Přejít na výpis diskuzí
RAGE - rozhovor s Timem Willitsem a info o recenzi
7.10.2011 | Redakce Games.cz
220 příspěvků
-
Ale tu predsa nejde o tie textury, to bola len jedna vec vytiahnuta z kontextu. Berte moj nazor ako subjektivny. Ale fakty su fakty. Fallout 3 od Bethesdy je pre mna stokrat lepsia hra, od ktorej som sa nevedel odlepit a pritom technologicky to bola dost slabota. Proste je to cele o hype. O Metre 2033 sa pisalo malo lebo je to hra z Ruska a pritom vas skvely Rage strci do kapsy. Krasnou grafikou, hratelnostou, prbehom ale najma hustou atmosferou. A neda mi este nieco nespomenut: technologicky pokrok znamena sprevadzkovat GTA IV a Red Dead Redemption na konzolach! To je nieco co doteraz obdivujem. Ohromna velkost svetov, nadherna grafika a kupodivu aj fyzika. Na 512 MB RAM.
-
-
Nauc sa reagovat. Ano berem to ako subjektivny nazor. Fallout 3 mam rad, Metro2033 tiez aj ked sa sa u neho bavil iba raz, ale to mi naozaj nebranilo vcera sediet u Rage 7 hodin v kuse a uzivat si ho. Ta hra ma hrozne nevyrovnanu grafiku, ked clovek sedi v aute a uhana si to kanonom tak je to krasa, ale staci niekde v bunkri pozret na stol a hroza, aj ked podobne rovnaka hroza bola v Borderlands a nikto na nu takto histericky nereagoval. Holt ludia naletia na hype v dobe ked su konzolove porty s nekvalitnymi texturami na dennom poriadku a potom sa jeduju :)
-
-
Imho je táto hra borderlands ošklbaný o všetko zaujímavé a zábavné.
-
-
Nechápu proč tuhle hru pořád někdo srovnává s nějakou komiksovkou...
-
Jako borderlands vypadá jen úvodní část hry. Proč to lidi soudí, aniž by to hráli? *10*
-
-
Připadám si jako neplacený BETAtester vychytávat to na co byli v Bethesdě líní. *16*
-
-
To, ze to vydava Bethesda, neznamena, ze to i sama programuje.
Vyvojar je samozrejme id Software.. Tak kdyz uz chces bejt na nekoho nastvanej, tak aspon na toho, kdo s tim ma co do cineni :)..
-
-
Koukam,ze lidi s originalkama maj problemy .. Ja sice jsem si stahnul a jediny problem ,co tam byl za chybu jsou ty textury..Hraju to na gt 325 a a hra ma od 20 do 60 fps pokles je jen,kdyz dam turbu u autaku
Jinak hned at me neukamenujete..
Kupuju Skyrim jelikoz jsem fanda TES(doufam,ze nezklame... Rage jsem chtel jen okusit pac me zajimalo,proc to ma 20 giga
Uz vysel nejaky patch na AMD
Jinak jsem videl jakej je rozdil low a high a asi jsem slepej,ale skoro zadny jsem nepoznal -
-
zlodeji..
-
-
Jse, zlodej,protoze hru stahnu zahraju a po pripade zakoupim aha to je zajimavy verdikt,a proto mluvi o vsem ze na steamu mam 15 originalek samo,ze nektery zakoupeny i se slevou
Fanda heroes jakmile vysly tak jsem je mel tedka mi prijde 6 klidne vyfotim se s tim a poslu ti to ,,
Nejsem idiot,co nejdriv koupi pak hraje a pak breci jak je to spatna hra a ze vlastne to FPS nemelo byt a melo to byt Por** skoda slov
-
-
-
Ahoj,včera večer jsem hru nainstaloval a těšil jsem se že za slušný peníz budu mít grafiku aspoˇn jako Crysis2,první co mi vyrazilo dech byla nemožnost nastavit grafiku,mám vcelku slušný PC(Sandy Bridge 2500K,GTX580,8GB DDR3) ale automatický nastavení doopravdy nic moc nepředvedlo,cfg návod ze stránek nVidie taky nepomohl,ovšem co mě dorazilo byly textury,zkuste se přiblížit k čemukoli-např. šuplíky u skříněk (a většina vybavení interierů) jsou naprosto ploché!!!!!V exteriérech,sice na pohled pěkných, zase chybí jakékoli lepší stíny,nasvětlení atd atd,vykreslení postav/obličeje nic moc .... hru jsem odložil,hrál jsem jí tak pět minut,snad nějaký patch pomůže,jinak je to vizuálně zcela zastaralá hra a snad i letitý HL2 je na tom lépe... na foru autorů jsem se dočetl podivnou věc,nevím jestli jsem to pochopil správně(slabší angličtina),ale je tam cosi,že hires textury se sice rozjedou i na slabší grafice ovšem kvůli přenosu dat je nutný mít SSD v RAIDu,což teda doopravdy zdravej rozum nebere .....
to Pride : jestli je pro tebe Rage hra roku,tak si toho moc nehrál :-) :-) Ovšem jelikož je hra k mání od včerejška i hrací doba bude mizerná,když si to zvládl do dneška :-) :-) -
-
chybu máš u tebe. množství detailů je naprosto užasný, nějaký Low res textury vubec neřešim protože v tom detailnim prostředí si toho prostě nevšimnu. Obličeje nic moc? :D nikde sem lepší neviděl, detaily postav jsou na skvělý urovni
-
-
11.10 ATI drivers are in the process of being uploaded now. It may take a while to propogate. This is a multi-card/multi-platform update.
napsal Todd Hollenshead na twitteru cca před půl hoďkou -
-
Tenhle ted mám, byl mi doporučen pro BF3, ale v BF žádná změna.. snad proto že je to zatím bez WHQL..
-
-
V pondělí by mě to mělo přijít, doufám že je tam ten Co-op.. Třeba se tam s váma někdy potkám..
-
Tak ikdyz sem podle ruznych navodu upravil hru, ze uz je prakticky hratelna, porad me ty textury zlobi (ze skoro dovu vterin jsem nacitani stahl na cca pul sekundy). Osobne cekam na patch at si nezkazim zazitek. Kazdopadne za 380kc (na kolik me hra prisla) jsem ale po uvodni hodince spokojen.
btw kdo nevi jak si originalne poridit hru na steamu za cenu jako ja, doporucuju aspon tohoto spolehlivyho prodejce na Aukru, sice ji ma drazsi o to kilco, ale nekdo to treba oceni:
http://aukro.cz/rage-dlc-steam-cesky-doruceni-ihned-24-7-i1862335915.html -
Martin má sračku - recenze se odkládá :-)
-
stejnak je to Doom 3 +