Přejít na výpis diskuzí
RAGE - rozhovor s Timem Willitsem a info o recenzi
7.10.2011 | Redakce Games.cz
220 příspěvků
-
Grafika je pěkná, ale proč v roce 2011 se totálně vykašlali na zničitelnost prostředí a fyziku - tím mám na mysli to, že vše je přikované a nezničitelné (prom nepřátel a vozů). Mě osobně to kazí zážitek ze hry - a tato hra má svůj potenciál...
-
Jindro moc te PROSIM,abys psal komentare az dosahnes aspon minimalni znalosti cestiny. To co z tebe leze se fakt neda cist a to ja sam mam s cestinou problemy, takze to je uz co rict.
-
díky bohu za ně - sice textury pořád nabíhají při hře, ale už je to alespoň krásně plynulé (ATI 4850)
-
Že tu lidi mají problémy s grafikou opravdu nechápu, ku*va hry nejsou jen o grafice, to že zblízka je šutr a sedačka támhle rozmazanější hned neni signál pro: špatnou hru..
Ozvučení se i líbí
A hru mám na Ps3, a žádný problém až na ty textury nemám =) Takže ano, dal bych 9 -
Pořád nedukážu pochopit jak je možný, že maj tu odvahu to po 5 letech vydat v takovýmhle stavu, na světě sou jen dva halvní výrobci graf. čipů a oni se na jeden z nich totálně vys... *10*
-
tak to co je v rozhovoru tak jsou jen PR kecy.....za prvé pro Carmaca by měla byt ostuda po těch kecech o grafice kdyz vypusti hru ktere nestiha nacitat textury v dane lokaci.
Dale ty animace jsou sice perfektni ale pokud nekoho strelite tak se pocita jen prvni zasah a pak doběh animace tedy pokud nekoho strelim do nohy a nasledne do ramene tak se stale drzi jen ramene....tedy to je rok tak 2006.....nemohnost kryti..joo beru je to od tvurcuu dooma ale i tak je to celem zpatečnickéé
je to silene moc linearni sem velice zvedav na recenzi ale cekam ze se tomu da 8 každopadně kdo něměl ještě tu možnost tak novy batman je hrou roku!!!!!! a nema na nej ani BF4 '!!!!!!!!!! -
tak přelomová je aspoň technologicky...
-
Pod 9? Já teda Rage nehrál, protože jak jsem četl hodně komentářů ohledně problémů, nemám vůbec chuť ale už jen kvůli těm problémům si tahle hra 9 nezaslouží. 9 má být přelomová hra, která je jen stupínek pod dokonalou hrou. A ať si čtu recenze, komentáře a dívám na videa jak chci, pořád vidím obyčejnou lineární střílečku s minimem inovací a navíc i se zmršenou optimalizací na pc.
-
Zřejmě se na optimalizaci pro ATI vykašlali. Nejsi jediný člověk s ATI s problemem.
-
a co CPU? Rage je po CPU dost hladový, páč škáluje jak divej
-
Tak nevim ale me to nevali vubec, pri spusteni hry uz pri game intru mam totalni lagy a je to nehratelne, nove ovladace mam a spesl RAGE drivery jsem taky stahl a nic, a mam ati 4650 s 1giga VRAM takze v HW problem neni, notebook se mi ani nezahreje
-
Suhlas, GTX560 1GB 1980x1200 a slape to jak hodinky. Ziadne viditelne docitavanie textur ani po 8k uprave, hdd pritom kmita znacne.
http://www.geforce.com/News/articles/how-to-unlock-rages-high-resolution-textures-with-a-few-simple-tweaks -
milujem tych pseudoladicov, co poedituju prar premennych a tvrdia, ze vedia co nastavuju, kym nebudu zpristupnene vsetky moznosti v menu, kto vie, co vsetko sa da nastavit, alebo myslis, ze ked nastavis par r_ premennych, zrazu mas max grafiku ?
-
Co na tom chcete recenzovat? jestli ta hra dostane víc jak 6, tak je někde hodně velká chyba
-
stejnak je to Doom 3 +
-
To Neo: Nechápu co víc než střílečku od toho čekáte. Nikdy to nebylo jinak než střílečka prezentováno. Srovnání grafiky s Falloutem je úsměvné, proto ho radši přejdu. Co se týče technických problémů, to je fakt průser, ale snad to vyladěj.
-
Martin má sračku - recenze se odkládá :-)
-
Tenhle ted mám, byl mi doporučen pro BF3, ale v BF žádná změna.. snad proto že je to zatím bez WHQL..
-
Tak tomu dam druhou sanci, nove ovladace pro ATI (preview verze 2 :D):
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx -
Tak ikdyz sem podle ruznych navodu upravil hru, ze uz je prakticky hratelna, porad me ty textury zlobi (ze skoro dovu vterin jsem nacitani stahl na cca pul sekundy). Osobne cekam na patch at si nezkazim zazitek. Kazdopadne za 380kc (na kolik me hra prisla) jsem ale po uvodni hodince spokojen.
btw kdo nevi jak si originalne poridit hru na steamu za cenu jako ja, doporucuju aspon tohoto spolehlivyho prodejce na Aukru, sice ji ma drazsi o to kilco, ale nekdo to treba oceni:
http://aukro.cz/rage-dlc-steam-cesky-doruceni-ihned-24-7-i1862335915.html