Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

TO si sypou na hlavu popel nebo brečej že hráči jim to dali sežrat ??? 😲🤔😔

• tomekbobek

Jop, na tohle přesně vždycky zapomínam. Díky za připomenutí. :D

• Hidden

Je to neci lidova tvorivost, neni to oficialni vyjadreni. Ale je fakt, ze jsem si to radeji hledal, jestli se nahodou nekdo z Arkane neozral a nepustil tohle straslive vyjadreni do sveta. ;)

• Only sith deal in absolutes aneb výmluva na to, že to vlastně nejde, je fakt úsměvná 😀. Jako kdyby ty hry alespoň vypadaly nějak přelomově, ale příjde mi, že od Battlefrontu 2 je grafika furt stejná... Očividně si v korporátech uvědomili, že i když příjdou o potenciální kupce, normíci jim to stejně zaplatí a proto nemá cenu u produktu nějak extra řešit kvalitu. Takhle ušetří a i přes menší prodeje stejně budou mít větší zisky za menší čas. Bohužel, doba pokroku.

• ID enginy, pokud vím, nikdy nebyly dobré na open worldy. Jestli by se měli pustit do úprav, aby další verze byla, je otázkou, když je tu konkurence UE.

• Derp_1337

"Instead of PC gaming, please run our game at 30fps on Xbox Series X."

Jestli to myslí vážně, tak to je fakt smutné.

A to teda nevím, jak to dělají ostatní PC hráči, ale já si nehodlám kupovat Xbox jenom abych si zahrál Redfall v 30fps. 😂

• sugyn

Ja vim ze ve svete korporatu je mozne vsechno ale to ze by nekdo schvalne vyrabel blbou hru jenom protoze bude v gamepassu tak to mi nesedi.  Je to jako kdyby restaurace zamerne delala horsi obedy protoze vecer muze prodavat biftoury za 600. Vzhledem k klesajici kvalite jejich her od dob dishonored tak bud stala Bioware vec nebo na tyhle hre delalo nejaky jejich C tym plny novacku.

• Ale je fakt, že ten poslední odstavec je něco, co už dlouhodobě nechápu. Zenimax prostě vlastní ID, kteří jsou profíci na enginy. A přesto to nenasdílí mezi svoje týmy... už v době vydání Falloutu4 si člověk říkal, proč to jede pořád na tom stejném enginu, když defakto jejich kolegové jsou tvůrci enginů.

• twicer

Divná doba, člověk už ani neví jestli je to recese nebo ne. :D 

• uaxpk

a také je podepsaný pod Half-Life 2. Je to hodně vidět hlavně u Dishonored.

• Já bych řekl, že hodně bude i o budgetu. A prostě hra kterou od začátku plánuješ dát do gamepassu "zadáčo" bude mít schválené úplně jiné náklady a s tím spojenou volnost, než hra která se plánuje prodávat po dvou tácech za kus a na její kvalitě závisí zisk.

• nechciprezdivku

Vsechno je o lidech a v pripade Arkane studia a jeho nejvetsi pecky Prey a Dishonored je to hlavne Viktor Antonov. Ten je autorem toho ikonickeho designu a vytvarneho stylu. Pokud se nepletu tak na Deathloop a tehle barevne, cool veci, co se chce zavdecit vsem, se uz nepodilel.

Nevim, na cem ted Viktor Antonov dela, ale pro me je to genius, ktery presahuje herni tvorbu. Asi jemu vdecime za to, ze Prey a Dishonored nebyli tuctove hry  

Viktor Antonov = Anton Sokolov

• Obávám se že Starfield bude kráčet ve stopách Fallout 4 co do zbytečného obsahu (např. stavění vlastní osady mě neuvěřitelně vadilo - možná kdyby to z hlediska herních mechanik pojali jinak tak by to bylo i OK, ale to příšerné ovládání - nucení hráče aby sbíral tunu trashe aby si postavil strašný blbosti), obávám se také questů typu Běž zachránit další osadu 😂 

Spousta věcí bude nejspíš generických, což mě neuvěřitelně ubíjí. S napětím koukám jak probíhá vývoj hry Spacebourne 2 - projekt jednoho člověka, bude vtipné když bude nakonec ve většině ohledů lepší než Starfield. 

No nic, každopádně počkám na BG3 - Lariani snad ani nemůžou zklamat vzhledem k tomu že se jedná o isometrické RPG a mají za sebou skvost DOS2. 

• victor
  • Jak píšu někde tady jinde:

Problém je že herní studia těží z věhlasu svého jména právě díky úžasným titulům které vydaly před x-desítky roky, málokoho potom bohužel napadne že sestava studií se nejspíš drasticky změnila a noví vývojáři spatlávají dohromady tituly které by se ujaly možná pouze jako hry na mobil.

• Smutné, smutné. Arkane, studio které stvořilo takové perly jako Arx Fatalis, Dark Messiah, Dishonored a Prey který byl jednou z posledních dobrých immersive sim her na kterou jsem měl čest narazit. Problém je že herní studia těží z věhlasu svého jména právě díky úžasným titulům které vydaly před x-desítky roky, málokoho potom bohužel napadne že sestava studií se nejspíš drasticky změnila a noví vývojáři spatlávají dohromady tituly které by se ujaly možná pouze jako hry na mobil.

• Bohuzel sotva stihnou opravit game breaking bugy, coz je precijen dulezitejsi nez optimalizace, nicmene nevim, jestli se  to pomalu nezacina otacet proti nim. Je tu cim dal vetsi nevole, hry jsou drazsi a jeste k tomu nekompletni, vsechno dodelame potom, pribehove DLC pozdeji, optimalizace pozdeji, ale zaplatte plnou palku pri vydani a udelejte nam beta testery. Tohle je akorat recept, jak lidi naucit pockat si na slevy a patche.

• kkING

No doufam, ze se Starfieldem to dopadne lepe. Netusim jestli toto museli vydat drive, nebo se proste nesmeli se opozdit, aby nesli do kolize se Starfieldem, nebo nejakou jinou hrou u Mircrosoftu ??

Ja mel obavu, ze Starfield a D4 vyjdou v podobny termin, kdyz byl Starfield s pompou oznamen na prvni polovinu roku a spekulovalo se, ze datum vydani Starfieldu bude ovlivneno nedodelanosti Redfallu a nakonec na tom asi bylo neco pravdive ... ale zase, kdyz Starfield posunuli pred mesicem na zari ?

• sugyn

Efektivni manazeri to je zkaza kvality.

• Hidden

Microsoft hru nevyrabel a pokud je posledni drb pravdivy, pry chteli i Redfall zariznout a nechat Arkane delat jine veci, ale zrejme se nechali presvedcit. Mozna i radeji meli. Takze vyslednou (ne)kvalitu hry bych prisuzoval hlavne Arkane, bohuzel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit