Přejít na výpis diskuzí
Reklamní kampaň prodává CoD: Ghosts i z ordinace proktologa
14.10.2013 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
První a poslední COD co jsem hrál, byla tuším dvojka (už si jen pamatuju, že to byla druhá světová), takže by mě tenhle díl mohl i bavit, když jsem v podstatě CoD panic..
-
Yessssssssss...
-
http://www.youtube.com/watch?v=v7ssUivM-eM
-
ale maj stabilnich 30 fps, a to uz se vyplati *5*
-
Todle je taky LoL.
PC vs X360
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1379799_524842657599841_436912510_n.jpg -
Uf.. Normálny príspevok pod CoD článkom.. Si asi idem kúpiť okuliare, neverím !!!! ツ
-
zbastleno za par mega, vyhypovano za desitky, nakladnej vyvoj brecek *6*
-
Sakra Jacku, už zase? Opravdu se musíš vyjadřovat ke všemu? Nikoho ty tvoje výkřiky do tmy bez myšlenky, hlavy nebo paty nezajímají. Vždyť ty seš naprosto jetej mimoň. Drž už sakra hubu!
-
Ještě mnohem víc se teda těším na Black Ops III (pokud jim bude), ale to je až za rok :(((
-
YEEEEEEES! Ještě 20 dní a je to tady! Nemohu se dočkat!!! Předobjednána Hardened Edition, tak teď už nezbýva nic, než jen opravdu čekat, a v mezičase to čekaní vyplňovat hráním Black Ops II.
-
Škoda že ta hra je nakonec úplně o hvoně...
-
Nehratelná? Blbost. S posledními patchi narostl framerate o dobrou třetinu a za posledních pár hodin jsem na nic výraznýho nenarazil. Za těch 14 dní, co beta běží, toho opravili mraky. Jestli je k dnešku beta BF nehratelná, pak je asi nehratelná taky jakákoliv hra např. od Bethesdy, nedej bože Bohemky a dalších... Že nevidíš rozdíl mezi 3 a 4 je tvůj problém, nekupuj a máš to. Ale lhát bys nemusel.
-
Tady se někdo díval na "Čtyři z tanku a pes" :D
-
COD je sice kopírka ostatních COD a skoro furt to samé ale alespoň funkční narozdíl od kopie BF3 zvané BF4 která je v BEŤE a je tam milion chyb a to to má vyjít za cca 14 dní? Ta beta je skoro nehratelná.
-
Ale ja si to SP dam rad a s chuti, jak jiz jsem psal Hateu na COD neni nikdy dost tak je treba toto nepsane pravidlo ctit. *4*
-
10 rocny ? To budes asi tak ledva ty, tim lepe nechaopu ze si zasekly a jeste sem chodis , nadavat
" šaša 10 rocny " si tak pro mne maximalne ty. Nedelej ze Slovaku blbce, nebo jeste na ne zmenim nazor a diky tobe pak se nemuzes divit. TY ŠÁÁššoo s bambulkou na cepici. *3* -
Tak to nehrajte když vás to sere.
-
Chce to změnu hrát porad tu samou hru porad dokola v jine mape je vopruz...Jo a ten pes teda DES..uz vidim jak killne manika tak potichu ze si toho prihlizejici ogar 2m od nej ani nevsimne...NE to uz je fakt zoufalost hrat za cokla..
-
Mam original ze Score, ale moc se mi do toho nechce tehdy jsem hral v dobe vydani a nelibilo se mi to moc. Swat 3 byl urcite lepsi.
-
v pohode, som zaseknuty aj na BFku a Arme :) ..mohol by si tu prestat spamovat tie svoje sprostosti do kazdej diskusie. 100 prispevkov od tohto šaša 10 rocneho