Přejít na výpis diskuzí
Remedy: nové konzole budou kvantový skok kupředu
24.8.2012 | Adam Homola
107 příspěvků
-
AHAHA kdo zná fyziku, ví, že kvantový skok je nejmenší možný fyzikální posun!
Jinými slovy, říkají, že vůbec nic se nezmění, ba naopak se vývoj na čas zastaví :D :D -
Za takovéhle lidi sečas od času stydím, jako minulý konzolář od dob 8bit konzolí.... Počítám, ž ti není ani 20, protože tvé ego je zaměřeno silně na sebe a tvůj názor, který se snažíš obhájit, musí být jediný správný.
Kdyby ses jako rozumný člověk snažil zahledět na věc z několika úhlů, zjistíš, že konzole, které jsou určeny primárně jako herní zařízení, zapneš, a hraješ. Nemusíš řešit drivery, OS, prakticky nic.
Cena konzolí je nižší, přestože tvrdíš opak. Výhoda u PC je, když se sestaví tak, že není problém relativně levně upgradovat na další generaci her. Může to být třeba jen grafická karta a ta mi bude sloužit další tři čtyři roky.
Konzole nejsou určeny pro to, aby ses v nich šťoural. Jsou určeny, abys tam strčil disk, případně to nahrál na hdd a hrál. Na konzoli nemůžeš dělat grafiku, hudbu, ale tohle konzolisté nehledají. -
Ahoj,
PS3 je brza co se týče velikosti paměti. Je pro ní těžké psát hry. Xbox má problém co se týče procesoru a grafiky, pokud si dobře vzpmínám. Částečně jsou to brzdy obě konzole. Neříkám, že jsou však špatné.:) -
nikdy bych si konzoli nekoupil, nechapu ty lidi co mastej furt konzolky... sestavit si vlastní PC je 100x lepší než koupit krabičku do kerý se pomalu ani nemuzes kouknout... výkon je taky samo lepší za srovnatelnou cenu a do toho neomezený možnosti PC oproti krabičkám.
-
*15*
-
:))) bežné herné PC má spotrebu okolo 300 W, konzole okolo 150 W, pričom z toho PC dostaneš podstatne lepšiu kvalitu obrazu v poriadnom rozlíšení. Navyše mnohí konzolisti majú pozapájané plazmy alebo širokouhlé TV (ak vtedy nepozerajú ich rodičia :) ) ktoré majú mnohdy nehoráznu spotrebu oproti LCD monitorom... dokonca sa to môže ako celok vyrovnať hernému PC *1* (s tým, že ten konzolista hrá v nižšej obrazovej kvalite)
-
podle tebe je normalni aby domaci zarizeni zralo kuli hram 500wat?to je podle tebe normalni?kdo ti plati elektriku?maminka?kdyby konzole zrali 500wat tak to tvoje pc muzes hodit do srotu.pc je neekonomicke herni zarizeni.drahy to je a jeste to zere jako tank.fakt touzim to mit na hry.
-
hulis asi jenom ty.to byl jen muj nazor.kazdej kdo ma jinej nazor nez ty,tak musi byt vyhulenec?tebe nasralo vlastne to,ze mam pravdu.a ze my lidi co parime na ps3 zadnou multiplatform hru nepotrebujem.mame svych exclusivnich vynikajcich her dost.a nepotrebujem k tomu pc s 500wat zdrojem.
-
Hulíš to asi hodně často, že? Dáš mi číslo na svého dealera?:)
-
Co vy úleťáci kecáte za blbosti? Hlavně pc hráči! Jediná konzole, co brzdí vývoj je xbox, ps3 určitě ne. Budete se divit, ale žádnou multiplatformovku jsem nehrál a ani nechci a nemám to zapotřebí. Mně stačí ty exkluzivní – Uncharted 1,2,3, God of War, Starhawk, Killzone 2,3, bomba multiplayer a Mag taky bomba. Gran Turismo 5. Mám všechny exkluzivní na PS3 a žádná mě po grafice a hratelnosti nezklamala a vždy jsem se pobavil a vždy tam bylo nějaké wau!Až vyjde God of War 4, The Last of Us, Beyond two souls, tak tam zase bude po grafice wau, takže mi nepřipadá, že by PS3 brzdila vývoj her. A jestli se chcete hádat, kdo brzdí vývoj her, tak se hádejte mezi sebou vy děti Microsoftu – PC vs Xbox!
-
Co vy úleťáci kecáte za blbosti? Hlavně pc hráči! Jediná konzole, co brzdí vývoj je xbox, ps3 určitě ne. Budete se divit, ale žádnou multiplatformovku jsem nehrál a ani nechci a nemám to zapotřebí. Mně stačí ty exkluzivní – Uncharted 1,2,3, God of War, Starhawk, Killzone 2,3, bomba multiplayer a Mag taky bomba. Gran Turismo 5. Mám všechny exkluzivní na PS3 a žádná mě po grafice a hratelnosti nezklamala a vždy jsem se pobavil a vždy tam bylo nějaké wau!Až vyjde God of War 4, The Last of Us, Beyond two souls, tak tam zase bude po grafice wau, takže mi nepřipadá, že by PS3 brzdila vývoj her. A jestli se chcete hádat, kdo brzdí vývoj her, tak se hádejte mezi sebou vy děti Microsoftu – PC vs Xbox! *16* *1*
-
Na jednu stranu máš pravdu, ale vychází i dost her jen pro PC, které jsou finančně hodně úspěšné.
Proč třeba Diablo 3, nevypadá mnohem líp než hry, které vychází i na konzole? -
Nevím co je u tebe dekáda, ale já hral před 20 lety na pc takové pecky jako Dungeon Master, Elite nebo Ufo Enemy Unknown.
Dungeon Master a Elite byly na jedné disketě a neměl jsem dojem, že by je HW nějak limitoval. Byly, vlastně jsou to hry, které mají hratelnost a nápad, které mnohým současným hrám chybí. Hlavně něco jako Elite bych si dal hned znova.
Před deseti lety vládla PS2, vyšla třeba Final Fantasy X.
Tu hraji zrovna teď a na grafice jsou ty roky vidět, ale i po těch letech umí zabavit :)
Nevím co si od nové generace slibuješ, ale bojím se, že kromě o něco lepší grafiky se nic nového nedočkáme. -
Citují z rozhovoru, takže pokud to někdo neví, tak je to Hakkinen.
Třeba to měl být dvojsmysl :) -
kto vie možno tým myslia že next gen bude kvantový počítač *4* *4* *4*
-
Přesně tak. Například kvantová fyzika je fyzika elementárních částic.
Ale že na Tiscali píšou věci, kterým nerozumí je už typické. -
kvantový znamená veľmi, veľmi malý http://www.smbc-comics.com/index.php?db=comics&id=2628
-
Pokud mi textovky nabídnou tu druhou část - hratelnost, tak je hrát budu.
-
"Příběh a hratelnost - to tvoří hry, ne grafika."
tak si hraj textovky *7* grafika je nedielnou súčasťou a zásadným stavebných kameňom každej videohry. -
No ja si spis myslim ze se po grafice honi hry na konzolich a tim padem se na ukor toho ve hrach orezava vsechno ostatni a pak se to jeste nekvalitne portuje na pc. Si vemte kdy naposled vysla hra na kozole v 1080p ktera bezela na 60 fps, kdyz tem konzolistum vubec nejde o grafiku tak by to prece nemel byt problem..... misto toho se delaji hry ktery maji rozliseni 1024 rozplizle upscalovany na ty vase 50 palcovy plazmy a bezi sotva 30 fps s fps dropama. Cim to asi bude.