Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to Karlos: Naprosto s tebou souhlasim po grafické stránce hry je to na dnešní dobu úplná bída. Jak říkaš ty textury rozplzlé až to bolí a detaily hrůza. Na to, že je to zbrusunový engine tak toho moc nepředved. Grafika jakoby z oka vypadla doomovi3 co se týče textur s rozdílem, že tady jsou navíc rozmázlé. Prostě není něco v pořádku. S toho důvodu to nebudu hrát ...pakliže nevyjde patch, který ty velké neduhy napraví. .. dost mě ta hra zklamala po grafické stránce :(
  • Co na tom chcete recenzovat? jestli ta hra dostane víc jak 6, tak je někde hodně velká chyba
  • id osft si to uz konecne musi priznat. jejich zasla slava uz se znovu neobnovi, jejich zezlo prvzaly spolecnosti jako crytek, epic a dice. hratelnosti zastydli nekde v roce 99. grafika taky neni co byvala.rip idsoft
    • Mechwarrior_bw
      trochu ultimátny komentár ale zčasti máš pravdu, ids určite stratil pozíciu technologického lídra/inovátora, tie časy sú dávno preč, dnes na tomto poli vládne DICE a Crytek. Na Rage som sa pozeral trochu skepticky a teraz sa to potvrdzuje, jednoducho rage nie je tým čo sa od IDs čakalo. Ale verím, že s D4 urobia väčší dojem, čistokrvné fpsky im idú najlepšie.
      • smejki
        no Carmack se hlavně vydal cestou vývoje technologie, která především usnadní vývoj her.
  • Tak nevim ale me to nevali vubec, pri spusteni hry uz pri game intru mam totalni lagy a je to nehratelne, nove ovladace mam a spesl RAGE drivery jsem taky stahl a nic, a mam ati 4650 s 1giga VRAM takze v HW problem neni, notebook se mi ani nezahreje
    • HD4650 a v HW problem neni? Ona je sice pravda, ze hra ma problem s optimalizaci na AMD. Ale proboha! HD 4650 je absolutni lowend. Schvalne jsem to zkousel v notebooku kde mam 5650 a hra je nehratelna. Coz me ale vubec neprekvapuje.
    • Zřejmě se na optimalizaci pro ATI vykašlali. Nejsi jediný člověk s ATI s problemem.
      • Pořád nedukážu pochopit jak je možný, že maj tu odvahu to po 5 letech vydat v takovýmhle stavu, na světě sou jen dva halvní výrobci graf. čipů a oni se na jeden z nich totálně vys... *10*
        • smejki
          nvidie maj taky problémy, co jsem slyšel....
        • nvidia power *6* *1* ale ne, soucitim s majiteli amd karet, taky by me to nastvalo.
        • Ellendway
          A druhý výrobce graf. karet stále není schopný se přiblížit Nvidii s novinkami ;)
    • smejki
      a co CPU? Rage je po CPU dost hladový, páč škáluje jak divej
  • mám pujčenou 560 gtx a na ní to jede v pohodě ani moc nepadá tak nevím ati 11/9 měli být specialně na rage ale mě to nepomohlo na geforce je i pokročilejší nastavení grafiky
    • Tak to že ti to pada bude necim jinym... ja mam taky GTX 560Ti a nespadlo mi to ani jednou, akorat se mi spatne nacitaly ty textury, ale po patchi je to už v pohode.
  • fallout
    Lidi jsou vůbec nějaké informace o tom, že se chystá patch?? Když tak odkaz... dííík
  • Mě to běží na stabilních 60FPS a docela slušně to vypadá ... Textury nedoskakují ...celkem pěkně vyladěné ... Jo zapoměl jsem se zmínít hraju na Xbox 360 :D :D :D
    • I ty kujóne :)
    • Ó ano.... také to tak mám, ale hlavne nic nepis o tom ze tohle je treba prikladkdy je konzole lepsi, nebo udelas flame jak hovedo *16*
  • k této hře na kterou jsem se tolik těšil říkám jediné lidi nekupujte to *16* za takovou práci co odvel id soft by měli zkrachovat *10* po dvou hodinách hraní přestala hra komunikovat z Doomem4 si na tuto firmu dám pozor *16*
  • Jsem udiven, kolik lidí tu nadává. Hrál to vůbec někdo z nich? Co je to za kecy že to je jen střílečka? Vždyť je tam tolik miniher, nestřílecích příběhových questů a závody, které by sami o sobě vydali na samostatnou oddělenou hru (Dead Rally 3D ;) Super detailní svět že jen čumim, super AI nepřátel, hudba a zvuk a hlavně mi to běží konstantně na 60 FPS, kdy blitky jako bulletstorm, dead island nebo hard reset nezvládaly. ID soft vždy uměl, pro mě hra desetiletí! Očekávám hodnocení 9. Mínusy: statické prostředí, některé questy zbytečné (dojdi tam a zpět), načítání textur. PS: chlápek z ID softu se jmenuje Tim Willits a ne Tom, PROBOHA!
  • pokud vim tak Tom Willits se nejmenuje Tom ale Tim... http://en.wikipedia.org/wiki/Tim_Willits
    • To už tu bylo řečeno vícekrát, redakci to nezajímá *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit