-
Taky jsem to tak měl, potom jsem v slabší chvilce koupil PS4 Pro a od té doby hraju na obojím. Na konzoli hlavně když chci mít pohodlí - mám hrozně pohodlnej gauč :). Hry, co jsou exkluzivní na PS/konzole a jsou fakt super: The Last of Us, Uncharted 2, Horizon: Zero Dawn, Detroit: Become Human. Už jen kvůli těmhle čtyřem mám pocit, že se mi koupě vyplatila. Hlavně Horizon byl jak blesk z čistýho nebe, skoro dokonalá hra pro mě. Kromě toho jde PS4 použít i jako Bluray přehrávač a Plex klient na streamování obsahu z PC/NASu, čili odpadá potřeba dedikovaného zařízení na tyto věci.
-
Hoši hoši, že si nejdete roztrhat občanky :D
Viva RDR 2
PCMR sucks :D
Hraju na PC i na konzolích
-
Já plánoval upgrade PC, sestavil jsem si ho i cvičně na CZC. Pak jsem se podíval na cenu (40k) a představil si, že to budu mít oslazené tou parodií na OS jménem Windows 10 a koupil si PS4. To bylo před dvěma týdny. Od té doby jsem PC nezapnul :D
-
jsem ve 35% hry a nenarazil jsem na JEDINÝ bug. O čem to sakra mluvíš?
-
Mám zatím odehráno jen nějakých 20-25 hodin, ale ještě jsem se nesetkal s jediným bugem a ani glitchem, což je v dnešní době skoro zázrak (ale je fakt, že hraju z 99% na pc, kde je to možná častější? Nevím).
Tohle mi rozhodně jako bugfest nepřijde.
-
Jakože lidi co v tom mají desítky hodit mají o hře méně informací, než ti co ji nehráli?
-
Chyba je v tom ze to hrajes na prilis male tv pro svou pozorovaci vzdalenost. Kdybys mel spravnou velikost TV tak bys tu rozmazanost a neostre textury videl hned.
-
trololol
Když porovnáme (pozitivní) názor recenzenta, který hru skutečně hrál a dohrál, s (negativním) názorem člověka, který hru vůbec nehrál, ale jenom si "přečetl pár komentářů kdesi v diskuzích", tak všichni čtenáři dají přednost názoru recenzenta. Tady se není o čem bavit.
PS: samozřejmě netvrdím, že ve hře nejsou bugy, ale pokud vím, tak nic závažného. Spíš glitche, že se třeba kůň objeví na zvláštním místě nebo překrývá jiné textury. -
Tak jsem na netu našel docela dobré řešení. V nastavení dát u Third Person View dead zone controlleru na minimum a o něco zvednout sensitivity a acceleration. Je potřeba s tím trochu experimentovat, ale ten rozdíl v komfortu je hodně velkej. Ve srovnání s Horizonem pořád velká bída, ale konečně se to dá rozumně hrát.
-
Frustrovaná multinicka v akci. :) Přiznáš se aspoň, který účet máš zabanovaný, že musíš vytahovat tuhle náhražku? Nepřiznáš, viď. Na to seš moc zbabělej.
-
Fakt nechápeš, že na ty tvoje moudra tady není nikdo moc zvědavej? jako fakt?
-
Hele, to se dá fakt léčit, ta tvoje schíza :-)
-
Vaší nedostatečnou informovaností? :-D
-
nikdo jinej takovej "problem" nezminuje, tady bude spis chyba mezi konzoli a gamepadem
-
Tak oni si na bugfest nestěžují nikde. Čím to asi bude? :-D
-
https://streamable.com/oc4jc
Tady je to ukázané na videu, i když teda u mě mi přijde, že levá páčka až tak moc nezlobí a spíš mi vadí ta kamera/míření. Každopádně to nemá nic společnýho s váhou.
-
hele pred 14 ti dny sem byl i s děckem a pohoda
Prostě na 55" FullHD TV, ze tří metru nemužeš poznat skoro nic. z té dálky jde někdy i huř poznat rozdil mezi 720p a 1080p ;) -
Fakt nechápeš smysl diskuse? Jako fakt?
-
Máš problém s pochopením psaného textu. Což je asi i ten důvod, proč máš ban a musíš multinickovat. :)
-
Já jsem je tam opakovaně vyznačené neměl. Asi teda bug? Já tu hru chci hrát, nemám potřebu si vymýšlet neexistující překážky. :)