Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nebo jsou renderovany?....
  • čím to nahráváte?
  • Kuk, nevíte kdy bude nějaký ten patch? :-)
  • Pro mě jednoznačně nejlepší koupě tohoto roku. Zatím (čekám, že to se ještě změní ). Sice občas doskakujou textury, ale jinak se královsky bavim. Mimochodem, bumerang je skvělej *3*
  • Ta mr*ka vpravo v rohu ti musí stačit. Jiná tam neni, ale myslim že ani jiná neni potřeba.
  • Já Phenom 955BE, 5gb ram (1333mhz), a s AMD 6870 se to nedalo hrat, stačilo vytáhnout ze šuplíku starou 8800GTS 640mb a vše šlape jak má. :)
  • Za to můžeš děkovat tolik nenáviděnému automatickému nastavení ;)
  • Mám to samé kromě grafiky, tu mám ATI 5770 1gb a nemůžu tvrdit to samé, problémy..problémy..problémy :) Hlavně teda procesor, který je pořád na 100% a padá to a padá... :/
  • Tím to nebude. Mám pocit, že video je, kuli kompresi a zachování kvality (plynulosti) zrychlené,. Tedy, určitě mají silnější železo to ale nezpůsobí, že hra běhá jak na speedu ;) . Všiml jsem si toho už u předchozích video-recenzí, zde je to ale více vidět, hlavně ze začátku videa. Jinak Rage, zábava, nic oslnivého. Za 900 kč kvalitní FPS, nějaké hlubší myšlenkové toky nemají význam. Skvělá koupě.
  • Mato1987
    nahratých mam okolo 30 hodin a stále nie som u konca :) čo ma náramne teší , a hru si kľudne zopakujem aj zo 3 krát tak ako som to urobil s mafiou 2 :)
  • Vážená redakce, vemte tu otravnou reklamu, co tam pořád vyskakuje a strčte si ji do p.dele. Jinak skvělá recenze.
  • Core
    Pod to se mohu podepsat - cca 1 měsíc mi to dělají videa na Games.cz to samé... Netuším proč. Ozkoušeno na 2 noteboocích. Dříve to běželo v pohodě, na ostatních servrech (konkurence či Youtube) naprosto s přehledem a bez problémů videa běží plynule. U videorecenze na Drivera to ale jde v cajku, tak netuším, kde je problém.
  • asi sem jeden z tech stastnejsich ... Phenom II X4 840, 8 gb ram (1333mhz), 9800GT 1gb ... absolutne bez problemu slape
  • hodně dobrá videorecenze:-) Po takové bych si tu hru možná koupil i znovu;-)
  • prosim o radu : hru zrovina parim xbox jsem zhruba ve 30% ale stale jsem neprisel na to (pokud to vubec jde ) jak se v rage zapina mapa. je tam nejaka mapa vetsi, nez je ta mr*ka v pravo v rohu ???? DDEEKKUUJJII ! *14*
  • Jo jinak pro ty co maji NVIDII tak si stahnete tento driver pro svou grafiku http://uk.geforce.com/drivers/results/38154. me to s tim jelo nejlepe. Cela hra bez problemu! Do problemu nepocitam obcas se dokreslujici textury! Jinak to jelo stale 60 fps uplne na plno rozliseni... Hodne me hra potesila a strasne bavila. Sedel jsem u ni od rana do vecera. A pribeh take fajn.
  • BoB.2
    Maj silnější železo než ty. *15*
  • Ja hry kupuju minimalne po pul roce, az zlevni, takze nikdy nic neriskuju :) V te dobe bude uz Rage predpokladam vychytanej...
  • Ako robíte tie videá, že sú také plynulé a ostré? Zdá sa mi to dokonca krajšie a plynulejšie ako keď som to hral v 60fps :D
  • Hra je hezká, ale na PC máš asi tak 10% sanci, že ti hra pujde bez jedineho problemu
    30% sanci, že tam budou jen malé problemy
    40% že ro rozjedes s dost velkejma problemama
    a na 20% to vubec nerozjedes.
    Jestli to chces risknout za 1000kč tak klidne, ale na mě mužou zapomenout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit