Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mluvíš o současnosti nebo o budoucnosti? *15*
  • Jack1947
    O tech ani slyset nechci ... aspon ne o tech z ceskych drah to je k placi.
  • Je pozoruhodné, že autoři se v téhle "krizi" CODka zaměřují na pitomé filmečky, místo toho by měli zapracovat na hře samotné.
  • Jack1947
    To jo ale bez BLobbse upadly... chce to pro ne zmenu. Jinak to vazne bude jen zdymacka na penize. *15*
  • Všech vývojářů.
  • Já rád vlaky.
  • Jack1947
    Zrovna Hateu na COD neni nikdy dost. Wothammer: Asi jsem se preslechl... *10*
  • Apple je taky předražená sr*čka, která nenabízí nic nového a lepšího od konkurence. A stejně se prodává. Apple si oproti minulému roku polepšil.
  • Mluvis tady o Linternet hero", pricemz na nejvetsiho indternetoveho drsnaka si tady hrajes ty. A jeste ke vsemu ti to vubec nejde. *1*
  • seprah
    inu, každej má nějaký hobby...
  • Hra roku 1991 Max.
  • Sice CoD nemusim a uz vubec ne, jakym stylem tu znacku zdimaji, ale jedno se jim musi nechat: Reklamy maji povetsinou vzdycky povedene.
  • Baví, je to ohromná zábava, když můžeme urážet konzolisty a hráče CODka!
  • seprah
    že vás to ještě baví, plýtvat hatem na tuhle sérii...
  • Každá hra, která má víc jak tři díly stojí za starou bačkoru.
  • Jack1947
    Nebrec, treba ti maminka koupi houpaciho konika *15* , kdyz jsou na tebe tvoji COD seriu vsichni tak zly *3* .
  • No na pokracovani prej zapracovali co jsem tak cetl. Jsem docela zvedavej jak to nakonec dopadne.
  • Whoossain
    Ten předkloněnej by měl bejt Hirshberg a do tý p*dele by mu měl doktor vrazit ten jejich recyklát CoD: Ghosts. Na šířku...
  • nedostane lebo si nezasluzi, hejt na cod uz je taka tradicia..a vase hodnotenia spocivaju len na zaklade singleplayeru nie MP.. kedze ste hrali len warez že? :)
  • Jack1947
    Sice jsem se nesmal , a hru kvuli tomu nekoupim ale jako pokus celkem dobry . *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit