-
Pár šťastlivcům? Spíš pár nešťastlivcům. Počet stížností v diskuzích (maximálně desítky) je kapka v moři skutečnejch zhlídnutí. Což ale ani omylem neznamená, že by se to ignorovalo, naopak! Myslíš, že třeba mě osobně neštve, že se patlám s videem, který si pak někdo nemůže korektně přehrát? Řeší se to a řešení je na spadnutí. Bohužel tyhle systémový věci prostě trvají.
-
Bezdůvodná mínuska tu dávají ovečky lidem, co se jim nelíbí protože si myslej že tím někoho naserou *3*
-
Tohleje klasika na Games.cz . Videorecenze se seka vzdycky kazda, jen par stastlivcum ne a nevim proc to tu ignoruji, tohle je neco c se da vyresit kdyz se chce.
Tohle je zrovna videorecenze kterou bych rad videl ale opet se mi to nepostesti pac si max lukase muuz poslechnout ale video nespustim -
to stačí jen přejmenovat na ploše nebo jak si to myslel? taky mam 4850 a hned od zacatku se to stracne seka
-
Tak to fakt nechápu, za co má to mínusko. *7*
-
ja nevim .. mě ta hraja šlape jak ma .. stačilo si nastavit grafiku .. jednu na plné a krásně plynule ..
dohráno jsem to měl za tejden a docela mě to i bavilo .. škoda že ten konec je takovej jak když už to chtěli mít hotové, ta hra by měla potenciál být naprosto luxusní, ale tak je to střílečka, až budu chtít pořádné RPG tak si koupim pokračováni oblivionu -
sry ale mě třeba Crysis 2, Dead Space 2 za 200,- nepřijde přetažený.....nic proti, jen můj názor :)...
podle tebe natahuje, ale krabicově to je furt o polovinu dražší, tak nechápu jak mě může logicky natahovat když 500 ušetřim ( ušetřil jsem před krabicovou verzí a už mě nezajímá, jestli je někde o 50 kaček digitálně levnější )...tím pádem jak to tak sleduju je třeba u Rage 18 pitomců, co si hru už koupili...:) -
Nikto, ale naozaj nikto ta predsa nenuti ten "zly" quicksave pouzivat.
-
ty klíče lze na internetu koupit o stovku levněji a dostaneš to samé, klíč do pěti minut, tedy co se týče jejich obchodování na aukru, vydělávají na těch, co nemají přehled...
co se týče samotných klíčů, to už je tvoje věc...
je ale úsměvné, že nechceš platit víc za krabici a tady tě přitom natahuje někdo jiný... -
Napis jakou adresu blokovat kdyz si tam chytrej *3*
-
s těma podprdama to vypadá jako videorecenze pro AmyleeAnderson ...
-
Nic proti pánové, já ty hry od nich kupuju nějakou dobu a do 5 minut mám klíč na mailu....tak nechápu váš zbytečnej zápal a hrabání *7* *1*
a vychcanost, kterou tim myslíte, to máme my chytřejší platit o 500 víc za krabici?? *1* -
To pil, ale to by pak nevycházelo matematicky na ten Urugův patch. Nebo by musel napsat 1 a 1/3 šestipíva, což by zase tak pěkně nevyznělo *1*
-
Nepil Lobo skor sestipivo ?
-
Tohle je první viedo ktere se mi nesekalo, všechny ostatní jo
-
Fraps.
-
Zrychlený to není, natáčeno i renderováno v 60ti fps.
-
Ne, Fraps s tim nema nic spolecneho. Ta hra takhle vypada - pochopitelne kdyz si odmyslis kompresi videa.
-
Podle avataru to byly spíš dvě čtyřpíva *4*
-
Ano, asi ano. Když to aplikuješ ve větším měřítku u věcí důležitějších než hry.
Na druhou stranu si myslím, že je jedno, co kdo udělá, pokud jsou následky dostatečně malé. Mužeš si dělat co chceš, pokud to nic neovlivní. A to, že si koupíš RAGE za pár stovek levněji nic neovlivní.
Vlastně říkám, že pokud si dost uvědomuješ co děláš, tak ani nepotřebuješ pravidla, zákony a podmínky.