Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale jako měl jsem vlčáka (fenku) a ta když si hrála s uzly a činkami, tak byla tak drsná, jako ten pes ve hře :-)
  • Lituju, že mi unikl MP SWAT4. Ale já už bych si zase chtěl zahrát nového Quacka Arenu / Unreal Tournament...
  • Jack1947
    A ne spise "BBB" filmum ?
  • Některým "AAA" filmům se určitě vyrovná... :-)))
  • Jack1947
    Sam si kktko, ktery selhava na zasekle serii COD , tak jdi si uchcavat na Wallpapery screeny a uz uz trenuj, muzete do toho jit s Codym a vzajemne si "ulehcovat" zatez :-D *1* .
  • neboj sa..kktko:)
  • COD značku i BF mám rád. Někdy si to zahraju, ale už bych uvítal nějaké pořádné změny v tomto žánru :).
  • Jack1947
    Ja hral i MW2 ale ten Steam a deti/hecky , pustilo me to celkem rychle. Skoro az lituju ze jsem si to poridil (nelituju ale proc bych si nerypl). UO byla pecka stejne jako Cod1 . Bezkonkurencne. *4*
  • Jack1947
    Za to ty toho viz az az... COD BEST 4EVER , vic ani vedet nepotrebujes.
  • Jo jo. MW1 bylo poslední hratelné CoD, s promodem celkem zábava, i když na CoD1 (UO) to už nemělo.
  • A přece zakejhala. *4*
  • Jack1947
    Aspon ze v Progamingu maji soudnost a hrajou stale kvalitni MW1, i kdyz oni by asi ty novodobe srajdy se hrat na sport ani nedaly co.
  • Vůbec neviš, tak nereaguj ...
  • Nemohu uvěřit že tahle příšernost stále pokračuje, své zákazníky si to ale jistě najde. Prostoduchých lidí je dost a těm nevadí že si kupují furt dokola to samé.
  • zavidim *9*
  • Jack1947
    Chlapce,chlapce nic ve zlem, ale nemel bysi ho navstivit jen pro jistotu i ty ?
  • Mám objednnanou collectorku tak doufam ze prijde pred vydanim at muzu parit *4*
  • Tak to aby okamžitě navštívil psychologa *9*
  • Jack1947
    Premyslej co asi... *7*
  • co tím chce básník říci ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit