Přejít na výpis diskuzí
RAGE - rozhovor s Timem Willitsem a info o recenzi
7.10.2011 | Redakce Games.cz
220 příspěvků
-
nekde na minecraft foru jsem cet, ze novy ovladace pro RAGE znemozni hrat Minecraft :)
-
-
Tak to je přímo Sophiina volba *3* Raději zatím zůstanu věrný Minecraftu a počkám si.
-
-
Vy jste snad zkouřený..Bože Minecraft *9* to už bych rači šel okopávat brambory než tohle..
-
-
-
dobra hra, zadna revoluce, ale pekna grafika a prostredi, dobre vyladene zbrane, animace nepratel, bocni mise a ukoly + ruzne mezihry
-
Neví někdo kdy to bude u nás na steamu?
-
Carmack sa dnes vyjadril, že PC nie je prenho prvorada platforma-a presne podla toho ta hra aj vizera-všetko ostatne su iba žvasty.
DOVI DOPO Odpočivaj v pokoji !!! -
-
to sa dalo očákavať, je to logický a realistický pohľad na terajšiu situáciu. Problém nie je v Carmackovi, v Microsofte alebo ani herných gigantov, príčina spočíva v dopyte - a ten (žial) tvoria predovšetkým konzolisti. Už bude iba horšie...
-
To, že jsou konzole prvořadé není žádné překvapení - ostatně vývoj pro konzole je jednodušší a prodá se tam i víc kusů.
-
-
A to že vývoj na konzole je jednoduší jsi vzal kde ? Jednoduší je optimalizace díky konečnému počtu variant HW , ale vývoj jede primárně na PC což zamrzí např v případě Forzy, R.D.Redemtionu a několika málo dalších titulech . Proto tu pak máme díky následné minimální péči většinou polovičaté PC konverze . Peklo je pak architektura Sony ... Takže jediné na čem se vývojáři hojí jsou zaručené maximální prodeje na konzolích , které na seriozní práci primárně určeny nejsou .
Takže vše je to jen o penězích ;) -
-
Jak sám píšete, vývoj je jednodušší právě kvůli nižšímu počtu variant HW, což IMO bohatě vyváží, že se programy na konzole těžko ladí nebo že tam je jiná architektura.
-
-
-
-
Tak smazano, nedohrano, nervy mam jen jedny. Letme shrnuti po 4 hodinach hrani a jednom dnu ladeni ovladacu OMFG:
Plusy
+Graficky, az na vyhrady, zapada do posta-pokalyptickeho prostredi
+Nepratele se snazi pouzivat vsemozne cesticky a znesnadnit vam zivot
+Velmi povedene a kreativni vymodelovani postavicek
Minusy
-neni originalni (koktejl Fallouta 3, Borderlands a kdo vi co jeste), stereotypni, koridorovy, nemoznost hloubkove prozkoumavat okoli/memoznost preskoceni zabrany sahajici po kotniky !!! a mnoho dalsich.
Osobni hodnoceni: 5/10 -
Tak od Carmacka jsem necekal nejak zazracny gameplay, ale predevsim revolucni technickou stranku. A ta nejen ze neni revolucni, ale navic spis az konzoloidni.
Velke zklamani, preci jenom ocekavani zde byla znacna *7* -
tak tahle hra me opravdu zklamala, cekal jsem od toho mnohem vic je to obycejna strilecka a nic zvlastniho spis je to jakasi kopie borderlands, u kteryho jsem si uzil mnohem vic zabavy, to uz je lepsi si zahrat fallout kterej je grafikcy na tom podobne. Grafika u Rage neni nijak uchvatna modely jsou hranate a textury nejsou prilis kvalitni , jsou v hodne malym rozliseni, klidne to mohli aspon ty textury vice vyladit, ovsem nevim co je na tom id tech 5 tak uzasnyho, grafika mi prijde jako z falloutu.
-
-
Já teda nevím ale když se podívám na youtube videa tak vidím nádhernou grafiku... Postavy jenž maj velice pěknou mimiku... To a podobat se Falloutu? Ty musíš mít velice omezený cit pro grafiku...
-
Já asi hraju jinou hru. Třeba grafika mi přijde opravdu nádherná. A hra mi dokonce jede bez problémů ve Full HD i s vyhlazováním na průměrné mobilní grafice (!). Klobouk dolů. Intro krásné, hraje se krásně, akorát questy dost stereotypní.
-
za prve doom 3 textury, cili sh,it sh,it low. a za druhe holy port z konzoli. dohromady sh,it na druhou.
-
vzdyt je to adept na hru roku a navic grafika je po bf3 urcite nejlepsi v tomto roce a nepratele jsou skvely a hudba skvela a zadny stereotyp a UI je taky skvela a taky pribeh ktery bude urcite jeste dost good ale jediny co me zklamalo je to jak kdyz umru tak muzu ozivnout ne to je proste divny a jeste k tomu ten elektricky sok jak muzete dat to je taky nic moc i kdyz alespon je to necim originalni takze vlastne proc ne.
-
-
Jindro moc te PROSIM,abys psal komentare az dosahnes aspon minimalni znalosti cestiny. To co z tebe leze se fakt neda cist a to ja sam mam s cestinou problemy, takze to je uz co rict.
-
-
Souhlasím, ještě že jsem zrušil předobjednávku na ATI je to zatím nehratelné včetně patchu. Nechápu jak se ID a Bethesda odhodlaly vypustit nedoladšnou hru do oběhu
-
-
To Neo: Nechápu co víc než střílečku od toho čekáte. Nikdy to nebylo jinak než střílečka prezentováno. Srovnání grafiky s Falloutem je úsměvné, proto ho radši přejdu. Co se týče technických problémů, to je fakt průser, ale snad to vyladěj.
-
-
-
o nikom se nepise ze ho zkolila Strevni Chripka protoze si ho pak kazdej predstavi jak sedi na zachode a lita to z nej jak z kulometu *1*
-
-
Negeneralizuj a trošku se nad svými komentáři zamysli *11*
-
-
Musím říct, že po dlouhé době zase inovativní hra, kde jsou skvělé postavy a zajímavé mise. Mraky nových nápadů. Hra funguje přesně tak jak by měla, skvěle reaguje na vaše ovládání. Textury pravda trochu doskakují, ale to se určite spraví patchem. Grafika parádní, nevím co by kdo mohl chtít více, při standardních 60 fps (bez kolísání, to jsem nidy neviděl:). Hraju na NVidii. Za mě 9/10.
-
-
Jop. postavy jsou báječný. Až u těch ženskejch to moc nesedělo, že jsou to takový kočky. Po apokalypse bych je udělal obludnější, asi jako tu babku s vodárnou.
-
Skvělé postavy a zajímavé mise???? *1* *1* *1*
-
-
Pěkný rozhovor, no není divu že je pro ně hlavní platforma konzole, když je tam všeobecně větší prodejnost (bohužel).
Teď se mi RAGE zrovna stahuje, tak doufám že s tím opravným patchem už nebudou ve hře žádné problémy s grafikou... *4*