Přejít na výpis diskuzí
Reklamní kampaň prodává CoD: Ghosts i z ordinace proktologa
14.10.2013 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
Uf, to jsi mne tedy uklidnil. Ale stejnak si dej pozor. *3*
-
Jack1947: Klid já mu ho jen utrhnu a donutím sníst. AIDS mít snad nebudu, nýbrž používám vždy rukavice pro tuto činnost.
-
http://i.imgur.com/XKLHQ.gif
-
Si pis, jen te trollik trolly. *3*
-
No fuj, to jako fakt od Anonyma ? Vzdyt nevis, co muzes chytit treba kapavku, nebo hur i Syfilis a v nejhorsim pripade Aids. To jsem myslel ze jsi rozumnejsi. *7*
-
To bylo doufam mysleno jako vtip. *1*
-
Tam jde hlavně o příběh, který se vyrovná i dnešním AAA filmům.
-
Navic to beres z Eu meritka a tam je cena hoodne prestrelena , pro amiky je to jen levnej sunt . Ovsem na ktery se nestiti stat rok co rok velke fronty... aby to meli jako prvni nebo aspon jedny z prvnich. *7*
-
Já chci lízátko. Mám rád jablíčkové a rychle nebo tu zdechnu!
-
Za co , ze jsem odhalil vasi trollovaci taktiku? Ne dekuji nechci od cizich lidi si zasadne nic neberu. Tak mne to aspon v mladi ucily... co si pamatuji. *4*
-
Chapu, kdyz to nekoho bavi. Tedy predevsim MP slozka, u SP to uz chapu mene, ale budiz.
Ale, ze je na to nekdo natesenej, jak dite na lizatko, naprosto nechapu, vzhledem k tomu, ze ta hra je kazdy rok plus minus to same.
Ale prosti gustu.... -
Apple byl první, tím to končí. Pár věcí sice změnil, ale teď mi to připadá jako by chtěl splynout s ostatními telefony. Zařadit se včas do řady, ale to není jeho styl, teda nebyl. Apple se svými cenami musí být jedinečný, aby měl dobré zisky jako předtím.
-
Chceš za to lizátko ?
-
"Trollove sobe " *15*
-
Pepo bude to mazec ! Nenech si tu hru znechutit místními individui
-
Predtim tam bylo jmeno , dobre jmeno ted jestli se nezchopi uz jim zbyde jen zdymani... ZZZz ja Apple neschvaluji , ba mne spise odpuzuje. Brrr...
-
To vydrzis, ani ne mesic a muzes ukojit sve fantazie. *3*
-
Jdi, my tě určitě rozmrazíme. Můžeš se spolehnout.
-
Jeden český vláček mě přejel. Měl asi 20 vagónů.
-
ja už to nevydržim ja už to chci hrat!!!!!!! jdu do mrazaku nechat se zmrazit kdyz to vyjde tak me prosim rozmrazte