-
Troll detected. Deploying Space marines.
-
Je jen dobře, že tam není volný pohyb. Koridorovka Rage celkem sluší. A nebaví mě ve hrách trávit spoustu času přesouváním se někam, kde mám něco udělat. Tady je ta akce hezky poskládaná za sebe, bez větších mezer. Sice to vybočuje z dnešního trendu otevřených světů, ale mě to nevadí. Jinak včera dohráno za 17 hodin 32 minut čistého času.
-
hral sem ji chvilku a moc me nenadchla. grafika dobra pribeh mozna taky ale zadny volny pohyb. uz se mi libi jine hry nez pred lety
-
já už od něj minulý rok kupoval ruský klíč na COD Black Ops za 600 a absolutně bez problému..když obdržel platbu tak jsem mu zaslal moje steam údaje, on to přes VPN aktivoval, já si pak jen změnil heslo, stáhnul hru, nainstaloval angličtinu a jede v pohodě do teď *1* Je to dobrý pordejce
-
no ja si po celou dobu téhle úžasné hry užil leda všudy přitomné pády hry
-
to neni chyba enginu, ale autobalanceru - najdete si na netu jak vytvorit cfg soubor, ktery vam povoli pouzivat vyssi textury...
-
tak to si mastha, ze si vypnul fps lock... udelej navod pro ostatni, protoze jsme nejspi strasni ignoranti ze nevime jak :D
-
Tak už nevím pokud mám zapnutý catalyst AI hra se seká když vyplý tak pro změnu vyskakují černé čtverečky. *7*
-
Mno, me by taky zajimalo CO na tom ma 18GB. Tretinovy hry vypadaj 10x lip.
-
děkuji za reakci , doufam ze to bude brzy vyreseno. u jinych webu nemam s HD absolutne zadny problem, a na tiscali jsem to zkousel ve vsech prohlizecich a problem pretrvava.
-
A k cemu ti to je ty detatko, kdyz ti staci aby ti jela hra min 30 fps na dobre hrani!!! *7*
-
Jojo patch na textury :). Ta hra má 18GB... patch by měl kolik? 12GB?
-
no jo "killer"....největší Troll...kam se sere Pán Prstenů *7*
-
lol ze 60 fps. to jste ale socky *6* na mem sestijadru a 2x Geforce 590 to jede 200 fps *5*
-
to je hezky ale witcher 2 crysis nebo metro ti nepojede na 4 roky starym kompu 60 fps
-
Me se to posledni dobou taky seka jak prase... recenzi na Drivera to bylo nejhorsi. Vyresil jsem to jednoduse, video si stahnu a pustim si ho z disku v normalnim prehravaci.
-
Mám podobné dojmy. Ze začátku na mě hra hodně zapůsobila, ale po cca hodině už mě ten vizuál mnoha lokací tak odpuzuje, že mi to kazí celý dojem a zábavu, i když střlílení a projížďky mají stále náboj. ID pracují nějakých 5,6 let na tom svém IDtech 5 enginu, aby v roce 2011 vypustili hru, která v mnohém nepřekonává ani starého dobrého Dooma 3. Rovněž nevím proč hra zabírá přes 20 GB. To ta megatextura? O fyzice nemluvě, není tam. Co to je? Tohle pan Carmack zamýšlel? Ať se ID podívají jak vypadají hry jako Metro, Witcher 2 či oba Crysisy v plné palbě. Technicky to je prostě fraška a asi i na herní náplň se moc dlouho vzpomínat nebude.
-
i5-750, gtx260 216sp 896MB, 4GB, 1680x1050, textures=max, AF=max, AA=8, vsync=off, 60FPS (Fraps), pri AA=16 klesne na 35-45 fps *7*
-
Jelikož to je chrchel v ksichtu pc hráčů od společnosti ID tak kakat na tuto hru :)
-
Vadi mi extremne nizke rozliseni textur, castecne mi to brani se do hry vic ponorit. Doufam, ze vyjde nejaky patch pro pc, protoze tohle je hruza a kazi to jinak pekny vizual