Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dohráno, doskakování textur mně rušilo asi prvních 10 sekund, pak jsem si na to zvykl (návody s konfigem nepomohly, ovladače aktuální beta) a vůbec mi to nevadilo, hra je totiž geniální a nějaké textury jsou vedlejší. Jednou mi spadla při ukládání a jednou jsem vypadl ven z mapy při jízdě výtahem - tu je video http://www.youtube.com/watch?v=OI5juh7fqD0 , jinak bez problémů 60 FPS po celou dobu i v nejtěžších bitkách (hlavně ke konci - věznice, elektrárna a vlčí doupě maso a nářez, ID v nejlepší formě vůbec) Hodnocení: 9
  • k této hře na kterou jsem se tolik těšil říkám jediné lidi nekupujte to *16* za takovou práci co odvel id soft by měli zkrachovat *10* po dvou hodinách hraní přestala hra komunikovat z Doomem4 si na tuto firmu dám pozor *16*
  • Já si tedy nestěžuji... Hru nemám takže jsem hrál jenom chvíli... Ale to co jsem tak chvíli na to koukal tak paráda.. Zkoušel jsem crafting, auta- závody a zastřílel si v nějakým cirkuso-aréně... Pravda že to chce nějakými patchi doladit, ale to snad chladnější hlavy ustojí.. *4*
    Mne například mile překvapila AI a chování nepřítele...
  • 10 hodin čistého času (uvnitř je počítadlo ve statistikách), ale k tomu množství ztracených loadů a opakování, takže jsem to hrál s přestávkama 2 dny. Asi 4 sidequesty jsem neudělal a závody jsem taky všechny nevyhrál, to závodění (jak už jsem psal) není tak dobré, abych ho hrál mimo kampaň.
  • Mechwarrior_bw
    trochu ultimátny komentár ale zčasti máš pravdu, ids určite stratil pozíciu technologického lídra/inovátora, tie časy sú dávno preč, dnes na tomto poli vládne DICE a Crytek. Na Rage som sa pozeral trochu skepticky a teraz sa to potvrdzuje, jednoducho rage nie je tým čo sa od IDs čakalo. Ale verím, že s D4 urobia väčší dojem, čistokrvné fpsky im idú najlepšie.
  • Mě to běží na stabilních 60FPS a docela slušně to vypadá ... Textury nedoskakují ...celkem pěkně vyladěné ... Jo zapoměl jsem se zmínít hraju na Xbox 360 :D :D :D
  • fallout
    Lidi jsou vůbec nějaké informace o tom, že se chystá patch?? Když tak odkaz... dííík
  • chybu máš u tebe. množství detailů je naprosto užasný, nějaký Low res textury vubec neřešim protože v tom detailnim prostředí si toho prostě nevšimnu. Obličeje nic moc? :D nikde sem lepší neviděl, detaily postav jsou na skvělý urovni
  • obráceně, Borderlands ani náhodou nemá na Rage.
  • JohnyTheZik
    To, ze to vydava Bethesda, neznamena, ze to i sama programuje.
    Vyvojar je samozrejme id Software.. Tak kdyz uz chces bejt na nekoho nastvanej, tak aspon na toho, kdo s tim ma co do cineni :)..
  • Tak na Borderlands to rozhodně nemá, tam byla grafika dost slabá a hratelně to taky nebylo ono
  • oprava: to za nadupaný železo Nepovažuji
  • 3 vejplaty? k čemu je takový PC Dobrý? :D takovej výkon dneska nevyužije žádná hra a potrvá to do tý doby než bude nová generace konzolí
  • nebud nastvanej že na to vaši nemaj, už rodičů už nebydlim skoro 3 roky a nadupaný železo? mam základku a processor z roku 2008. AMD 64X2 6000+ 4GB DDR2 a před rokem sem koupil GTX460 za 4000,- dneska se dá koupit asi od 3000 a to za nadupaný železo nepotřebuju chlapečku ;)
  • Nauc sa reagovat. Ano berem to ako subjektivny nazor. Fallout 3 mam rad, Metro2033 tiez aj ked sa sa u neho bavil iba raz, ale to mi naozaj nebranilo vcera sediet u Rage 7 hodin v kuse a uzivat si ho. Ta hra ma hrozne nevyrovnanu grafiku, ked clovek sedi v aute a uhana si to kanonom tak je to krasa, ale staci niekde v bunkri pozret na stol a hroza, aj ked podobne rovnaka hroza bola v Borderlands a nikto na nu takto histericky nereagoval. Holt ludia naletia na hype v dobe ked su konzolove porty s nekvalitnymi texturami na dennom poriadku a potom sa jeduju :)
  • prudislav
    jediný co má hra společnýho s bordelands je že sou tam buginy se zbraněma a že to má podobný zasazení - jinak to neni absolutně nic jako borderlands (ten je RPG/FPS a RAGE je čistý FPS)
  • id osft si to uz konecne musi priznat. jejich zasla slava uz se znovu neobnovi, jejich zezlo prvzaly spolecnosti jako crytek, epic a dice. hratelnosti zastydli nekde v roce 99. grafika taky neni co byvala.rip idsoft
  • to Karlos: Naprosto s tebou souhlasim po grafické stránce hry je to na dnešní dobu úplná bída. Jak říkaš ty textury rozplzlé až to bolí a detaily hrůza. Na to, že je to zbrusunový engine tak toho moc nepředved. Grafika jakoby z oka vypadla doomovi3 co se týče textur s rozdílem, že tady jsou navíc rozmázlé. Prostě není něco v pořádku. S toho důvodu to nebudu hrát ...pakliže nevyjde patch, který ty velké neduhy napraví. .. dost mě ta hra zklamala po grafické stránce :(
  • Já hře dávám 10/10 za intro jelikož mi to jeden cca 3 FPS ( AMD Pheon 3,5GHz, 8GB Ram a ATI 6850 1GB DDR3 ) a po intru se kouknu leda na cervnou obrazovku s pomalim nacitanim slova PROJEKT EDEN.
  • Felczar
    Lol, dobře ty. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší