Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dal jsem to sem spíš jako zajímavost.

• Spoustu, ale mají větší užití než by měla konzole. 

• PC umí vše a víc než konzole, proto nevidím důvod potřeby toho zařízení. Exkluzivní tituly se snaží hráče na konzole přetáhnout, ale já jim na to nepřistoupím. 

• "no spoustu her si nezahraješ" ... to mi zase tak nevadí, nevadilo a vadit nebude. Teď vyšla první hra, která by mě zajímala, ale PS kupovat nebudu. 

Buď si jí zahraju, až vyjde na PC a nebo vůbec, svět se nezboří ;). 

• dworkin

Má to pěknou atmosféru a baví mě to, ale dvě věci mi tam vadí. Za prvé, ovladání laguje, jiné hry jsou daleko svižnější. Ona vlastně celá hra je taková pomalá... než se někam rozejdu nebo rozjedu, to jsou věky. Teď jsem dohrál poslední Uncharted a proti tomu je RDR2 doslova šnek (zvýší se rychlost později ve hře?) Za druhé, často nevím, kam mám dál jet. Někdy je na mapě žlutá značka, ale často tam není vůbec nic, takže jedu zpátky do kempu a tam chodím sem a tam, dokud nenarazím na postavu, která mi zadá další quest v hlavní příběhové lince. Vím, že někdo právě tohle miluje, já mu to neberu, ale nemám tolik času, abych pročesával mapu a zjišťoval, co se ode mě vlastně chce...

• Johnny

na PSku to je někdy rozmazane. Pořid si Xone X a budeš v pohodě. Graficka stránka na XONEX nema skoro konkurenci. To je konečně hra hodná roku 2018

• "PC je univerzál na vše" No spoustu her si na něm nezahraješ, takže úplně na všechno není. A konzole pod televizí fakt není nic, co by ti blokovalo místo nebo v baráku překáželo. Tady hledáš problémy, kde vůbec nejsou.

• jindra.veliky

konzole uz davno neni jen na hrani

• Hra je to vynikající, klidně si zaslouží 10ku, ale pění na technickou stránku mi přece jen přijde přestřelené. Velmi je na tom vidět, že je to pořád ten starý, dnes již značně zastaralý, GTAčkovský engine. Je to sice možná 4K, ale kolikrát je to tak rozmazané, že by tomu člověk nehádal ani fullhd. Na zážitku z hry to nikterak neubírá, ale chválu si zrovna toto podle mě nezaslouží.

• No hodně štěstí. Problém emulátorů je, že vyžadují podstatně výkonější HW, než jaký emulují. Takže jo - DSko nebo PS2 na dnešních PC můžeš emulovat v pohodě. Ale o emulaci PS4Pro/X1 si fakt můžeme nechat jen zdát. A když vezmeš jak se zpomalil vývoj výkonu procesorů (už to fakt není co půl roku dvojnásobná frekvence jako dřív. Teď se to točí 3-4GHz a šmitec) a že právě procesor je pro emulaci nejdůdležitější (grafiky na to nejsou stavěné), tak v době kdy vyjde, už z RDR2 bude těžce retro hra :-D

• Derp_1337

Přesně tak. Od rána tam člověk má puštěný grafický benchmark ve smyčce, na stole mysku s popcornem a to je pak zábava na celý den!!

/s

• Derp_1337

Důležitá je ta pasáž "začal vývoj..." , to znamená, že není hotové a ještě to ani dloooouuuho nebude.

• ucho

tohle jsem si taky několik let říkal, dokud jsem impulzivně kvůli pár exkluzivitám nekoupil v akci PS3. a nemám problém teď Sony solit peníze :D ta cena za tu krabičku a to, co nabízí, je ve skutečnosti směšná.

• Mart9

A kolik těch krámů jako máš? Tak vyhoď nějaké blbosti a pořiď si PS4.

• Také mě mrzí, že hra nevyšla na PC. :( Třeba se časem ukáže, škoda.  :/ Mě osobně grafika konzolí nevadí, ale nechce se mi kupovat další krám do baráku, když by pro zábavu mohlo sloužit stávající PC. Mít na každou blbost jiný hardware, toho zastánce nejsem. PC je univerzál na vše a konzole mi přijde zbytečná. 

Ale hra jinak perfektní, samozřejmě. 

• radim.zaty

Přesně tak. A to ještě na PC nic moc graficky vymakaneho nevychází, takže hraji už jen benchmarky, tam je ta pravá grafická, respektive herní kvalita.

• Duncan66

Aha, takze protoze jsi MP lama a kazde druhe decko ti natrhne pr..., tak je multak pro blbecky. Krasne ses odkryl co jsi za omezeneho ubozaka 😉

• Duncan66

Co to ma spolecneho s nejakou chytrosti? Ja osobne uz minimalne dekadu prefruju MP a hry jako tahle mi v podstate nic nerika. 

Ale je fakt, ze kdyz jsem byl mlade ucho, tak jsem taky nesmyslne meril vse podle sebe a tezko jsem chapal, ze spousta, treba i drtiva vetsina lidi ma uplne jine preference. A to same chovani ted vidim v diskuzich, kde nejeden omezeny pubertak bere hrani a nehrani RDR2 jako otazku zivota a smrti a pritom ....

• Jack1947

Tím ses stal před 2roky kdys koupil konzoli, já jím byl ale zatím nejsem ale nerozlišuju nikoho podle hraní na čem ( i když Nintendo nevím).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší