Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen je tam najednou hodne bluru co *15*
  • jo jasně, ale o několik let pozadu za crysis 1 z roku 2007. A to není prostě dobrý skóre. Jinak grafika hru nedělá, což platilo pro obě zmíněný hry.
  • vyborna videorecenzia
  • Já zase poslední asi měsíc nemůžu videa roztáhnout, ovládání hlasitosti a to všechno jde, ale jak to chci hodit na fullscreen, tak jako by to tlačítko ani nebylo aktivní......
  • SA-reg
    1. No jo. Kdokoliv má trochu hlavu, tak si na tydle červený klíče udělá novej Steam účet. Jr to otrava muset se kdyžtak přelogovat, ale zachrání to tvý normálně koupený hry.

2. No jo. Ale ne každej to dokáže.
  • ucho
    1) porušení podmínke Steamu (ruský klíč)
    2) lze ho sehnat levněji, než ho dotyčný prodává na Aukru, takže je to obyčejný vychcánek
  • ne nepridal...nacitava to rovnako ako s 2mb dsl ktore som mal donedavna...pricom na youtube teraz nemam problem sledovat 1080p videa, tu musim cakat
  • to:valihrach
  • presne,tahle karta porad nepatri do duchodu :-)
  • Pete.palis
    *16*

http://aukro.cz/rage-dlc-steam-cesky-doruceni-ihned-24-7-i1862335915.html
  • BoB.2
    No to není zas tak uplně pravda mě to nefuguje
  • Urug
    Už jsem to spravil. Po osmi pivech žádný donačítávání textur nezaznamenávám.
  • Whoossain
    Je pravda, že po technický stránce jsem měl s hrou po jejím nainstalování celkem velký problémy, ale všechno vyřešil hot-fix od AMD. Teď to běží ve full HD s maximálním nastavením na rok starym stroji ve stabilních 60fps. Je sice pravda, že v určitých lokacích se hra na okamžik sekne (dočítání prostředí), ale to je starej známej problém ID-tech enginu, kterej se projevoval jak u Dooma 3, tak i u Quake 4. Podobný to bylo i s doskakováním textur při prudkym pohybu opačnym směrem, než se člověk zrovna dívá. Každopádně je Rage výborná zábava, která dokáže udržet pozornost. Jen škoda tý rozpatlanosti obrazu při bližším pohledu na předměty. Opět je vidět, jak velký ústupky musí vývojáři dělat kvůli tomu, aby bylo možný hry vydat i na konzolích...
  • najlepšia kupa a hra roka bude battlefield 3
  • nepridal sis tam nulu ? Ja jen ze mam 25 MB a video se mi nacte do par vterin
  • A proc si ji nezablokujes ? Chapu, ze chces podporit tiscali, ale kdyz jsou nepoucitelni a nechaj si tu zobrazovat takove sra... tak nic jinyho nezbyva.
  • to samé... ntb s integrovanou, ale na fullhd filmy, i streamy ( yt a všude jinde mi to jde ale tady ne...a navíc aaaaaaah bra!)
  • jj a pro karty 2GB+ VRAM :
    vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 16384
    vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 16384
    vt_pageimagesizeunique 16384
    vt_pageimagesizevmtr 16384
    vt_maxaniso 4
    vt_restart
    image_anisotropy 4
  • staci si ve slozce base vytvorit txt rageconfig dat do nej vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
    vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
    vt_pageimagesizeunique 8192
    vt_pageimagesizevmtr 8192
    vt_restart
    vt_maxaniso 4
    image_anisotropy 4
    a pak zmenit priponu na .cfg a textury vali a nacitaji se jak maji s mnohem vyssi kvalitou!!
  • staci si ve slozce base vytvorit txt rageconfig dat do nej vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
    vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
    vt_pageimagesizeunique 8192
    vt_pageimagesizevmtr 8192
    vt_restart
    vt_maxaniso 4
    image_anisotropy 4
    a pak zmenit priponu na .cfg a textury vali a nacitaji se jak maji s mnohem vyssi kvalitou!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit