Přejít na výpis diskuzí
Remedy: nové konzole budou kvantový skok kupředu
24.8.2012 | Adam Homola
107 příspěvků
-
Příští hra od Remedy má být pro PC a "Xbox 720". Vyplývá to alespoň z komentářů zaměstnanců Remedy.
-
-
Mohl bych vidět, kde jsou ty komentáře zaměstnanců? On i tenhle paskvil byl dost vytržený z kontextu rozhovoru a dost pokroucený původním autorem článku.
-
-
Tim kvantovým skokem asi myslejí teda jakože velký skok? Jen tak pro jistotu :) Uvidíme. Stejně novou konzoli koupim tak minimálně rok, spíš dva poté. Jestli rozdíl ve výkonu bude opravdu výrazný a nesežere ho full HD rozlišení, tak to smysl samozřejmě má.
-
-
no, já si počkám kolik to bude stát a pak podle toho, co vyjde za hry v prvních měsících, protože co si vzpomínám, tak PS3 neměla skoro nic, co by mě dostalo do kolen, navíc jsem téhdá o koupi neuvažoval, ale to dá rozum, když jejich cena byla opravdu hrozně vysoko
-
Já myslím že Remedy tím mysleli že to bude obří skoko (doslova kvantový) vůči současnému výkonu konzolí. Zkrátka něco jako, malý skok pro vývoj hw ale velký skok pro konzole :D
Já osobně si zatím vystačím s PS3 a novou PS4 budu kupovat až tak v polovině jejich života.
-
-
Tak hlavně aby nám kvantovým skokem poskočila i kvalita vydávaných titulů.
-
-
Bude to jako s hudbou, technicka kvalita pujde nahoru, obsahova dolu.
-
-
Jo to bude skok! Heh, nakonec to skončí tak, že tím velkým skokem obskočí celou planetu a nakonec dopadnou do stejných srač*k, z kterých vyskočili... *15*
Ale jinak mír s konzolisty samozřejmě *2* -
K čemu nové konzole, když se akorát jen zlepší grafika, z lidí se zase vytáhnout peníze a dál se budou hrát kraviny typu CoD .... klidně si nechám současný Xbox, když začnou vycházet pořádné hry jako dřív.
-
-
Tak to ja bych uz tu technologicky vyspelejsi grafiku ve hrach konecne docela rad videl, jako ciste PC hrac jsem stale a porad konfrontovanej vesmes s konverzemi ze soucasne generace konzoli a ruku na srdce, obcas uz to irituje (Skyrim, novy Deus Ex a dalsi). Kde ty hry uz dnes mohly byt a jak mohly vypadat vime snad vsichni. Kdyz uz nic jineho, tak alespon se s prichodem nove generace konzoli da cekat nejaky posun. A co se mainstreamovosti budoucich titulu tyce, vzdyt takovy stav je jiz dnes a presto obcas vyjdou zajimave kousky i ze staje AAA her.
-
-
No, víte, ono překládat "quantum leap" jako "kvantový skok" je trochu úchylné. Nebo vlastně ne trochu, ale docela hodně. A je mi jedno, jestli jste to byli vy nebo někdo jiný.
-
-
A jak bys to přeložil jinak?
-
No tak to já si počkám na tvůj překlad. *3*
-
-
To bude takovej kvantovej nextgen skok že skoro doženou dnešní herní PC.
-
-
To spíš pcčkáři, kteři věčně melou teď o tom, jak je to "rozplizlé", budou chvíli zase říkat, že to nevadí, že grafika není to nejdůležitější..... což je pravda, a rozplizlý je tak maximálně jejich mozek.
-
-
Když čtu příspěvky jako je ten tvůj tak jsem značně rád že znám dost konzolistů na to abych mohl říci že naštěstí ne všichni jsou tak hloupí jako ty a jiní tobě podobní fanboyové. Bohužel, zrovna takové jako jsi ty je nejvíce vidět.
K tomu co jsi psal- To jen konzoloví fanboyové jako ty věčně melou že grafika není nejdůležitější, ale s příchodem nové generace konzolí vždy ihned machrují, potíž je v tom, že jim to vydrželo vždy tak rok, rok a půl a více ne. Tedy zatím to tak bylo (u PS2 a PS3) ale myslím že u PS4 je to nereálné, nová generace se pc výkonu vyrovná, ale nepřeskočí ho.
Btw- Ve finále je tu rozplizlý jen obsah tvých plenek. -
jj, teraz to omielaju konzolisti... ale akonahle nove konzoly ponuknu lepsiu grafiku, tak to bude zase priorita cislo jedna!
ty mozku jeden :-)) -
co to meleš, takzvaný nextgen konzole nebudou myt vykon ani jako dnesti herni pc tak za 20 000kč
-
-
-
Ehm, kvantový skok je jev, který se odehrává na subatomární úrovni.
-
-
kto vie možno tým myslia že next gen bude kvantový počítač *4* *4* *4*
-
jeste tak vedet co doopravdy znamena slovo "kvantum" ci "kvantovy" :). znamena to "minimalni mira" ci davka nebo objem napr. energie. napr. planckova konstanta udava minimalni miru predatelne energie. nebo treba kvantum ve smyslu audia, kdy "realny audio signal" je nutne kvantizovany kvantizovany digitalni signal, protoze digitalne nelze vyjadrit vsechny "analogove" hodnoty.
takze kvantovy skok by v nasem kontextu znamenal extremne maly. napr. jen vylepseni mechaniky, jak uz tu nekdo poznamenal :). -
-
Pokud je to na mě (těžko říct), tak já vím, co obecně znamená "kvantum" a "kvantový", pojem "kvantový skok" je ale tohlencto http://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_leap (a koukám, že i tam je na konci poznámka k nesmyslnému použivání tohoto termínu)
-
-
Tak to pak ten pán moc nekecal. *15*
-
-
Ještě pár let by mohli počkat. Aktuálně nemám 10 tisíc na novou konzoli/upgrade PC.
-
-
10? To přidej ... už vidím ty ceny 12999,- akční cena + nové hry 1699,- ....
-
-
Doufejme hlavně že ti zlí, hnusní, k doživotní prázdnotě odsouzení piráti neprolomí ochranu nových konzolí... Pokud budou ceny her ještě o trochu lidovější než jsou teď, tak k tomu vlastně nebude ani důvod že? *15*
-
-
-
Ak by tie konzoly mali APU od AMD, co je netbookoch, uz aj to by bol kvantovy skok, ale aj to uz ma vyssi vykon *1*