Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duncan66

Ikdyz mi hry nic nerikaji a nejsou muj salek caje, tak serial jsem si docela uzil a jsem spokojeny. Nejvetsi vytky mam v drobnostech, zejmena ty barevne kontaktni cocky, ktere bily do oci. Proc je mela i ta mala princezna, kdyz ma v realu modre oci jako v serialu?!?!?  Take bych uvital ve tvari peknejsi hlavni hrdinku(postavicku mela ale jinak moc peknou), zvlast, kdyz je jejim protejskem superman a na druhe strane mi vadilo, ze Cavill musel mluvit neprirozene hlubokym a chraplavym hlasem, aby to znelo jako vetsi tvrdak, jako by normalne nemel hlast dost charismaticky. Pusobilo to na me dost hloupe a uvital jsem, ze ve druhe polovine serialu hlavni hrdina vetsinou jenom mrcel a brucel a moc toho nenamluvil :D

• Je to divne trojka je jedinej dil co me nebavil :D

• Jack1947

Tak je to takové 50:50, čekal jsem trochu více akce v tomhle to spíše zklamalo a to že Zaklínač vpodstatě byl v posledním díle upozaděn taky nic moc, jinak je to asi dle konce jasně udělané aby se člověk těšil ( spíše čekal) na rok 21 kdy bude druhá serie.

Jinak to bylo ok, prý se až na pár blbostí drželi knih. Potvory se povedli ach jen ten rozjezd krátkej... poslední díl to vyzdvihl no poslední dva. I když jsem čekal, něco málo více... nerazilo spíše i trochu překvapilo ale akce bych pro příště chtěl více. Já to vlastně ani nijak nebral jako že to je nějako Slovanské prostředí spíše něco jako např vidějí Japonci západ... takové neurazilo, knihy jsem nečetl a hry moc nehrál ale tohle se dalo hlavně že jsem od toho moc nečekal takže 8/10... ty díly byli některé trochu moc dlouhé na to kolik se toho tam nedělo ale to je klasika dnešní doby.

• JamesFaith

No, jenže ta hlavní scénáristka - Hissrich - je v tomto případě i ten showrunner, ti ostatní scénáristé spadali pod ní.

• Jack1947

Pół Wieku Poezji Później2019 které bylo ohrožené vydáním Witchera , si asi dám... nějak mě to nahlodalo.

• Jack1947

Zas tak hrozné to nebylo Legolas se dal :D

ostatní věci se asi dají chápat jinak by to amíky a a jo je to hlavně pro emerickou produkci nebavilo.

• drasta

To si moc nepomohli :D

• TheGGG

to proto, že po tom otřesném seriálu všichni běželi hrát witchera 3 na PC, aby si trochu zpravili chuť :D :D :D

• "The Witcher 3 has more Steam players now than it did on launch"

uz to dosahlo 94,000 soucasne hrajicich a stale to roste :)

IMDB 8.6/10 139,045takze jednoznacne uspech na vsech frontach!

• scenariste jako vzdy si to totalne upravili a to tak, ze se carodej zasebevrazdi v ohnivou kouli, kterou odpali katapult...bravo

• TheGGG

ale viděl.... bohužel

• Derp_1337

^ trololol

Hater trolluje na seriál, který neviděl.

• Derp_1337

Pozor, aby jsi neskákal k ukvapeným závěrům. Sapkowsi nikdy přesně nespecifikoval pravidla magie ve univerzu Zaklínače.

Co víme určitě je, že čarodějové potřebují odněkud čerpat energii pro kouzlo, jinak se energie čerpá na úkor jejich těla a můžou na to i umřít. Nejčastěji čarodějové čerpají sílu z nějakého pozemského elementu. Dále je všeobecně známo, že některé kouzla potřebovala lektvary a různé symboly.

Scénaristé si to trochu upravili a ačkoliv je trochu divné vidět potřebu čerpat energii z kytky, tak není zase potřeba z toho dělat hned nějaký poprask.

• naopak, hateri jsou ti co knihy znaji a nechapave koukaji na uhore a na magii, kde kdyz chcete vycarovat fireball tak u toho umrete, pokud v ruce nedrzite kytku...ti co knihy neznaji, tem je to fuk

• TheGGG

mega fail, prostě netflix nemá na to, točit podobné projekty... měli zůstat u svých báchorek pro náctileté, nacpané agitkami... 2/10, nekoukatelné a neuctivé ke knihám. Snad Amazon lotra zvládne lépe, ale tam alespoň budou pořádný prachy vidět

• kiro_lyriq

Dobře, musím tady uvést několik věcí na pravou míru. Jakkoli moc si budete přát na ni nadávat, žádná “scenáristka” nerozhoduje o obsazení. Pokud chcete nadávat na černochy, viňte castingové agenty a případně showrunnera, což je takový  producent , který mj. rozhoduje i o směřování děje. Mimochodem scénáristů se na Zaklínači  vystřídalo víc. 🙂

Jinak souhlasím s tím, že skoky v čase byly docela matoucí, některé obsazení není úplně šťastné, ale celkově se mi to líbilo. Vizuál je za mě osobně víc než slušný. Je třeba si uvědomit, že tvůrci neměli bianco šek, ale  museli operovat s nějakým omezeným rozpočtem.  Nějak postrádám tu prvoplánovou snahu šokovat, v tomhle ohledu jsem nedostal nic víc a nic míň než jsem očekával.  Doufam, že brzy vyjde ten geniální soundtrack btw.

• rudysakal

S vizualnim zpracování je to bída. Je to jako:

Zaklínač 2002 - zaplať Pánbuh aspoň za to

Zaklínač 2019 - jako za co? A proč? Myslej to vážně?!

PS: tohle se natočilo na Barandově: Britannia (docela slušný :)

• Derp_1337

Co na to říct? Velká část haterů jsou lidi, co vůbec nečetli knihy a nehráli první 2 díly herního Zaklínače. Z nějakého důvodu si ti lidé myslí, že dohrání The Witcher 3 z nich dělá odborníka na dané univerzum.

• yeniczek

C

• yeniczek

Presne tak, ma mit kastanove vlasy a taky je ma. To, ze je kazdy zblbly hrou, je dost zjevny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit