Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    furt stejne vylezu z "take him to the killing room" střelim 2 záporáky a ovladač AMD přestal odpovídat *7* odkzoušeno čas hrát něco jiné asi ..
  • Tak tomu dam druhou sanci, nove ovladace pro ATI (preview verze 2 :D):
    http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx
    • díky bohu za ně - sice textury pořád nabíhají při hře, ale už je to alespoň krásně plynulé (ATI 4850)
      • Teda ja som dal na mojej 4850hd tie 11.10 a žiadna zmena ! Zamrzanie kazdu sekundu a textury nedobre jaa tomu nechaaapem????
  • patch je venku! textury už jedou správně *5*
    • Kde se dá stahnout?????.) prosím
      • pokud máš koupeno, tak na steamu
        pokud ne, tak hledej, je to snadné :)
        • dobře ty sviňko :D :-P
  • Já si tedy nestěžuji... Hru nemám takže jsem hrál jenom chvíli... Ale to co jsem tak chvíli na to koukal tak paráda.. Zkoušel jsem crafting, auta- závody a zastřílel si v nějakým cirkuso-aréně... Pravda že to chce nějakými patchi doladit, ale to snad chladnější hlavy ustojí.. *4*
    Mne například mile překvapila AI a chování nepřítele...
  • Kdybych se v poslednim mesici nevenoval intenzivne Borderlands, mozna by me to chytlo, ale tohle se proste nepovedlo. Naprosto nechutny koridor, uplne vsude. Prosel jsem asi prvnich 20 questu a ve srovnani s Borderlands, o ktere si prostredi primo rika, nema Rage nejmensi sanci obstat. Nulova svoboda, AI k smichu (vsichni nepratele se zbrani jsou porad schovani a staticti) a celkove je to nemastne/neslane. Navic pro ty, kteri doufali v coop muzou prestat doufat - coop se nekona :/ Rage je predevsim typicka FPS konzolovka napasovana na PC, ktera je level designem a vsim co vas ve hre ceka sita na miru tomu debilnimu "kniplu", ktery ma u FPS nahradit klavesnici+mys z pohodli gauce, coz se nikdy nemuze povest. Za sebe 4/10 za grafiku a atmosferu...
  • Co mi zatím vadi u Rage je dočítaní textur(i když to jde dost rychle,nejde si toho nevšimnout).
    Ještě bych uvital rozsahlejší nastaveni u grafiky(videa).Rád bych si nastavil hru podle sveho a ne nějakym souborem vše na high. No uvidíme co přinese patch....
  • Máte někdo problém s padáním hry.. spadne mi i když chci třeba ukládat nebo i během hraní (zatím jsem si podstatě nezahrál).. prostě nevím co s tím? Jinak nový ovladače mám a to i co vydalo AMD jako opravný ovladače pro Rage.
  • nevíte kde stáhnout nový patch krom steam klientu? Dík
    • fallout
      jj tady je: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9J5Z5RyxOZvG8y1ZdHIc0I-vTTb83YQVWZrT38_WM76dP_zkvES4VGl0sHw
  • Me to na GF 560Ti bezi jako blesk ale bratrovi na Radeonu 6850 strasne ssekane i v rozliseni 800x600 WTF??
    • stáhl jsem na ATI knihovnou atioglxx.dll a z nějákých 30fps to jde konstantně 60fps.. knihovnu dáš do hlavní složky se hrou.. ATI se nekamarádí prostě s OpenGL, to už je známa věc a ID jsou jediní kdo v tom dělá hry..
    • fallout
      Mě to taky na GF 560Ti běží jako blesk, ale ty textury zlobí... tobě to nedělá? doufám, že co nevidět vyjde patch.
      • Me to na GTX 260 pri rozliseni 1440x 900 take bezi OK. Zmena AAA ma na fps minimalni vliv ( aspon podle Frapsu) netusim co si hra sama prednastavila ale vypada to moc pekne, Bohuzel az na to doskakovani textur, v takove mire jsem se s tim u zadne hry dosud nesetkal! Celou atmosferu hry to zabiji, jak to v takovem stavu mohli pustit ven, to nemaji betatesteri a nebo jsou slepi? O duvod vic prestat kupovat hry v dobe jejich premiery?! S RAGE jsem si chtel zprijemnit cekani na BF3 a mela to byt takova labuti pisen stavajiciho PC ale v soucasnem stavu nemam chut pokracovat. *13*
        • fallout
          Já sem zkoušel i ten návod od Hanze. Načítání textur sice skoro zmizelo, ale mělo to vedlejší efekt. Při přechodu do jiné lokace, mi to nahazovalo přes celou obrazovku takový modrý film, takže sem to vymazal...
        • Bohužel musím souhlasit :-( ,jinak je ale hra dobra velmi
  • Tak dohrano, 9/10
    Mnoho nazoru v teto diskusi je neskonale hloupych a je videt, ze to kvuli problemum jen malokdo hral. Co se tyka hratelnosti, tak ta je velmi luxusni, zejmena strileci cast - muzete sestavovat ruzne pasti z nakoupenych a nalezenych predmetu, zbrani je dostatek, jsou vyvazene a do kazde lze pouzivat ruzne upgradovane naboje. Nepratele jsou inteligentni, ze jsem to v jine hre nevidel lepe - mutanti na vas nabehnou hlava nehlava, ale autority (vojsko) vas musi videt, zamerit, schovavaji se, cekaji, kooperuji... je v tom citit vic nez predskriptovane chovani jako v jinych hrach! Zavodni cast hry je fajn zpestreni, sice nic svetoborneho, ale do hry to tak nejak pasuje. Ve mestech je k dispozici jeste nekolik miniher (futuristicke kostky, karty, hrani na kytaru, bodani nozem) - Duke nukem forever muze tise zavidet. Grafika detailni, megaoriginalni a atmosfericke lokace (treba to sakali doupe, to je pastva pro oci). Pribeh asi nejlepsi ze vsech her od id, questy pitome, ale to je stejne ve vsech hrach a jsem rad, ze nebyl povinny zadny tutorial kolem ovladani. Pro me je Rage hra roku.
    • Já hře dávám 10/10 za intro jelikož mi to jeden cca 3 FPS ( AMD Pheon 3,5GHz, 8GB Ram a ATI 6850 1GB DDR3 ) a po intru se kouknu leda na cervnou obrazovku s pomalim nacitanim slova PROJEKT EDEN.
    • herni doba je asi jako pauza na obed?
      • 10 hodin čistého času (uvnitř je počítadlo ve statistikách), ale k tomu množství ztracených loadů a opakování, takže jsem to hrál s přestávkama 2 dny. Asi 4 sidequesty jsem neudělal a závody jsem taky všechny nevyhrál, to závodění (jak už jsem psal) není tak dobré, abych ho hrál mimo kampaň.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit