Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen takovy stournuti: mas ve hre 1 frame per second za 15 sec? :)
  • A stejne byla Borderlands pecka a Rage prumerna picovinka...
  • Spustím hru a hned v menu vytížení procesoru 100%. Ve hře mám cca 1fps za 15sec. Používám nejnovější ovladače a procesor E6850 (core2duo 3GHz). Doposud jsem se nesetkal s tak bídně odladěnou hrou. Carmacka respektuji jako herního guru, ale tohle je vážně FAIL. Uvažuji nad koupí PS3 verze.
  • freecell
  • Musim souhlasit ta hra ma potencial uvazoval jsem o koupi, ale nepritomnost deatmatche , docitani textur, ta pruhledna linka v pulce obrazovky co se obcas objevi (gtx 460), nulova fyzika to jsou veci ktere nelze prehlednout jako budget za 300 max. Osobne pujdu radeji do Battlefield 3, rekl bych ze celej id a carmack tak trochu zaspali dobu.
  • Řekni mi hru kde to je jinak...
  • - Dojdi tamhle a daj ti tamto.
    - My ti to radi dame, ale nejdriv pro nas musis udelat tohleto.
    A tak porad dokola :( Nuda.
  • po pěti letech vývoje NEDODĚLANÝ ZMETEK u kterého všichni doufaji že to patch spraví *11*
  • Vidim, ze stale spousta lidi bojuje s grafikou. Osobne jsem na GTX260 trpel neustalym zaostrovanim textur vsude kam jsem se podival. Jednoduchy navod, ktery mozna vyresi i dalsi neduhy: vytvorte si v x:\Rage\base soubor rageconfig.cfg a do nej vlozte tohle:
    vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
    vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
    vt_pageimagesizeunique 8192
    vt_pageimagesizevmtr 8192
    vt_restart
    vt_maxaniso 4
    image_anisotropy 4
  • kurna draaaat!!!! mne to nefacha ani po nainastalovani drivers 11.10, diapozitivy jak vino!!! mam radeon hd 6850 1gb, dufam ze vydaju niaky patch na ten nedorobek!!!!
  • Co mi zatím vadi u Rage je dočítaní textur(i když to jde dost rychle,nejde si toho nevšimnout).
    Ještě bych uvital rozsahlejší nastaveni u grafiky(videa).Rád bych si nastavil hru podle sveho a ne nějakym souborem vše na high. No uvidíme co přinese patch....
  • Kdybych se v poslednim mesici nevenoval intenzivne Borderlands, mozna by me to chytlo, ale tohle se proste nepovedlo. Naprosto nechutny koridor, uplne vsude. Prosel jsem asi prvnich 20 questu a ve srovnani s Borderlands, o ktere si prostredi primo rika, nema Rage nejmensi sanci obstat. Nulova svoboda, AI k smichu (vsichni nepratele se zbrani jsou porad schovani a staticti) a celkove je to nemastne/neslane. Navic pro ty, kteri doufali v coop muzou prestat doufat - coop se nekona :/ Rage je predevsim typicka FPS konzolovka napasovana na PC, ktera je level designem a vsim co vas ve hre ceka sita na miru tomu debilnimu "kniplu", ktery ma u FPS nahradit klavesnici+mys z pohodli gauce, coz se nikdy nemuze povest. Za sebe 4/10 za grafiku a atmosferu...
  • ok zkusim schvalne ten vas tip jsem zvedav, ale zajimalo by me zda jsou tam vetsi tex, nejaky detailnejsi aby to nebylo tak maznuty, no zkusim a uvidim, ale zajimalo by me co tam zabira tech 22 GB :)
  • Ja mam take odehrany prvni 2 hodky ale dokud neopravi ty doskakujici textury tak to necham u ledu, jen bych se nervoval a kazil si jinak veskrze pozitivni dojem.
  • Jsem udiven, kolik lidí tu nadává. Hrál to vůbec někdo z nich? Co je to za kecy že to je jen střílečka? Vždyť je tam tolik miniher, nestřílecích příběhových questů a závody, které by sami o sobě vydali na samostatnou oddělenou hru (Dead Rally 3D ;) Super detailní svět že jen čumim, super AI nepřátel, hudba a zvuk a hlavně mi to běží konstantně na 60 FPS, kdy blitky jako bulletstorm, dead island nebo hard reset nezvládaly. ID soft vždy uměl, pro mě hra desetiletí! Očekávám hodnocení 9. Mínusy: statické prostředí, některé questy zbytečné (dojdi tam a zpět), načítání textur. PS: chlápek z ID softu se jmenuje Tim Willits a ne Tom, PROBOHA!
  • souhlasím...asi tak .... máme rok 2011 a vývoj her se od roku 2008 nikam neposunul. Já se naposledy v SP bavil snad v Bioshocku díky soubojům a nepřátelům. Ani MP už neumí přijít s něčím novým. Něco je špatně. (Ano, Deus Ex3 je vyjímka)
  • Ked už všetci nadavate tak sa tentokrat pridam :D
    Carmack si povedal-nech maju všetci stabylnych 60FPS.
    To je sice pekne , ale prečo dpc rozhoduje za mna, kolko mam mať FPS, mne kludna stači 35-40!
    Ale nebudem sa pozerať na shitnu rozplizlu konzolovu grafiku!!
    Mam Phenom 2 X4 955 a nataktovanu AMD HD 5850 tak by to už malo vyzerať, ale vyzera to biedne !!
    Ak nespravia patch, ktory doplni pokročile nastavenie grafiky, tak sa na to vykakam a možno je to dobra hra.
  • nvidia power *6* *1* ale ne, soucitim s majiteli amd karet, taky by me to nastvalo.
  • Ellendway
    A druhý výrobce graf. karet stále není schopný se přiblížit Nvidii s novinkami ;)
  • frag.ment
    Dete s tim Borderlands uz nekam.. Rage bylo ohlaseno a vizual ukazan daleko predtim, nez se vubec o nejakem Borderlands vedelo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit