Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Crysis 1 a Warhead sú bezkonkurenčné...
    • Přezto mě nebavil tolik, co původní Far Cry. Ale MP měl parádní.
    • ...benchmarky...
      • Jedna z poslednich her u kterych jsem opravdu valil bulvy a presto grafika nebyla jedinou naplni hry.
    • ja mám radšej Crysis 2 ako 1 ...a na Crysis 3 mám predobjednávku. Keď už pre nič iné, tak aspoň pre multiplayer a jeho Hunter mód, ktorý ma v bete neskutočne bavil. No, na pár dní pôjde Far Cry 3 a Battlefield 3 stranou...ako hovoríte vy v Čechách *1* *15*
      • do prčic ...je tu Crysis 3 ale za chvíľu (v marci....preklad: v březnu) je tu BF3 End Game ... jak to stihnúť ... toľko chuti a tak málo času *2* *1*
    • KeanuX
      Souhlas, na první Crysis i na Warhead sem se tenkrát dost těšil a nezklamali mě. Crysis 3 mě nechává chladným *4*
      • Mart9
        Mě taky nechává chladným, protože na XPčkách mi nepobeží *1*
        • TheGGG
          Proboha kdo má doma ještě XPčka?
        • Na XP už jednou jen BFU a důchodci *7*
    • Mart9
      taky mám ten pocit
  • Jděte se s celou dvojkou a trojkou bodnout, Crysis je jenom jedno a má kvalitní příběh, tahle dvě klíšťata akorát těží z dobré značky a celou ji shazují. příběh původního dílu akorát převrací naruby a dělají z něj naprostou pitomost...
    • Ja si pamatuji, jak jsem se na dvojku tesil. Dzungli zelenou vymenit za tu betonovou? To bude paradni! Ta zabavna zaplava moznosti, kterou mel clovek v jednicce (a konec koncu casto i v puvodnim Far Cry) - ale v New Yorku? Bomba!

      Jenze pak druhy dil Crysis skutecne vysel. A kdo se tesil, jak hrac urcoval, jak hru bude hrat, ze hrac mel v rukou, jestli na vsechny nabehne a vystrili je, nebo jestli se proplizi, nebo jestli odpali c4 na jednom konci zakladny a pak dovnitr vnikne tim druhym, tak ostrouhal.

      Neuveritelny potencial byl jeste neuveritelneji promrhan na jeden dlouhy koridor, ktery co byl kazdych tricet minut pravidelne vystridan mensi otevrenou arenou, ve ktere na hrace svitily dve "moznosti". Doleva - plizeni, doprava - strileni. Takova skoda.
  • Tohle si vazeni tvurci nabouchejte do kecek. Crysis 1 byla soldini hra ktera mi dlouho utkvi v pameti, Jen ten useknutej konec me zklamal a tak posledni co bych od pokracovani ktery nese nazev Crysis2 bylo za hodej masivní káko na vsechno co se stalo v C1 a udelaj z toho jakousi causal krome visualni stranky prumernou strilecku, ktera se dle myho nazorum mela menovat Nano Warrior nebo Awsome suit, protoze takhle vrha na C1 akorat spatny svetlo.

    ja jako fanda sem byl zvedavej. Co se stalo po tom co Prophet na ostrove prezil atomovku a jak do toho zapada Psycho a Nomad. Me nezajima New york kterej vidim v kazdy 2 hre. Nelibi se mi ze emzaci sou najednou uplne jina rasa a nelibi se mi ze se k tomu vsemu stavi jako k senzaci. Crysis ma sice pribeh ale prozatim je deravej jako zrezlej hrnec a to hlavne diki C2 a C3 nebude rozdil.

