Přejít na výpis diskuzí
Reklamní kampaň prodává CoD: Ghosts i z ordinace proktologa
14.10.2013 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
Mluvíš o současnosti nebo o budoucnosti? *15*
-
O tech ani slyset nechci ... aspon ne o tech z ceskych drah to je k placi.
-
Je pozoruhodné, že autoři se v téhle "krizi" CODka zaměřují na pitomé filmečky, místo toho by měli zapracovat na hře samotné.
-
To jo ale bez BLobbse upadly... chce to pro ne zmenu. Jinak to vazne bude jen zdymacka na penize. *15*
-
Všech vývojářů.
-
Já rád vlaky.
-
Zrovna Hateu na COD neni nikdy dost. Wothammer: Asi jsem se preslechl... *10*
-
Apple je taky předražená sr*čka, která nenabízí nic nového a lepšího od konkurence. A stejně se prodává. Apple si oproti minulému roku polepšil.
-
Mluvis tady o Linternet hero", pricemz na nejvetsiho indternetoveho drsnaka si tady hrajes ty. A jeste ke vsemu ti to vubec nejde. *1*
-
inu, každej má nějaký hobby...
-
Hra roku 1991 Max.
-
Sice CoD nemusim a uz vubec ne, jakym stylem tu znacku zdimaji, ale jedno se jim musi nechat: Reklamy maji povetsinou vzdycky povedene.
-
Baví, je to ohromná zábava, když můžeme urážet konzolisty a hráče CODka!
-
že vás to ještě baví, plýtvat hatem na tuhle sérii...
-
Každá hra, která má víc jak tři díly stojí za starou bačkoru.
-
Nebrec, treba ti maminka koupi houpaciho konika *15* , kdyz jsou na tebe tvoji COD seriu vsichni tak zly *3* .
-
No na pokracovani prej zapracovali co jsem tak cetl. Jsem docela zvedavej jak to nakonec dopadne.
-
Ten předkloněnej by měl bejt Hirshberg a do tý p*dele by mu měl doktor vrazit ten jejich recyklát CoD: Ghosts. Na šířku...
-
nedostane lebo si nezasluzi, hejt na cod uz je taka tradicia..a vase hodnotenia spocivaju len na zaklade singleplayeru nie MP.. kedze ste hrali len warez že? :)
-
Sice jsem se nesmal , a hru kvuli tomu nekoupim ale jako pokus celkem dobry . *3*