-
Pokud jsi nezkoušel: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx
Mě to odstranilo většinu problémů... -
Opravdu zdařilá videorecenze! Musím uznat, že mě zatím Rage bavílo víc než nový Deus Ex. Samozřejmě ty hry se nedají moc provnávat, protože každá je o něčem úplně jiném. Mám ale prostě radši střílečky v tomhle klasickém rážení, což je zkrátka důvod, proč se mi tahle hra líbí víc. Škoda jen těch technických problémů, které hru zbytečně srážejí dolů. Musím sice ocenit, že na mém několik let starém PC běží zcela plynule, ale to doskakování textur se mi zkrátka odstranit nepodařilo. Navíc u některých lokací, zejména při načtení závodní mapy, dochází k totálnímu rozbití grafiky a místo krajiny vidím jen samé čáry a divné útvary... Naštěstí na to většinou pomůže save a load ;-)
-
hele já jen naistaloval updaty (rage performance od amd, update 1 od id), zapnul si Large texture cache a nazdar bazar, vše jede jak má. Takže už jen hi res texture pack a není co řešit ohledně grafiky. Je fakt že nemám radeon řady 4 ale 5. Takže dle mýho názoru za 2 dny bylo po boji.
-
!!!POZOR POZOR!!!! - Mám dobrou spravu hra je hratelna na radeonech řady 48xx když uděláš tenhle postup. Takze postup jak rozchodit hru --> naistaluj update ,naistaluj 11.10 ATi (btw smazat - restart - instalovat - restart , jinak vam budou blbnout) ovladace nech nastavene na defaultu abys mel Ai na enable jak das disable hra bude kostickovat! a tedka se hra uz jen seka, to sem vyresil tak že sem dal do spouštecího zastupce na plochu za .exe napsal tenhle parametr :
+jobs_numThreads? 0 +com_skipIntroVideo 1
a hra se uz neseka jen lehce laguje ve velkých lokacích a dokreslují se mírně textury ale v menu hry musite nechat vse na defultu.
Pak si jedeně zahrajete na Radeonech rady 48xx !!!!!!!!
Opravdu funguje... mam HD4850 a todle je jediné řešeni protože id i ATi už na další update asi prdí.... takže jedině takhle
jinak tu hru sem zavrhnul . ale po tomdle update jak sem videl opravdový textury a dosáhl 60 fps, jeto ouplně něco jineho... a hlavně mě to docela baví , a to je u mě co říct :))
*2* *2* *2* *2* *2* *2* -
Mě to taky na führerfoxu nedělá žádné problémy...?
-
nesekalo se to neustále, většina byla plynulá a ok, ale asi 10x se to na sekundu zastavilo (a video už bylo samozřejmě dávno načtené celé)
-
Mě se na firefoxu ještě žádné video na games nesekalo, ani tohle.
-
kdokoli má trochu hlavu, tak se nesnaží každého ochcat... na tohle jednou vychcípáme.
-
Vyřešil už někdo problém s černejma čtvercema??? s dočítáním textur my pomohl config v kombinaci s neoficiálním patchem od skidrowa + vypnutí catalist A.I ale když jsem ho vypnul mám všude velké černé čtverce (když ho zapnu hra dočíta textury a laguje ale čtverce tam nejsou)
-
souhlas, rovněž hlásím první případ sekání.
-
Fakt královskej koment xD 16 plusek je málo... BTW. už někdo prosím vyřešil problém s černejma čtvercema všude kam oko dohlédne ???
-
vsak ano, rikam co bych rad
-
už dávno je
-
Tohle je první video na Games, který se mi taky seká. Žádný předchozí to nedělaly...
EDIT: A Operou to není. IE to samý. -
Dobrý *1*
-
Nejlepší koupě roku je jednoznačně podprsenka Ahh Bra.... *5*
-
To pro mě není vhodné řešení. Vždycky se mi totiž nějako splaší myška. Navíc ještě pak musím častěji odbíhat do depa *2*.
K tématu: velmi povedená recenze *tlesk tlesk* -
Nedostatek munice, to neni vubec pravda akorat si ju misis taky vyrabet.
-
technicka - jde vam u recenze a jinych vid. fullscreen? Co se tyce RAGE, tak bych odpustil textury i samotny prislib, ze budou HR textury pro PC, odpustim i koridor... na FPS se jedna o paradni kousek - souboje, zejmena v 1. casti me nadchly, mozna az skoda, ze hrac dostane do ruky takovy arzenal resp. bavi me lehka frustrace z nedostatku munice a nutnost hrat s chladnou zbrani... a posledni povzdech - ohromna skoda, ze hra nema checkpoint, moznost save a to i u bosse srazi totalne atmosferu. Hrac ma prece dostacujici berlicku v podobe defibrilatoru
-
Je to možné, aby se mně sekal ten přehrávač? Nedá se na to ani dívat :/