Přejít na výpis diskuzí
Původní Crysis míří na konzole, přistane v říjnu
9.9.2011 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
Proč hned hate? Prostě říkám, že jsem na tý hře nenašel nic zvláštního. Otevřené prostředí je k ničemu, když to je pořád nuda.
-
No já nevím, ale OFP vynikalo snad ve všem. Hrajeme CTI pravidelně do dnes.
-
A grafika, ktera byla nekolik let neprekonatelna, je jako malo? ;)
-
gameplay je nic moc pre tých čo potrebujú byť pri hre ťahaný za ručičku a neustále postrkovaný tým správnym smerom. Pre takých ľudí je Crysis samozrejme nudnou hrou plnou frustrácie, keďže nie sú ochotní a možno ani schopní pri hre viac zapájať mozog.
-
ta hra vyzerala aj na medium/high DX9 lepsie ako cokolvek. a na takychto nastavaniach to bolo mozne rozbehat. resp stacilo pockat na 8800GT a bolo to hratelne na vysoke detaily pre vacsinu ludi.
ja som mal v tej dobre 8800GTX (najlepsiu grafiku vsetkych cias) a nemal som s tym probelm. -
Jasne a proto je spravne platit tisicovku lemplum (Crytek), kteri udelaji na PC odflaknutou konverzi s low res texturama, pidi mapama a stupidni AI ze?
Prvni dil si penize PCckaru s prehledem zaslouzil. Crysis 2 si pomalu nezaslouzila ani stahnuti z netu. -
Me osobne vyhovovaly obe hry , libil se mi jak far cry tak i crysis ,kazda mela neco.Ten hate oproti crysis , i ruznym jinym hram je stejne jen nafoukla bublina,par lidi si stezovalo ze jim to na sve sunce nejede a od te doby se crysis nalepky technologickeho dema nezbavi ,ani po letech , kateri budou vzdy prudit na foru,spokojeni hraci hraji a netrolluji na foru ,ten hate na crysis i hry celkove je uz trapny.Kdyby hra nebyla kvalitni nebo nemela uspech,pokracovani by ani nebylo a co myslite,bude crysis 3 ? ano bude a tesim se.
-
Nepodcenoval bych blazny, kteri Crysis hrali v dobe vydani, pak si koupili konzoli a ted by si to chteli zahrat tam. :) (ja ne podotykam! Ale vim, ze i taci podivini existuji :)
-
ach ty tupcek. vobec nevies o co tu ide.
dajme tomu ze by crysis na PC kupilo o milion viac ludi.
ale co je to oproti preportovaniu na konzoly a mat 3-4 krat vacsie zisky?
vsetci vidia co robi COD. rok co rok vydaju tu istu nezmenenu sracku a zarabaju ako nikto iny.
tak preco by sme sa my mali sr*t s PC only hrou a zarobit menej?
cele je to dnes o chamtivosti. to co bolo niekedy povazovane za uspesnu predajnost hry im dnes nestaci. chcu viac. presne toto je dovod preco hry ako COD a celkovo vacsina konzolovych hier (zhrnem to cele do jednej kategorie-konzole) zabija hry samotne. pozritesa na pctuningu na historiu hier. pozrite si ake hry boli v 90 rokoch a zaciatkom roku 2000. co hra to skvost. a pozrite sa na sucasne hry. deticky co si toto obdobie ani neapamataju mi mozu dat aj 100 minusiek to vsak nezmeni nic na tom ze mam zase pravdu. ja osobne som rad ze som si zlatu eru hier mohol zazit. ostalo tu znej uz len hnijuce bahno na ktorom cas od casu vyrastie nejaky kvet.
ale nie, stale tu niekto bude hrat ohranu pesnicku o zlych piratoch na PC.
faktom ostava ze sr*ckove hry sa vzdy ovela ovela viac predavaju na konzoly lebo je to nastroj pre tupe masy. taky PORTAL 2 mal podla vyhlasenia valvu vyssie predaje na pc ako na oboch konzolach. hold hra pri ktorej treba pouzit mozog na konzolach neleti. -
Co taková OFp? Ta neměla otevřené prostředí a obrovskou rozlohu? A to už v roce 2001! Bohužel, kromě perfektní grafiky (to samozřejmě uznávám) v ničem jiném nevynikala (Crysis), takže opravdu nezměnila nic.
-
..alebo zameranim sa od PC na konzoly...
-
Asi myslej urovni grafiky...
-
nehadam sa, len potom nesedi ten slogan, ze v r.2007 sa zmenilo PC hranie :))
-
Predokladam neuspech:
1) moc silny mesic ten rijen
2) je to hra predevsim o grafice, ktera je na konzolich limitovana hardwarem, gameplay je nic moc
3) spousta hracu na konzolich to uz stejne zna z pc -
A ma bejt? Pred FarCry taky byla rada strilecek s otevrenym svetem. Kdyz je evoluce dobra, tak je to jedine dobre :) Mimochodem, vsechno je evoluce....
-
A chlast a cigarety a benzín a masáže a tak dále.
-
vyzerá to veľmi na h*vno. trololo tento Crytek *15*
-
otvoreny svet mal FarCry, z tohto pohladu je Crysis len evolucia
-
Ty ses dobrej koren :) A co takhle otevrene prostredi a obrovskou rozlohu? To se s koridorovejma strileckama vubec neda srovnavat. Opravdu nechapu ten hate, ktery se na Crysis snazi, ze je to technologicke demo a jiny nesmysly. Crysis byla je a bude skvela hra.
-
tak to zalezi od toho jak jsi to hral .. pokud jako obyc strilecku, tak verim ze te to nebavilo ..