    Zase si zahraju za nanooblek bez vlastniho nazoru. proti nudnejm z nepochopitelnyho duvodu nesmurne zlejm a stupidinim "profesionalnim" zoldakum WOW nemuzu se dockat -_- doslova... nehodlam se dockat. jak sem rek na zacatku.
    • presssne... tiez mi vadi, ze neviem co ako ten Prophet po vybuchu atomovky, co ked sa tym jeho suit nejako boostol a zdokonalil? nieco ako ked sa z Hamato Yoshi stal Splinter (Mistr Triska pre CZ divakov :)
    • Pokud nevíš co se stalo po Crysis 1, přečti si tenhle komiks: http://crysis.wikia.com/wiki/Crysis_comic
      • a vysvetluje to proc sou ufoni najednou cerveny, s jinym designem jejihch technologie a uz davno nejsou zavisly na mrazu a nevysavaj z okoli energii ?
    • to souvisi s tim že c1 byl delany pro pc
  • hateri...spojte se :-P
    Po několika letech jsem si nainstaloval znovu F.E.A.R a jen s otevřenou pusou koukám, co nám tehdy monolith naservíroval. Skvělý zbraně, naprosto neuvěřitelná AI, variabilní prostředí. Když to srovnám s Crysis 2 tak z toho C2 vychází jako velice chudý příbuzný. Hype na hru je ale stejně brutální jako na následující díl.
    Králem trůnu je stále HL2, Far Cry a dle mne i FEAR...za ty roky nic, co by je sesadilo. Crysis se tak zatím jen bije do prsou.
    • Kinet1c
      far cry by som nesuhlasil, dal som si to na najtazsiu obtiaznost a cuduj sa svete chlapici ma davali aj cez pol mapy, cez stany dokonca cez kovovy bunker, tzn maju krasnu vyhodu wallshotu, su to hackry :D a nie NPC, jedine cez co nevedeli strielat a cez stenu vidiet boli skala a zem, velmi evidentne to bolo v campoch prave so spominanymi stanmi, je zaujimave, ze ked som hral hru prvykrat na nejakej strednej ci normal ci ja si nepmaetam uz akej obtiznosti na low detailoch (mal som slaby komp :). Teraz som to chcel zahrat na tusim je to Realistic obtiaznost a na plne gule, kedze uz aj moj hardware pokrocil o mnoho za tie roky, tak som bol z toho s klamany, tzn ze NPC vidi cez steny, ale hlavne pali cez ne. Inak si myslim, ze vtej hre je grafika este aj na dnesne uz pomery celkom fajn. z HL2 a FEAR uplny suhlas.
    • Souhlas a palec nahoru, taky laškuju s F.E.A.R. -em - už poněkolikáté...Je to fantastická a dost možná i ne tak uplně doceněná hra...Nezapomenu, když vyšel a všude po světě proletěly recenze, byl jsem z toho na větvi a zároveň jsem se vrátil na zem a pochopil, že můj super PC není zase až tak super a u F.E.A.R. u se pěkně potí... *3* Prostředí, atmosféra, AI (který je schopný si vás obíhat a "myslet" ) nebo třeba jenom bullettime a kousky omítky po okolí - tohle všechno je kokteil, kterej mi vážně hodně chutnal... *14* Vzpomínám si, jak mě tehdejší přítelka prosila, abych to hrál (!) a ona se na mě mohla jen tak koukat a bát se společně se mnou... *1* Je tu ale jedna věc, která mě hrozně mrzela - ke konci je hra neskutečně stereotypní (skoro stejné prostředí a repetitivnost některých věcí...)a není lehké se s tím poprat a dotáhnout to do konce... *12* Ale tuhle maličkost člověk rád odpustí... *3* Aby to nebylo uplně OT, tak Crysis 1 i 2 mě bavilo, je fakt, že každá hra je tak trochu jiná, i když se tváří stejně... *3* Trojka na mě působí tak nějak nemastně neslaně a spíš mi přijde jako takový grafický benchmark, kam vývojáři nastrkali nanosuit, pár zbraní a nějaké ty nepřátele...Na druhou stranu jsem nehrál ani betu...Rád si počkám na finální verzi a ještě raději se nechám překvapit a přesvědčit o tom, že jsem se mýlil...Faktem je, že to Crysis 3 má o dost těžší, než dvojka...Na dvojku se většina lidí těšila,protože následovala úspěšnou jedničku, trojka to má spíš naopak...Ne až tak úspěšný díl (podle některých lidí) následuje díl tomu (zatím) dost podobný - a to není nejlepší preference... *3*
    • Presne tak vidim ze mas shodnej pohled na vec jako ja. F.E.A.R. definitivne patri mezi legendy jako hl2 a FC

      Bohuzel jak uz to se sequellama bejva FEAR to nesmirne odskakal. A presne v jeho slepjejich ted kraci Crysis.

      "Zapomente na jednicku kluci jenom to vsechno vemte z trojnasobte efekty a basy a zbytek zjednoduste. Hlavne tam dojemne zbourejte mrakodrapy - to americani zerou a sup s tim do sveta za 69€"
  • Ta medialni masaz mi pripomina, ze nekdo zase potrebuje prodat komercni odpad. *15*
  • kubi-wan
    Ten hlas, kterej to celý komentuje je neskutečně béčkovej... až céčkovej...
    • Jo ale i béčkovej tím fajn způsobem.
      • kubi-wan
        To jo, kdyby se jednalo o nadsazenou hru, co se nebere vážně... ale mám pocit, že Crysis se snaží tvářit velmi vážně.
    • Je nemá žádnej feeling :-x
  • korok
    Opravte mě jestli se pletu, ale nepřežili náhodou tři členové týmu? Prophet, Psycho a Nomad? Je pravda že dvojku jsem hrál jen tak letmo tak mi možná něco uteklo.
    • Tady rekapitulace komiksu dejove spojujiciho jednicku a dvojku. Teda ne, ze by snad daval jakkoliv smysl a odpovidal na nejake otazky... tl;dr zly agent CIA, cestovani casem, mesic Jupitera... wtf...

