Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

Tak záleží jaký se hráč, pokud ti stačí krabička za 4000, tak by byla hloupost investovat deseti násobek do herní mašiny. Největším rozdílem mezi konzolemi a PC je v dnešní době framerate, ono hrát na 30 a 140fps je sakra rozdíl, výhodou je, že tohle si člověk neuvědomí dokud si to sám nevyzkouší v praxi. ale Jakmile jednou ochutnáš už je těžké vracet se zpět..

Jinak si myslím že o W10 máš černější představy než jaká je realita, poslední vidle už mám nějaký rok a nesetkal sem se s jediným problémem. Navíc když už máš opravdu neřešitelný problém, tak dnes už existuje českerá podpora, která se může vzdáleně připojit do pc a podívat se na to osobně.

• twicer

Tak KDC taky není nějaký vrchol herní grafiky :) A nezlob se na mě ale rozdíl v ostrosti mezi 4k a FHD je teda docela brutální.  Pak už spíš vidím problém ve špatné vzdálenosti z které na to koukáš.

• twicer

A jaké módy gta technicky povyšují na vyšší úroveň? Vždiť valná většina přidává pouze modely, nebo využívají stávající mechaniky hry a vytváří znich další podružnější funkce které upřímně vypadají vpraxi dost mizerně a o nějaké technické velkoleposti nemůže být ani řeč.

• twicer

Nemám problém uznat že GTA engine už má nějaký rok zasebou, ale kdo nabízí něco pokrovějšího aby tim GTA engine zastaral? Přijde mi že tento engine je na dnešní open world standard stále docela nadčasový a nikdo zatím s ničím lepším nepřišel. 

Třeba Ubisoftí open worldy jsou stále o třídu níž, ale to je jen můj názor.

• twicer

nápodobně :)

• twicer

Zcela upřímně bych řekl že technické zpracování nezáleží na platformě, jako spíš na titulu samotném.

• twicer

a nebo tím že si to nikdy nehrál? :D

• twicer

Oponovat klidně můžeš, ale že ti vadí tempo hry je hlavně tvůj problém, to není chybou hry. Mě třeba nebaví čutat půl hodiny do míče, ale to neznamená že by díky tomu měla mít fifa o 2 body méně..

• Maxianimal

"K pořádným RPG" a zmíníš Fallout 4. Tím ses shodil sám a absolutně nemá smysl tě brát vážně, šašku.

• twicer
    Kdyby teď vyšla pětka, tak to bude jen trochu vylepšená verze 4ky a brečel by si tu opět. 

Prostě si počkej a todle ber jen jako spinoff série, čímž ostatně i je. Nemáš rád multiplayer, nehraj to, nesleduj to a tvůj život bude zase kompletní

• Matees

Asi po třetím komentáři kterysi tady pustil bych ti hodil jednu na lico ať se probereš...musíš být monstrózní šašek 

• Fallout 76

• Tafaraj

Chystá se nějaký Fallout V jo

• Fordzy

Máš úplnou pravdu. To jsem takhle během první hodiny našel power armor a minutu potom jsem roztřílel Deathclawa a byl oslavován jako Mistr světa. Tomu se říká progress jak sviňa. 

Kam se na to hrabe nějaký Gothic. Kde jsem i po pěti hodinách běhal s klackem v ruce a dostával nakládačku od krtkopotkanů a následně jsem je vyrubal v noci když spali. 

To samé v RDR2. Vždy než se rozhodnu jestli půjdu lasovat lidi nebo vytvářet údy ve sněhu, tak mi mezitím naroste plnovous, namířím si to ke kadeřníkovi. Cestou mne srazí větev, spadnu do bláta, celý zakydaný skočím do jezera, tam mne napadne krokodýl, zabiji krokodýla, stáhnu ho z kůže, s kůží si to namířím do města a skončím v bordelu. Strašně nudná tahle hra. 

• Falout 4  bylo open world RPG a má oproti RDR2 jednu zásadní pozitivní vlastnost. Ano jsou tam textury zastaralé, opakují se monstra, je to jak pro děti.... ALE! Je to rychlé. Rychle se to hraje, chvíli jdete a něco se děje a hned vidíte výsledek. V RDR2 než se něco stane, to by jeden usnul. To je hlavní důvod proč oponuji hodnocení 10/10. Každopádně Fallout 76 podle mě bude průšvih jak tam zatáhli multiplayer.

• Derp_1337

Haha, přesně! Někdo kdo označil Fallout 4 za "pořádné RPG" si zaslouží, aby se jeho názor na hry totálně ignoroval xD

• jindra.veliky

Fallout 4 LOL

• Nejhorší je, že teď ještě podělali Fallout V tím, že tam dali multiplayer....

• 10/10 to je zase výsměch. Stejně jako dostal 10/10 Zaklínač. Dlouho jsem tu nebyl a nečetl jsem GAMES CZ kvůli tomu, že se mi nelíbila redakce a tak raději chodím ke konkurenci, ale když jsem viděl hodnocení této hry musel jsem zareagovat.

Tato hra bude podobná jako GTA V - otevřený svět, nudný příběh, konzolové ovládání (ono je to vlastně na konzoli pardon) a pak přijdou filmové mise. Zkrátka to bude jeden velký dlouhý nudný film.

Vraťte se k pořádným RPG jako Grimrock, Might and Magic X, Fallout IV no a se skřípěním zubů Pillars II co teď hraju i když už mě to trochu nudí.

• dworkin

Ten pocit, když frustrovaná multinicka nazvrací zase nějaké urážky do diskuse a moderátoři to smažou dřív, než se k  tomu dostanu a tím pádem mě to neobtěžuje... :) Bájo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit