Přejít na výpis diskuzí
Rekapitulace událostí připomíná, že Crysis 3 má i příběh
19.2.2013 | Petr Poláček
118 příspěvků
-
JEE CRYSIS 3. A POZOR! http://www.zkracovatko.cz/IEg9fV
-
Pfuj je to na originu, u Battlefieldu 3 jsem to přetrpěl, protože se jedná o nejlepší FPS v historii, ale crysis 3 má smůlu. Jinak mě dost překvapuje že tu nikdo nepochopil příběh, to o hodně věcech vypovídá.
-
-
Máš na mysli nejhorší FPS v historii
-
-
Ne, ta by vznikla pokud by bližard udělal FPS podle Starcraftu
-
-
Taky nechápu proč to tolik hráčů nepochopilo *7* , přitom Prorok to na konci docela dobře vysvětlil...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=x_WUXLDqu48#t=609s -
-
prophet ostane na ostrove, kde vybuchla atomovka a potom sa zrazu zjavi v new yorku, kde sa do neho ale infiltruju uplne ini emzaci nez v jednicke... vies mi vysvetlit aku to ma logiku? :)
-
Taky se divim.
-
to souvisí spíš s tím, že hromada hráčů je líná se učit anglicky
-
-
vždyť Crysis mělo českou lokalizaci...
-
-
-
-
WTF? Only 2 survived? A kde sa podel Nomad? ....
-
-
Čti níže. Je dead. :(
-
ok, už som si prečítal, že sa to tu riešilo.. takže komiks v ktorom je to vysvetlené.. dobré vedieť
-
-
ja sem si objednal 4 karty geforce gtx TITAN 6GB tak si to na tom hezky zahraju.
-
-
Ty si objednal a rodicia cvakali...
-
haha machrovani/trollovani o hw narocich pod konzolovym portem je fail, tohle v pohode rozbehnes i na ps3
-
-
jj trapnej port z konzoli. to zvladne i gameboy color *11*
-
-
Jo, 640x480 na low, to by ti asi mohlo běhat. *6*
-
-
:-D
-
Zahrál sem si až ndávno C1 a C2 a to zejména kvůli příběhu *1* . Přišlo mi to jako solidní "kulhánkovina" a když člověk dával aspoň trochu pozor, tak v tom bordel nemá :).
Akorát se mi nechce instalovat nový wokna, nechápu hejt na to že někdo doteď používá XP, když tam rozjedu v klidu všechno co vyšlo v poslední době, kromě Sleeping Dogs a Crysis 3. Novej Xcom šel v klidu rozjet pomocí neoficiálního "patche" *1* . -
-
Já chci hru "Cesta Krve" když už mluvíš o Kulhánkovi :D
-
-
Nastesti v breznu vyjde alespon posledni Kotleta. :)
-
-