-
Není recenze jako recenze, tady zkrátka bugfest nevadí :-D
-
Nemám čas hrát hru :-D Dworkine, ty jseš fakt vocas, každej už tě sice moc dobře zná, ale ty vždycky přijdeš s další laskominou :-D
-
A streamovat cez sluzbu sa nebude dat v buducnosti ?
-
Ja te nechcu nijak urazit, ale podle toho co pises mas evidentne slabsi zrak, nebo ocni vadu. Zvazoval bych navstevu lekare.
-
Co? Hlavní mise jsou na mapě vyznačené. Stačí tam dojet a hrát. Jaké, že přijedeš a nikdo tam není? A jak můžeš v kempu dostat další příběhový quest jen chozením sem a tam když tam zrovna další příběhový není?
-
nepřijde mi. Graficky nic lepšího ani na PC podle mě neni (možná se mi to libi víc než Kingdom come). Hraju to na 55" FHD TV, asi ze 2.5metru a žádného rozmazání sem si nevšiml. Hraju tak většinu her i na PC. Samozřejmě když to někdo hraje na monitoru a kouká na to z pul metru, tak tam bude znát více grafických nedokonalostí... Proto jsou konzolové hry dělány na TV. Co se 4K týče tam většina lidí čučí na TV dejme tomu ze 2-3 metrů, a to prakticky například u 50" TV nepoznáš rozdíl mezi 4K a FHD.
Pokud je někdo fajnšmekr, a má například 65" 4K TV (dnes za ty prachy skoro nutnost pro konzolové hráče :D ) a sedí od ní 1-2 tak pak ano. Tak těch grafických nedokonalostí bude samozrejmě vidět taky víc :)
-
Věnoval jsem hraní této hry celý víkend a jsem maximálně nadšený. Tak obrovská a komplexní hra tady už dlouho nebyla. Hra je nacpaná obsahem a skoro pořád nevíte, co dělat dřív. Osobně se pozastavuji nad jedinou věcí. A to jsou zdejší komentáře řešící technické zpracování hry. Bože, jak je tohle zbytečný. Ta hra je opravdu krásná a těch ohromujících detailů na které narazíte jsou tuny. Je logické, že jsou hry na konzolích maličko jinde než ty na PC, ale ruku na srdce, opravdu je technické zpracování to nejdůležitější? Za sebe můžu říct, že je to hratelnost a obsah hry a ten je v případě RDR2 naprosto enormní a fantastický.
-
Oni ani hry emulovaný z PS3 na PC nejedou zrovna moc dobře a to bohužel i na high end sestavách.
-
A proc nam to rikas, to je tvuj problem... Nemas cas a nechces, no..co my s tim..
-
To je presne to co sem psal hned po vydani, technicky je to GTA western s hromadou detailu navic. Me technicka stranka nijak nedostala. Pokud to vyjde na PC moderi se vyradi a bude to uplne nekde jinde stejne jako z GTA, z tohodle ale pujde vymacknout jeste vic.
-
tak si nech jen kompas
-
Kompletně jsem vypnul radar a musel jsem restartovat misi, protože jsem nejel tím správným, vyznačeným místem. Na tohle bych já třeba nervy neměl.😀
-
Na XBOX1X je to trochu méně rozmazané, ale pořád to má daleko k nejhezčím hrám jak na PS4 tak na XBOXu. A to klidně i několik let starým.
-
Ne, nemám čas pobíhat po mapě a naslepo zkoušet, kde vlastně pokračuje hlavní (!) příběhová linie. Resp. ten čas tomu věnovat nechci. Plnit čtyři hodiny příběhovou misi mi vůbec nevadí a na ni si ten čas najdu. Chápeš ten rozdíl nebo potřebuješ ještě nějaké podrobnější vysvětlení?
-
Už to asi za dva týdny budou tři roky, vůbec nemáš přehled.
-
Presne lidi jako ty jsem myslel.
-
Koupit si takovou hru a nemít na ni čas, heh jak nevhodné.
-
Rozdíl je hlavně v tom, že PS4 a XB1 jsou hardwarově PC, takže ta emulace nemusí být defakto emulace, ale pouze virtualizace (což je i základ tpho odkazovaného emulátoru). Doby, kdy konzole měly dost atypické CPU (Emotion v PS2, nebo Cell v PS3) už jsou pryč. Věřím tomu, že až se podaří lousknout šifrování PS4 filesystému, bude cesta k rozumné emulaci na výkonném PC otevřená.
-
O tom pochybuju....
-
Jeste bych dodal, ze jak rikali R* pred vydanim, ze doporucou hrat bez uzivatelskyho rozhrani, tak je to pravda. Ta hra ma pak uplne jinou atmosferu a prave ta interakce z toho dela neco zcela vyjimecnyho. To nema ani zadny RPG. Lidi rikaji, ze je to jak GTA z Westernu, ale pravdou je, ze je to uplne jina hra. Teda muze byt. Zalezi jak ji pojmete hranim.