Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako ''Cod koridor'' NE, ale v rage je to docela zamaskovane a celkove hry kde je koridor, ale takovy ze nemam klaustrofobii...tak je to ok...aspon nebloudím 2 hodiny zbytečne po levelu *5*
  • Jinak recenze je super! Diky moc... *3*
  • Hoj lidicky... Tak uz jsem to take dohral.. Moc se mi hra libila az na ten konec... Cekal jsem take nejakeho bosse. Delal jsem uplne vse co se dalo takze jsem se u to zasekl nejakych 15+ hodin herniho casu coz je slusne!! Hral jsem karetni hry v hospe kostky na ulici i si parkrat propichnul prst nozem :) To co mi ale nejdele trvalo a nevim jestli jsem to vse nasel jsou stoky.. V prvni mape jsem jich nasel sedm a v druhe jen dve. Nevite jestli jsou jeste nekde nake dikes..
  • No sem rad, ze konecne vidim, jak ta hra v pohybu vypada, dokonce v 60 ozs. Doted jsem jen cetl komentare v diskusich, jak je ta hra oskliva, zastarala, hnusne textury (nechapu), a ejhle, to co vidim ve videorecenzi je jedna z nejhezcich her, co jsem zatim videl. Takovyhle animace a scenerie zadna jina soucasna ani minula hra nema... Hezky.
  • muha
    Super videorecenzia od Lukáša ako vždy. Mne nerobil Rage žiadne problémy po patchi ani pred ním. Ináč čo sa grafiky týka, Rage je hrou, ktorá dokazuje že krásnu grafiku nerobia uber hd textúry ale celok, perfektný engine a grafická štylizácia. Rage sa mi zdal o niekoľko tried graficky príjemnejší (a zábavnejší) ako Crysis 2 s hires texture packom a dx11.
  • Hairy_Ass
    Opět říkám, já s tím problém nemám, asi mě v Games.cz mají rádi. *2*
  • Paul_cz
    Perfektní vyvážená recenze jak to umí jen Janchor. Také paráda že jsou recenze točeny v 60fps, a vynikne tak skvělá plynulost hry.
    Rage má sice svoje nedostatky (silent protagonist, dementní úvod do příběhu..), ale i tak je to určitě nejpříjemnější střílečka roku. A pěkně dlouhá. 18 hodin a nejsem u konce, a zatímco většina ostatních stříleček by mne začala nudit už po 10 hodinách, Rage mne baví stále.

A chystá se patch, který vylepší ostrost textur, viz twitter Johna Carmacka.
  • dokonce jsem si video stáhnul přes real player, něco přes 250 mega, pustim to a dělá to to stejný i když video je stažený:-)
  • Zvláštní je že to dělaj jen videorecenze a jiný kategorie jako videa z her nebo re-play ne a je to stejnej prohlížeč, no ještě zkusim druhej notebook, ale jak píšu, prostě to jde po obrázcích.
  • je to problem games.cz ... ja treba musim odkaz 4x refreshovat, pak to jede normalne, jinak je to slideshow..
  • BoB.2
    Bohužel pořad čekam na PATCH kterej umožní hrat hru aspon trochu obstojně na me NVIDIA graficke kartě. *16*
  • Hairy_Ass
    Mně to zase přehrává plynule, takže to asi nebude problém games.cz...
  • Teda nevím jak vám, ale cca měsíc mi nejdou videorecenze plynule, ale hrozně trhaně, netem to neni a prohlížečem taky ne, zkoušel jsem to na třech, prostě to video jede, ne že se drbne obraz a načítaj se data, jede to, ale prostě ne plynule, jakoby po snímcích, takže se na to nedá dívat!
  • MidnighT91
    Vyřešil jsem problém s pomalým dočítáním textur ale nahradily ho černé čtverce na všech texturách...
  • sry, ale jestli si tadle hra zaslouží 8 z 10, tak je to s dnešními hráči fakt vážný. Jediné, co se mi na hře líbí, je grafika, ale o ni nejde, jde o hratelnost, která stojí za góvno. Úkoly ve hře jsou fakt k smíchu, to teda pardon. Nevím, jestli nejhorší hra roku (to určitě ne), ale jako kandidát na největší zklámaní roku URČITĚ. *10*
  • Nak porad nechapu proc je linearita her automaticky povazovana za spatnou vec, me treba linearni hry bavej vic nez otevreny.
  • Prosím vás, dejte ty reklamy někam jinam, třeba do toho spodního černého pruhu ve videu, kde jsou ty popisky. Vás by to neštvalo, kdyby vám reklama zabírala 1/5 videa, trvala cca 10 vteřin, pak se na 3 vteřiny vytratila a na dalších cca 10 vteřin je tam znovu a pořád dokola? Když už musíte mít vlastní přehrávač, tak ho prosímvás udělejte tak, aby k něčemu vypadal.
  • může to být dobrá hra, ale mi nešla rozjet takže momentálně sračka! dokud nevydají nějaký pořádný patch!
  • Rekl bych, ze je to hlavne diky nahravani pomoci Frapsu. Hra se snazi stale drzet 60fps a fraps na vykonu docela ubere, takze engine hry automaticky snizuje detaily textur.
  • smejki
    Dám ti radu zdarma: Když nevíš, co je megatextura, tak mlč

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit