Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    NETFLIXU bych přál trošku ještě větší propad 👍👌 za to co dělá, a brečí.

  • Derp_1337

    Jelikož máš jako profilovou fotku Todda Howarda a jako přezdívku "liar for hire" , tak tě nejde moc brát vážně. 😉

    Ale jinak máš pravdu. Netflix se vzpamatoval z toho šíleného propadu, co zažil na konci roku 2021. Tehdy se propadl z ceny akcií ze skoro 700$ na nějakých 180$. Ale teď má vzestupnou tendenci a je někde na 330$.

    Pro porovnání: Amazon a Disney pořád fluktují okolo 100$. Momentálně je Netflix dokonce i před Microsoftem 310$.

  • sugyn

    Milacek wallstreetu 😂😂😂


  • LiarForHire1

    U poznámky o insolvenci jsem se skoro posral smíchy. Netflix je momentálně největším miláčkem Wall Street a ještě dlouho to tak bude, D+ ani jiné služby jej nedokážou dohnat.

  • Ale no tak, všechno svést na Microsoft je trošku laciné, nemyslíte?

  • Tak trochu se bojím, jestli bude Deathloop 2, tak jak dopadne. Přeci jen v Arkane mají specifický rukopis, ale tenhle REDFALL jim to mírně řečeno pokakal.

  • medveddd

    Pecka, tak užívej!

    ...Jsem to říkal, že je Arx janky.. :D

  • Derp_1337

    Tak samozřejmě takhle by to nikdo nevypustil do světa. Ale jsme v takové době, že by to klidně mohlo nějaké PR marketingové oddělení vypustit jako "damage control". Obyčejný konzolový plebs takové věci sežere i s navijákem.

  • Tak jsem zkoušel Arx Fatalis a vydržel jsem hodinu, protože kombat byl strašně pomalý a s kouzly jsem měl problém. Tak jsem to vzdal a šel hrát Dark Messiah. A ten mně baví víc. Hlavně kombat, který je krásně plynulý a na ovládání celkem jednoduchý.

  • MishKonn

    Ty komentáře - opravdu doufám, že nikdo by neuvažoval ani na vteřinu, zdali je opravdu od vývojářů tvrzení, "ne, že by naše mateřská společnost vlastnila Direct X, na které běží tisíc indie her na tisíci PC..." 😎

  • sugyn

    No nevim zrovna Netflix bych jako priklad nepouzival, jelikoz ta spolecnost skupuje veci co ostatni firmy si mysli, ze neprorazi.

    Druha je vec ze jejich originalni tvorba(cest vyjimkam) je woke a to proste normies nemaji radi, proto ta firma bude brzo v insolvenci.

    Ale mozna mas pravdu, na B, C, D tridu her mame Devolver, jejich hry nestoji moc ale aspon je zabavny je hrat.

    EDIT: Nesouvisejici vec: Vetsina kultovnich filmu Forest Gump, Shawshank Redemption atd byli financni propadaky.

  • Derp_1337

    Bylo by to (časově) náročné pro vývojáře Bugthesdy naučit se pracovat s jiným enginem? Ano.

    Ale je ten jejich engine neskutečně zabugovaný a grafiky zastaralý? Ano!

    Určitě by se to vyplatilo pro všechny hráče, kdyby Bugthesda konečně přešla na jiný herní engine. Ale Bugthesda to neudělá, protože pracováním na jejich vlastním zastaralém a zabugovaném herním enginu ušetří na nákladech.

    Proč by se taky snažili, když fanboys nakoupí jejich hry i kdyby to byl nehratelný bugfest s grafikou zastaralou klidně i 20 let. Tak dlouho dokud to lidi budou kupovat, tak manageři nevidí důvod něco měnit.

  • Ono je sice pravda, ze si clovek rika, proc ty Bethesdi hry furt jedou na tom samem, kdyz ty hry stale vychazi zabugovane a jinak rozbite. Na druhou stranu, precijen ty jejich open worldy nejsou zas tak jednoduche a je tam spousta komplexnich systemu, se kterymi uz ti vyvojari umi pracovat a preportovat je do jineho enginu by bylo jiste peklo, ktere se jim asi proste nevyplati.

  • Záleží kdo ten projekt děla. Ircan třeba měl rozpočet klasických blockboosteru.Dělalo na tom ILM a přinesli na tu dobu dost revoluční  metodu snímání obličejů, která pak byla ještě vylepšena a použita  třeba v Rogue One, mando atd.Avatar se nedá srovnat s ničím, protože takové rozpočty se schvaluji fakt jen výjimečně. Defacto tohle je snad jediný případ možná ještě Avengers infinity, ale kvalitou CGI stejně nedosahuje na Avatara, tam půlku rozpočtu spolknuli herci😃

  • tuco

    Avatar 2 byl o nicem. Jako hezky, ale o nicem. Jednicka mela nejakej napad, neco k zamysleni nebo dokonce rekneme poselstvi, nehlede na celkem slusnej pribeh, ale 2 byl jak hezkej kluk s dutou hlavou. Proti gustu nic, nicmene, to prirovnani pokulhava. 

    Co se tyka rozpoctu her v souvislosti s GP, tak jen podotknu, ze muzeme jen spekulovat, protoze do toho nevidime. Ono kdyz nam neco dava smysl, tak neznamena, ze je tomu tak ve skutecnosti. 

  • Prostě budget u něčeho co je na subscription bude menší a tím pádem musíš dělat větší kompromisy. To máš jako filmy na Netflixu nikdy nebudou mít stejný budget jako Avatar 2, který půjde do kin a bude mít peníze za každé zhlídnutí. Takže ano - i takový Netflix "schválně" vyrobí horší film, protože ty pevné měsíční subscribtion by mu prostě náklady na něco velkorozpočtového neutáhly. U her to máš úplně stejné. Pokud to od začátku plánuješ vydat "zadarmo", tak do toho zcela vědomně a "schválně" nenaleješ takové prachy jako si může firma dovolit narvat do GTAčka nebo jiné pecky, kde se platí každá prodaná kopie.

  • Jack1947

    TO bylo i dříve jen her nebylo třeba tolik a kvalita nekolísala tak silně ale je to u všeho  kdo to koupí🙁😬

  • Jack1947

    No proč ne EPIC za rok  Frý to jistí 😀😉

    Ne vážně sice Arkane ale pod záštitou Mrkvostu ? to fakt nemohlo dopadnout dobře nicméně, to dopadlo ještě hůře!!!! než se čekalo... 🤯😲🤢🤮

  • Jack1947

    No vida proto jsem ve čtvrtině  hry Fallout4 vzdal - jako fakt aby ses dostal dál v příběhu musíš někde nafarmit nějakej materiál wtf :S :/ to byl prosím rok 2015!! 🤔🫣

  • Jack1947

    Spíše to dělali externě  pro mrkváč aby něco ve gejmpassu měl :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit