Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jack

Díky za recenzi.

Proč mnoho recenzentů používá stejné oficiální screenshoty a videa ze hry? 

K tomu je nějaké NDA od autorů, že nelze udělat vlastní, které by ukazovaly stav hry?

Díky za vysvětlení

• frank.horigan

Už delší dobu to vypadalo na super průssssser.

• redicius

Stáhnu, vyzkouším, smažu. 

Nejdřív mě štvalo, že to vypadalo jako coop only. Nakonec to asi mělo to "coop dovádění" zachránit, ale jako single hráč tím pádem mám i tak smůlu.

#gamepass

• redicius

JJ, jinak, když jsem začal kopat nepřátele z čehokoli dolů, tak už jsem nepotřeboval vědět nic dalšího :D

Vždycky se všechno pak už točilo jen kolem toho, nachystat si konkrétního nešťastníka na ten kopanec :D

• Davies182

Arx Fatalis je srdcovka, miluju tu hru a už x let čekám na něco podobnýho.

Ta atmoška a herní mechaniky sou neopakovatelný.

• medveddd

Arx Fatalis je už strašně janky, na ten se možná vykašli, ale Dark Messiah je pořád výborná hra, je to asi rok co jsem ho zas dával, určitě zkus a bude na Steamu stát pár babek. V Levelu myslím dostal od Grygara 9/10 a stříbrnou hvězdu.

Je to lineární RPG z pohledu první osoby, kde máš tři klasický specializace - warr, mage, roguna (luk/dýky), ale kombinuješ si to, jak chceš, já teď naposledy byl takovej battlemage, co před sebou udělá ledovou plochu, na který se nepřítel natáhnul a já ho pak umlátil holí :D

• MalyZeli

Se dalo čekat. Hned od prvních ukázek z toho smrděl jen další nudný looter shooter, přidat k tomu live service model, pak letos už snad 3. katastrofickou optimalizaci (ale to se dá pochopit, přece by nechtěli vyčnívat), debilní AI, ubohý příběh, a máme uvařeno na pěkný prů$er. Zatím se Microsoftu velice daří propagace Xboxu, lituji lidi kteří do toho šli, tohle měla být jedena z jejich hlavních exkluzivit. A podle mě Starfield dopadne podobně.

• Taxiderman

Xbox neprajníkom to tentokrát vyšlo. Čiže Forspoken v podaní Arkane. Škoda, začínal som sa tešiť.

• milosk97

Mám to úplně stejně. Akorát jsem nehrál Arx Fatalis a Dark Messiah.

• medveddd

První věc, co jsem od Arkane zkusil, byl Arx Fatalis, když byl tehdá zadarmo v Levelu... A za dvacet let historie této firmy je pro mě každá jejich hra co jsem hrál 9 nebo 10/10, od Dark Messiah, přes obě Dishonored, Prey, až po famózně hravý Deathloop... pak je s celou Bethesdou koupí Microsoft a na Steamu zatím 28 %.

Dík, MS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit