Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IMHO původní grafika je hezčí - vkusnější a roztomilejší. I původní hudbu a zvuky bych asi "radějc"...
  • Moje dětství! Remake si nechám líbit *1*
  • origos sem hral na 386 jeste *1*
  • fobcovic
    To hrala celá rodina vtedy :D
  • Raziel_cz
    Na tuhle hru strašně rád vzpomínám, nejradši jsem měl žraloka. :) Remake vypadá hezky, ale trochu se bojím, že to už dneska neobstojí.
    • Já zas tygříka (možná proto má obsese Honzou Olejníkem). Zrovna nedávno jsem si říkal, že je škoda, že tuhle hru někdo nepředělal do modernějšího kabátku. My o vlku...
      • raisen
        Jo, Tigi byl také můj nejoblíbenější *4*
        • já jezdil za soba Morrise *1*
          • +1
            Jednoznačně největší sympaťák...
          • Ježkovy oči, já bych na něj dočista zapomenul :D. Vždyť to byl úplný Bullwinkle z pohádky Rocky and Bullwinkle. Ta hra ve mě probouzí tolik krásných vzpomínek.
  • Kozy
    Nevim jestli to je nostalgie ale tohle se mi teda vůbec nelíbí, původní hra vypadá líp.
  • Mart9
    Jooooo!!!! Konečně!!!
  • 90. léta minulého století se nesla v duchu kopírování a předělávek her z 8/16-bitů a konzolí na PC.
    21. století se nese v duchu předělávek (nejen 20 let starých) her z PC ... na PC.
    To samý filmy (tedy ne, že by se zrovna v 90. létech nevykrádala veškerá filmografie přechozích desetiletí ;)).

Děsim se chvíle, kdy někdo začne přemalovávat obrazy a přepisovat knihy (o muziku strach nemám, tam se vykrádání, pardon, inspirace, děje už dlouho). Navíc se dost často ukazuje (viz nejen zdejší diskuze), že si lidi nakonec radši zprovozní původní verzi hry, protože v té nové, naleštěné, cosi chybí.
    • s obrazy se to děje již dlouhou. Např. Botero

http://www.wikiart.org/en/fernando-botero/after-the-arnolfini-van-eyck-2
    • C-BEAM
      mně klony ani remaky nevadí a je mi jedno že vznikají ale ať je k*rva nazvou nějak jinak a ne přesně jako originál. Když to vypustí ven a rozšíří se to tak první co na mě vyskočí v prohlížeči nebude originál ale tento remake, čímž originál vpodstate zabijí.

Něco podobné jsou dnes tak oblíbené rebooty jako například Thief, teď když si lidé hodí slovo Thief / game do googlu tak ten jim vyhodí odkazy na jeho moderní konzoloidní klon který originálu nesahá ani po kotníky *9*
  • Já hrával Skunny Kart, téměř stejnou hru, která ale vyšla ještě před Wacky Wheels. Bavilo mě to velice.
    • já hrávál skákačku s veverkou Skunny.. Saved our Pizzas.. to je ale nostalgie *1*
  • Jak rád bych si zahrál třeba takový moorhuhn, i když i stále jsou dobrý a nebo ta lego závodní hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit