje s tím, že ten červený bod je zaměřovač, díky kterému se můžeš zaměřit na část těla protivníka tak něco takového si myslím na gamepadu nezvládneš.

Z těch tří her jsem ani jednu nehrál, takže nemůžu posoudit. Abych se přiznal tak poslední dobou mám málo času na hraní. A Dark Souls si možná někdy v budoucnu zahraju, ale myslím, že mě na to vyjde čas nejdřív tak za půl roku.
          • Jednou packou chodis (libovolnou rychlosti) a otacis se, libovolnym smerem. Akcnimi tlacitky (jsou ctyri) muzes provest ctyri udery, treba na hlavu, na telo na nohy, ctvrty ani nevim a tyto modifikovat pomoci R1/R2 (sek, vypad nebo pomer rychlost/sila uderu), takze 12 popr. 16 ruznych uderu. L1/L2 lze pouzit na stit, kryt a vypad. Tohle vsechno lze pouzit soucasne. Pravou packou lze mirit lukem nebo kusi nebo ovladat kameru.

Ja si to umim predstavit dobre. Je to prime ovladani postavy, to je imho mnohem pruznejsi, nez neprime pres kurzor mysi (viz Diablo 3 na PC a PS3). Naopak si neumim predstavit, jak chces s mysi treba ustupovat (klikat za postavu) a zaroven bojovat (klikat na nepritele)? To mi prijde jako klickfest a misto o taktiku pujde spis o snahu se strefit. Ovladat gamepadem kurzor by samozrejme byla hloupost, to by nefungovalo.
            • Aha, tak to je lepsi, prislo mi, ze se tam pro chuzi klika. I kdyz packa je packa, proti tomu je wasd primitivni. Jestli se udery voli automaticky podle kontextu, pak i na gamepadu ti budou stacit 3 udery, ale vidim jako slabinu, ze neni mozno volit rychly slabsi utok nebo pomalejsi silnejsi. Automaticke braneni se je doufam vtip, naopak by to melo byt napojeno na staminu, aby se uzivalo jen kdyz je potreba a melo by existovat i parirovani a uskoky. Tedy jestli se chceme bavit o taktickych soubojich. Musim znovu odkazat k dark souls, ktery ma souboje zpracovane excelentne.
            • walltar
              Ustupovat je jednoduché ... budeš držet "S"

V tomhle se WASD chodí a myší se jen udržuje orientace takže není problém ustupovat. Vlastně to červené kolečko je cíl ke kterému se tvoje postava otáčí čelem, takže můžeš běhat na jakoukoliv stranu a přitom bojovat na jakoukoliv stranu. A útoky si to volí samo podle pozice kurzoru a pozice nepřítele. Postava blokuje automaticky když člověk nic nedělá ale může provést náznak a potom jen přesunutím myši na jinou stranu nepřítele provedeš jiný útok. A já si myslím, že pohnout kurzorem myši zvládnu rychlej, než si uvědomit které z 16 kombinací na gamepadu zmáčknout. (je to tak 1cm pohyb)

Ta hra nemá být o reflexivním bojí, kde použiješ všechny tlačítka na gamepadu. Ten boj má být pomalejší taktický a bude záležet spís na pozici. Navíc proč mít tolik tlačítek, když můžeš určit jaký chcheš útok použít mnohem jednodušej. Vím, že to bude hromada lidí hrát jako klikačku, ale nemyslím si, že by se daleko dostali.
  • zdravim všechny a mam dotaz nevite někdo kdy to ma vyjit a jak??de me o to jestli to vyjde jen na steamu/jak je nska moderni-fuck steam/nebo jetsly bude moznost to zakoupit i v krame formou CD/DVD??,nevite někdo,,,,,,,me to video teda oslovilo jak svin,,,presne ne něco takového cekam uz dlouho *1*
  • Priznam se bez muceni, ptam se asi uz potreti, protoze dvakrat jsem to dokazal zapomenout: dela se rpg, tipuji nemecke, pusobi na me trochu dojmem, jako by predelali do 3d Baldur's Gate. V trailerech byly dungeony (kamenne jeskyne i pochodnemi osvetlene mistnosti, myslim...), druzina nekolika panaku, tusim tahove boje. Jsem si temer jisty, ze Blackguards to nejsou, byt to vypada podobne. Nakopnete mi pamet?
    • mozna Chaos Chronicles
      • Ano ano, to je ono. Diky. Tentokrat si to uz urcite zapamatuju. Urcite...
        • Aha, akorat to studio nejak skoncilo nebo co. Skoda, vypadalo to pekne...
    • napada me jedine Project Eternity, ale to asi na mysli nemas...
  • Boje vypadají zajímavě... ale co to prostředí? Doufám že tohle byla pouze demonstrace boje, ne hry. Ty mapy na kterých jsou doslova a do písmene prázdné - minimum vegetace, žádné objekty, žádné detaily a zem jako z Age of Empires 1 :D
    • smejki
      že jo viď. dyť ta hra má vyjít za pár dní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit