Přejít na výpis diskuzí
RAGE - rozhovor s Timem Willitsem a info o recenzi
7.10.2011 | Redakce Games.cz
220 příspěvků
-
AMD 64 X2 6000+ 4GB DDR2 a GTX460 s 1Gb pameti, hra přes Config nastavená na max, AA 2x AF 8x a hra jede naprosto plynule bez jakehokoli kousnutí nebo poklesu framrate.
-
Návod jak si "fixnout" textury aby už nedoskakovaly: http://www.youtube.com/watch?v=OAezcX3dPOk máte to popsaný v subscibe (nebo jak se tomu nadává *1* )
-
nekde na minecraft foru jsem cet, ze novy ovladace pro RAGE znemozni hrat Minecraft :)
-
herni doba je asi jako pauza na obed?
-
Já sem zkoušel i ten návod od Hanze. Načítání textur sice skoro zmizelo, ale mělo to vedlejší efekt. Při přechodu do jiné lokace, mi to nahazovalo přes celou obrazovku takový modrý film, takže sem to vymazal...
-
Takze jako za komousu zalozime svepomocnou dilnu a trochu si to doma doladime?! Polotovar za plnou cenu. Co bude priste, nove auto s petistupnovou prevodovkou a mi si schrastime par ozubenych kolecek a doma v garazi si k tomu pridelame sestku?! *8* *11*
-
Bohužel musím souhlasit :-( ,jinak je ale hra dobra velmi
-
Me to na GTX 260 pri rozliseni 1440x 900 take bezi OK. Zmena AAA ma na fps minimalni vliv ( aspon podle Frapsu) netusim co si hra sama prednastavila ale vypada to moc pekne, Bohuzel az na to doskakovani textur, v takove mire jsem se s tim u zadne hry dosud nesetkal! Celou atmosferu hry to zabiji, jak to v takovem stavu mohli pustit ven, to nemaji betatesteri a nebo jsou slepi? O duvod vic prestat kupovat hry v dobe jejich premiery?! S RAGE jsem si chtel zprijemnit cekani na BF3 a mela to byt takova labuti pisen stavajiciho PC ale v soucasnem stavu nemam chut pokracovat. *13*
-
Tak dohrano, 9/10
Mnoho nazoru v teto diskusi je neskonale hloupych a je videt, ze to kvuli problemum jen malokdo hral. Co se tyka hratelnosti, tak ta je velmi luxusni, zejmena strileci cast - muzete sestavovat ruzne pasti z nakoupenych a nalezenych predmetu, zbrani je dostatek, jsou vyvazene a do kazde lze pouzivat ruzne upgradovane naboje. Nepratele jsou inteligentni, ze jsem to v jine hre nevidel lepe - mutanti na vas nabehnou hlava nehlava, ale autority (vojsko) vas musi videt, zamerit, schovavaji se, cekaji, kooperuji... je v tom citit vic nez predskriptovane chovani jako v jinych hrach! Zavodni cast hry je fajn zpestreni, sice nic svetoborneho, ale do hry to tak nejak pasuje. Ve mestech je k dispozici jeste nekolik miniher (futuristicke kostky, karty, hrani na kytaru, bodani nozem) - Duke nukem forever muze tise zavidet. Grafika detailni, megaoriginalni a atmosfericke lokace (treba to sakali doupe, to je pastva pro oci). Pribeh asi nejlepsi ze vsech her od id, questy pitome, ale to je stejne ve vsech hrach a jsem rad, ze nebyl povinny zadny tutorial kolem ovladani. Pro me je Rage hra roku. -
Mě to taky na GF 560Ti běží jako blesk, ale ty textury zlobí... tobě to nedělá? doufám, že co nevidět vyjde patch.
-
Me to na GF 560Ti bezi jako blesk ale bratrovi na Radeonu 6850 strasne ssekane i v rozliseni 800x600 WTF??
-
mohu se zeptat na co reaguješ?
-
nvidie maj taky problémy, co jsem slyšel....
-
preklep Borderlands *2*
-
Bordelands 0.5 alpha ? *11*
-
Teda ja som dal na mojej 4850hd tie 11.10 a žiadna zmena ! Zamrzanie kazdu sekundu a textury nedobre jaa tomu nechaaapem????
-
Pro me byl celkem zasadni parametr +vt_maxPPF 8 (pokud vlastnite 2 jadro a mene). Dale doporucuji +fs_cachepath D:\rage ,nastaveni cache na druhem/vybranem disku (ve slozce by se mely vytvorit 2 soubory, prvni o velikosti cca 1GB). jinak hru soustim pres .bat, normalne vytvorite novy textak, ulozit jako blablabla.bat a do samotneho souboru ulozite stejne parametry, jako do zastupce pro rage.exe (target/cilova adresa). Bat soubor pouzijte v pripade, ze target/cilova adresa ma prilis mnoho parametru a vsechny se nechcou vlezt do jednoho radku.
-
Jsme zvědav jak bude vypadat recenze.Co jsem mohl shlédnout tak RAGE nevypadá na dílo které bych si představil když se řekne ID SOFTWARE.Nejde o žánr ani styl hry,ale o diskutované grafické problémy.Když jsem prvně zapnul DOOM 3,tak to probíhalo následovně.Zapnul->nastavil ->spojeně hrál->šel se podívat na "hovno z pekla" které bylo vyfoceno a popsáno v recenzi časopisem LEVEL atd.Proto jsem nečekal malé možnosti grafického nastavení,závažné problémy na kartách ATI a okaté nahrávání textur.Schválně mluvím pouze grafické stránce hry, protože když se řeklo ID SOFWARE,tak jsem si představil hratelnost a právě grafickou stránku hry.Tedy zapnout->nastavit->spokojeně hrát a hledat překvapení *1* .Zde to dobře nejde.Dá se namítnou, že patche jsou na cestě,ale hra se hodnoti v přítomném čase a ne v budoucím.Navíc pro potencionální body + a - ,zde leží na grafické stránce větší váha než u jiné FPS.Stejně jako očekávám od starého autobusu KAROSA,že to snad někam dojede a naopak, od kamiónu Kenworth,že po cestě vše projede,přejede,zajede a do cíle navíc dojede.Tak od ID SOFTWARE a slavného ID TECH X jsem očekával v době vydáni něco trochu jiného.
-
hoops, chybka :) - fp15s Grafická karta ati HD 6850.
-
Dík za radu, fakt to funguje. Ty textury už se tak debi*ně nedočítají. Taky mám nvidii. A procák od intelu, takže bych neřekl, že problém s tím maji jen ti, co mají amd/ati. Doufám, že to pořeší nějaký patch. Jinak můj první dojem je parádní. Ale chápu, že někdo čekal asi něco jiného, protože já taky. Dost mi to připomína Borderlands, akorát je to spíš čistokrevná střílečka (ze staré školy?!) a ne RPG jako BL. A to megatexture je zajímavý. To prostředí je hodně detailní, akorát ty textury by mohly mít větší rozlišení no. Každopádně ale nechápu, jak mohli po 5 letech vydat tak neodladěnou hru. *1*