      http://crysis.wikia.com/wiki/Crysis_comic
      • korok
        Z toho co jsem tam vyčetl docela solidní bordýlek v tom příběhu, ale díky za vyjasnění.
    • firebug
      No a neumre navic Prophet na zacatku dvojky? Do jeho obleku se nasouka preci Alcatraz. Pak mu jsou tusim diky obleku predany Alcatrazovy vzpominky, ale je to jina osoba ne? Klidne me opravte, pac uz si to moc nepamatuji.
      Me prisel pribeh v Crysis na pomery strilecek dost vydareny, ale ta rekapitulace je dost povrchni a cely ho v mych ocich shazuje...
      • Prophetovo vědomí bylo ale uloženo do obleku, kde se postupně vyjadřoval a ke konci úplně odhalil. Alcatraz byl chodící mrtvolou, která by bez obleku nepřežila a stal se tak jeho součástí. Ke konci v těch spórách s nějvětší pravděpodobností zemřel a kontrolu nad oblekem a jeho tělem převzal Prophet.
        • firebug
          Super, diky. Tak jsi to pamatuji dobre... :-)
        • Ty vole nechceš mi říct že ten oblek je prostě jen oblek ? :D bez organického života ? :D Jako v celku tvoje poznámka je dobrá a teď se začínám chytat... :) Mě bylo divné že v C2 když Alcatraz vylez z těch sraček tak prohlásil že je Prophet :D
          • No je tam člověk, teda spíše mutant prolezlý syntetikou, cephskou technologií, kterého ovládá vědomí Propheta.
        • Podle mě nezemřel, jen si začal sám říkat Prophet.
          • No, spekulace jaksepatří, ale je z nich jasně vidět, jak zašmodrchané to příběhové vlákno je. *7* Hezky nám Crysis "zdallasovatělo".
          • To jsem si celou tu dobu myslel :D
    • Dvojka zacina tim ze se Prophet zastreli, jak konci nevim, mozna je tam nejake zvrat, prestalo me to bavit tak v pulce
    • No taky mě to zaujalo, ale celý háček je v tom, že jednička je pořád neuzavřená. Končí potopením letadlové lodi, kdy se psycho, nomad a Doktorka(zase uz nevim jak se jmenovala) vracejí na ostrov za prophetem. Datadisk je dějově ještě před touto událostí.(odehrává se ve stejné době jako původní hra jen za psycha místo nomáda). Takže pořád nevíme co se tam stalo nakonec, protože dvojka skočila rovnou do New Yorku.
      • Události po letadlové lodi byly dány do komixu, který byl takovým mostem mezi C1 a C2 a vzešli z něj smrti Rosenthalové a Nomáda.
  • Já hraju Crysis kvůli příběhu. A dvojka mě v tomto ohledu trochu zklamala (ale zase jsem ji sehnal ve slevě, takže tolik neremcám).
    • Nevím jestli bys se měla cena hry za jakou jsi jí koupil brát v potaz. Chápu, že to člověka mrzí méně, když se hra ukáže jako blbost a dal za ní 200,- místo 700,-. Např Já nakupuji pouze v akci.
    • Mart9
      Příběh jedničky mě dost pohltil, dvojka byla divná na pochopení už kvůli tomu, že si v podstatě střílel víc lidi než mimozemšťany. To mě moc neoslovilo.
  • Já mám rád jakýkoliv přiběh, kde se mnohonásobně technologicky vyspělejší rasa snaží vyhladit lidstvo, ale pár lidí se vždycky adaptuje a nakope jim zadek.

    Čím víc jsme technologicky pozadu, tím větší šance na vítezství.

    Hlavně ať se ty paka nepokusí geneticky oživit pračlověka, nebo nás tu s klackem v ruce všechny vymlátí.
    • TheGGG
      To je vždycky největší sran*c, člověk fandí technologicky vyspělé rase, aby ti divochy vyhladila a pak stejně prohrajou, jak totální kret*ni. Viz. Když bojovalo ve star wars imperium s ewokama
      • Magister_Peditum
        Nebo v Avatarovi vyspělé lidstvo dostalo nakopáno od modrých indiánů. *3*
        • Kvůli tomu jsem odšel z kina před koncem filmu, a nechal si vrátit vstupný.
    • To je síla guerillového boje. Pokud nepřítel nechce všechny vyhladit, tak nemá šanci získat plnou kontrolu.
      • jenže on je chce vyhladit...
        pointa je že staré primitivní zbraně jsou účinější než mimozemské technologie
        je to jakoby perkusní pistole byla účinější než automatická puška
        respektive zbytek jejich "technologie" je někde na úrovni 19. století
        navíc emzáci mají vždy inteligenci jako pejsci

        model "dobro vždy vítězí" je už hodně otravný
        raději bych hrál za mimozemšťana dobývajícího zemi
  • Zdarec, nevíte někdo důvod proč v 1 jsou modrý mimozemský potvory (chobotnice) a ve 2 červený roboti ? Jako kdyby se přizpůsobili více lidem než sami sobě. *1* Nebo to jsou ještě jiný mimozemšťané s jiné planety který přišly přes portal u lodě (nebo to bylo v lodi ? Mam to s překladu komiksu. ) *7* *13*
    • TheGGG
      Jedni jsou z Venuše a druzí z Marsu *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit