Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prophetova brilba je totiz obdoba Arthasova mace/koruny, takze po tom, co si ji kdokoliv nasadi, ovladne ho cizi duch a proto nemaj ufoni sanci.

Jinak mam Crisis1 takt moc rad a Prophetuv nastup na scenu v zaveru hry byl fakt zabavnej.
    • Přesně mě teď tohle napadlo :D Novej litch King :D
  • Uvodni autorum odstavec by se dal stejne tak dobre aplikovat na serie Mass Effect, Dead Space, Assassins Creed, F.E.A.R. atd. a nemluve o filmove nebo knizni tvorbe. Vzdy je nechan nejaky prostor pro predstavivost, fantazii jednotlivych konzumentu. Uprimne by me ani nebavilo kdyby me tvurci stale vodily za rucicku a polopaticky mi vse vysvetlovali. Kdyz o to budu stat zapnu si nejaky dokument na ČT 2. Bohuzel rizikem je v tomto pripade skutecnost ze hrac to oznaci za kravinu jen pro to ze to "nepobral". Ja si o udalostech Crysis 2 precetl v knize ktera mnohe rozvedla a stejne tak mam povedomi o komiksu ale i tak zde zustal prostor pro dohady, spekulace a domnenky a to je prave to co me k podobne zamerenemu zanru tahne.
    • přijde mi smutný, že dnešní dospívající lidi hledají kulturní obohacení v knihách typu "komiks Crysis"
      Nějak jsem nepobral zmínku s ČT2
      Děj HL1 a HL2 taky nenavazuje, přesto nevyvolává otázky, ale odpovídá a to je problém Crysis
      • Muzu te ubezpecit ze mam dospivani jiz drahnou dobu za sebou a muzu ti rict ze si napr. u Crysis velice rad odpocinu od vsednosti zahrnujicich zamestnani, peci o rodinu atd.
        A kdyby si venoval pozornost tomu co sem napsal zjistil bys ze ve spojitosti s komiksem byla rec o povedomi, nikoli o tom ze sem ho cetl.
        Zkus to vzit jeste jednou a treba to poberes.
        Budeme to brat tak ze HL je vyjimka potvrzujici pravidlo, co ty na to?! *6*
        • "Ja si o udalostech Crysis 2 precetl v knize ktera mnohe rozvedla a stejne tak mam povedomi o komiksu"
          jinak naprosto zbytečnej příspěvek o ničem
  • Já prostě nechápu jednu věc , proč je zase prophet živej :D Stává se z něj druhej Shepard :D Pochopil bych kdyby tu byl alcatraz co už mluví ale toto nevím nemám zdání co zas vymysleli nechám se překvapit ve ČT až mě origin pustí hru hrát *1* *1*
    • Ještě jedna věc dvojku jsem 2x dohrál.. a nijak vůbec z té dějové linie jsem nepobral že prophet je v obleku.... Nevím asi sjem blbej ale prostě nic takového že by tam zdůrazňovali tam vůbec nebylo jen ten vocas vyskočil na konci ze suťe a už všem telefonoval že je prophet... Vím že ten oblek akorád byl "poškozen" sporama tak že fungoval jako protilátka toď vše. Já myslel když oznámili 3 tak že Alcatraze doléčili uzdravili nebo tak něco a bude pokračovat tam kde skončil... (Jo a začne mluvit konečně :D )
    • Tak něják jsem usoudil, že Prophet už dávno není označení člověka. Tenhle trailer mě v tom jen utvrdil. "Prophet was changed by the encounter..." "But the alien contamination brought him even closer to the cephs". Nanosuit je z mimozemských materiálů a zdá se, že v něm přežívá jakási forma jejich DNA, která Propheta infikovala. Díky jeho propojení s oblekem už jeho lidská schránka nebyla třeba a jeho jeho infikované tělo bylo třeba vyměnit. Našel se alcatraz. Tuhle teorii o DNA přežívající v obleku potvrzuje i fakt, že Alcatraz neměl vůbec přežít. Měl rozlámané snad všechny kosti v těle atd. Nicméně se časem začal léčit a tak něják z něj propojení s oblekem udělalo Propheta.
      Dá se tedy s nadzáskou říct, že Prophetem je nanosuit. Nicméně je to dlouho co jsem hrál dvojku a tak je možné, že říkám stokrát řečenou věc. Moc si to nepomatuji.
      • vždyť je to i ve hře jasně řečeno že v obleku je vědomí Propheta
      • Aspon někdo to pochopil :) The suit changes all the rules.
      • Zajímavé však v celku logické.... Na to není co dál říct... Takže tu Máme VÝPLŇ Alcatraze a vědomí Prophet bože :D jak mám Crytek rád tak todle museli bejt asi zrovna na kokainu nebo toto neni možný snad mě by to ani snad nenapadlo... Taková zhovadilost *1*
    • Mart9
      Vždyť byl živej i na konci dvojky, tak proč by nemohl bejt živej ve trojce?
      • to je celou dobu Alcatraz! lol *1* *1*
        • Mart9
          takže mu v tom poslednim filmečku teda Prophet mluvil jen v hlavě lolíku? Já už si to moc nepamatuju, jen vim, že tam někde byl na konci vidět i v tom obleku právě
          • jasnačka lolíku je to Alcatraz s hlasem Propheta z obleku bo Alcatraz po Intru je zmlacenej a rozjebanej na hadry ...včetně hlasu
            • Mart9
              aha aha
        • ale ho*no... proč mluví teda jako Prophet ? Hmmm ? (V žádným traileru jsem ho neslyšel promluvit jako že promluvit... neříkejte že se Alcatraz naučil mluvit jako prophet :D to už by bylo moc...)
        • Mam tuseni, ze celou dobu je to telo Alcatraze, ktere je ale prakticky mrtve a pomoci oblekove magie ho postupne ovlada mysleni Propheta, jez pak na samotnem konci hry mrtvolu v obleku ovladne uplne.
          • A nebo tu všichni vymýšlíte konspirační teorie a alkatraz si prostě jen začal říkat Prophet a ztotožnil se se svým předchůdcem.
            • Ano je tam přímo řečeno, že by byl mrvý kdyby neměl oblek, který ho drží při životě, ergo kladívko alkatraz je naživu, ale pokud by si oblek sundal tak by zemřel na svá zranění... teď mi tak napadá jak asi chodí na záchod ^^
            • Vzdyt primo ve hre rikaji, ze Alcatraz je prakticky mrtvy a telesne fungovani je pouze diky obleku.
            • Mrtvola alkatraze?... kde? Ano prorokovo vědomí v obleku jasně je, ale nakonci když se plahočíte do finálního proudu mimozemského viru tak tam k vám jako k alktrazovi prorok z obleku promlouvá.
            • Ja myslim, ze to nijak extra divoke konspiracni teorie nejsou, ve hre je to pomerne jasne nalinkovano (mrtvola Alcatraz a Prophetovo vedomi zijici v obleku).
            • Vzhledem k jeho charakteru je to silně nepravděpodobné už z toho důvodu, že na to prostě "nemá koule". Vždyť se v celé první polovině choval jako poskok. Ať už chtěně nebo nechtěně v něm alespoň část původního Propheta přežívá (nahrává tomu ending Crysis 2). Ale těžko říct, snad nám tohle vysvětlí třetí díl.
    • však to je Alcatraz, Prophet je přeci mrtvý prostřelil si hlavu
  • Mohli by ste mi niekdo vysvetliť prečo crysis1 nenaväzuje na crysis 2?Ako si pamätam tak na konci crysis1 sa Nomád,Psycho a myslím že Helena vrátili späť na ostrov aby zachránili Proroka a v crysis2 sa dej začína v New Yourku kde už ani nevystupuje Nomád ale Alcatraz a Prorok sa tam zabije.Crysis 1 vôbec nenaväzuje na Crysis2 *16*
  • Když pominu všechno, co se mi na Crysis 2 nelíbilo, a budu se soustředit jen na příběh (Který nicméně onen "propojovací" komiks a dvojka parádně znehodnotily), pořád nějak nechápu, kam se poděl Psycho? Ten přece zajetí narozdíl od Nomáda přežil. Taky nevím, o čem má vlastně být Crysis 3, vždyť Cephové byli poraženi už na konci dvojky, nebo ne?
    • takze ty reagujes na clanek o videu, ktere jsi nevidel. hmm opravdu noc comment
  • Jestli si to pamatuji, tak na konci se ukáže že Prophet se zotavil, naopak zemřel Alcatraz kterému sundal oblek a opět se do něj vtělil.... Trojku si nezahraji, nemám DX 11 HW, je to pěkně blbé ale což...
    • Máš v tom hustej guláš. :)
  • Ja neviem co mate vsetci s Crysis seriou a nejakym "nesledovanim pribehu" alebo o co vam vlastne ide. Presiel som prvy diel, pribeh mi je doteraz jasny. Potom Crysis Warhead, opat ziadny chaos, proste mi to cele do seba zapadalo. Naposledy Crysis 2, ktory to cele akurat posunul dalej... Sam som zvedavy, co prinesie Crysis 3 (z dejoveho hladiska). Ono to asi bude tym, ze som to nehral LEN kvoli grafike, ale skratka staby HRU, ktora je urcena na HRANIE. Jedine, coho sa -- tradicne pri EA -- obavam, je extra kratka doba SP kampane. Za tie prachy fakt nic moc *10*.
  • Ako si vôbec dovolia vydať ďaľší diel úspešnej značky ? Čuduj sa svete !
    • Ty vole to co je tohle ???? Rozumi tomu nekdo? voebec dovuolia ty vole to se neda ani napsat co je to za rec madarština nebo co to je !!!! co to sem leze tohle to!!!! *12* *11*
      • Jeden z nejhloupějších a nejubožejších příspěvků, co jsem tu kdy četl. Gratuluji. Dovoluji si tě zařadit do své síně idiotů.
      • závidíš že máme "ô"? vy mate akurát u s kroužkem co se čte jako ú lol protože vám chybí osobnosti jako Ludovít stur, konstantin a metod
        • Konstantin a Metoděj přišli na Velkou Moravu, MORAVU, ne na Slovensko. Jinak k tomu příspěvku, na který reaguješ... ten člověk asi nikdy v životě neviděl Slovenštinu, nebo prostě trolluje, což je pravděpodobnější :D
          • hej lenže vm bola aj slovensko a oni posobili v nitre, sice boli pozriet aj v cechach ale potom sa raddsej otocili ked videli ze tot am nema moc uroven
          • Mozna by to chtelo se podivat, ktere (soucasne) uzemni celky tvorily Velkomoravskou risi...
          • a zase konstantin a metod nieje ziadne terno, ved ich z V.M. vyhnali, a dosledok vidim na tom ze pisem latinkou a nie azbukou ..nastastie
  • Crysis 3 má i příběh vydá to EA tak to bude příběh tak na 3 hodinky *1*
  • No zajimalo by mě kolik těch hateru na crysis 3 tu hru hrálo? Máte to podle sví zkušenosti? Dneska mi crysis 3 přišel a hra mě teda vela baví. Jo a příběh je taky zajímavej jo a hru za 5h na 99% nedohrajete teda pokud si ji budete vychutnavat. Zatím si myslím že hru dohraju tak za cca 10h a ještě si ji rád zahraju na nejtěžší obtížnost stejně jako u ostatních crysis her. A mp jsem zatim nezkusil jelikož jsem neměl dnes moc času ale v betě mě bavil hafo a herní doba byla okolo 10h no tak čau :)
    • jo hral sem ukazku na festu. jeto proste pokracovani C2 porad nechapu jak se to vetkne pred C2, jak tvrdili autori. A typek co stal u stanku nebyl schopnej odbovedet na takhle zakladni otazky. Stejne jako u Dice stanku tam ani nevedel jaka verze enginu to je jestli FB2, 3 ? wtf !
    • Nechápu mínuska. Někdo se podělí o zážitek z první ruky a hned hromada mínusek...
      • Hold hateri= malý děcka který si myslí že jsou nejlepší na světě když budou hru hejtovat aniž by si hru zahráli a když hra někoho baví tak je chuj a musí ho rozdrtit... No jinak děcka uklidněte se. A k crysis 3 tak jsem našel zatím jedinou chybu a to že někdy AI začne hrabat a třeba vám naběhnou před plamenomet :( jinak bugy ve hře moc nejsou ale s tím AI by to chtělo patch. Jinak je to zábava :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit