Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Jaký byl vlastně rozdíl mezi shareware a warez verzí, když to v článku Petr tak zdůrazňuje?
    • sleepless
      Já to tam zdůraznil hlavně proto, že tehdá holt člověk měl po ruce spíš ten warez než legální shareware... Ale v tomhle případě ne. A rozdíl je jednoduchý. Warez byl, je a bude čórka, shareware je de facto demo s možností dokoupit zbytek hry po vzoru trial verzí. No, mohl jsem si to odpustit, ale asi mě zachvátila ta nostalgie či co.
    • Mas pod rukama nejvetsi databazi vedeni ktera kdy byla jakekoliv generaci lidi k dispozici a kde najit vyznam slova kteremu nerozumis je otazka toho napsat to slovo a zmacknout enter a ty se stejne musis zeptat :D
      • Mart9
        Můj hlavní hejtr opět nepochopil můj příspěvek. Samozřejmě vím, co je to shareware, ale nechápu, proč Petr v článku hned 2x zdůrazňoval, že myslí shareware verzi a ne warez verzi.
        • Chtel jsem ti podekovat ze mi davas moznost byt tvym hlavnim haterem a doufam ze budu schopen naplnit tva ocekavani ohledne teto velice zodpovedne pozice. Priste si dam vetsi pozor.
          • Mart9
            Nemáš zač, ale dej si na to prosím pozor a víc se nad mým příspěvkem zamysli. Vím, že mají určitou hloubku, ale 2x za sebou by se to stávat nemělo.
        • Tak v tom případě jsi to nepochopil. Jsou rozdílné.
    • shareware bolo vlastne demo, ktoré si mohol upgradnuť za prachy na plnú verziu.
  • Budou tam i funkční "zprávy" které šlo zobrazit protihráči pomocí F kláves? :D
  • kostejnesmrtelny
    Mně to přijde nepřehledný *9*
  • vyjadruje se jak hnup, ale musim uznat, ze ja mel tehdy taky jiny favority - tahle hra mi tenkrat prisla dost neprehledna, co se tyce zatacek a i jako malej jsem radeji uprednostnoval nejakej masakr typu wolf, doom, mortal kombat a z aut jsem si radeji zahral stunts.

ale obcas jsem se zahral i tohle no.
  • Driveclub vs Project Cars 1:0
    • Wacky Wheels vs Driverclub 1:0
      • Ale no tak. Zkuste si to zahrát. Tehdy jsme to měl každý, ale neznám nikoho, koho by to bavilo. Maximálně jako "party" kravinka.
        • Me to taky bavilo. A hlavne to byla hra pro vice lidi....to bylo proparenych noci.....na stridacku jsme jeli Wacky a Micromachines *1*
          • Ale obavam se, ze na vzkriseni WW nebude stacit zvyseni rozliseni, pridani par objektu okolo trate a cel-shading (ci jak se ta kravina s temi zvyraznenymi obrysy jmenuje).
            Vse ostatni je nachlup stejne - i ty animace (coz je sice pekne a silne odvazne, presto se domyslim, ze v dnesni dobe to bude chtit vice snahy, aby hra uspela). Pokud tam udelaji kvalitni uzivatelsky editor trati (takovy ten pro "neprogramatory"), tak by to uspet mohlo *3*
        • Me to bavilo. *1* A moc *3*
  • Jack1947
    Mne se ta nová verze taky moc nelíbí, ale ta hudba v tom traileru jo to je nostalgie. *3*
  • To bude jako doopravdy někdo hrát ??? To snad nemyslíte vážně.Možná na telefonu ale jinak bych si nešpinil komp takovou sra... Pamatuju si,že sem to před mnoha lety měl a občas se to hrálo když někdo úpřišel jen tak ze srandy.Ale umě to byla sra... už tenkrát před mnoha lety.
    • nešpiň tady diskuze svýma dristama...
    • Víš ty co kolego? Padej za dveře a příště to zkus lépe a slušněji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit