Přejít na výpis diskuzí
Remedy: nové konzole budou kvantový skok kupředu
24.8.2012 | Adam Homola
107 příspěvků
-
Ano, ale některé hry třeba ani nevyjdou na starší generaci.
-
Ale současná generace tu rozhodně bude ještě 3,4 roky. Když vyjdou nové konzole přeci neznamená, že ta současná generace je hned mrtvá.
-
ono kdyby se dal povypínat všechen ten blur, přesvětlenost a další tyhle hollywoodské efekty, tak bysme hned zjistily, že těch maličikostí je najednou pořád ještě kvanta *3*
-
Asi za tohle schytám mínusů jako sviňa hlavně od zarytých PCčkářů, ale bude sranda.
Podle mě, pokud by tu tato generace konzolí byla ještě tak 3,4 roky, tak by to nebylo špatné. Na grafice mi nezáleží a vše, co chci od her, mi poskytuje generace současná. Příběh a hratelnost - to tvoří hry, ne grafika. Absolutně nechápu to honění se za grafickými efekty a reálností.
Teď jsem si vzpoměl třeba jak se mi rozbušilo srdce, když jsem hrál první Deus Ex, kde bouchly dveře od nějakého krytu a Bob Page se chtěl spojit s Heliosem.
Prostě příběh a hratelnost. Nic víc od hry nechci.
Tak PCčkáři a grafičtí onanisti, do mě. *14* -
No za 5 let se vyvojari urcite ten novej HW nauci zdimat na maximum, ale vis to uz bude 7 let od tech stejne vykonejch PC *1*
-
Myslím, že skok hardwaru samotného bude velký. Ale "praktický" skok, viditelný ve hrách bude podstatně menší. Už se jen těžko dají dělat opravdu do očí bijící rozdíly v grafice, i když...
-
No takže dvoujádrový NTB začal pomalu dosluhovat, ale 2 měsíce mám X360 a nestěžuju si zatim na nic... Na nový PC si počkám až vyjdou další konzole, pořídim si PS3, zahraju si těch několik lákavých exkluzivit a pak někdy (za 3-4 roky) si koupim novou konzoly ;) A už teď vim, že toho litovat nebudu. V té době už totiž její výkon řešit nebudu ;)
-
Je to Jejdásek, člověk, co má pomalu vytetovaný na čele konzolový bůh;) To nemá cenu. To je snažší umlátit hrocha gumovým kladívkem.
-
No ještě že jsem tohle neslyšel před vypuštěním "pokračovatele xkrabice" nebo "bumerangového stejšnu". Oh wait
-
Kdyby měly konzole takové specifikace, jaké si napsal, bylo by to dobrý.
Ale ono to bude nejspíše horší. -
To jsou narky. Ja jen doufam, ze to nebude zelezo ktere proklamovaly na nekterych serverech. Doufam, ze ty konzole budou mit HW podporu fyziky a hry pojedou skutecne ve Full HD na 60 snimcich. Ne jak na stavajici generaci, kdy hry jedou 720p a trhaji se.
Take doufam, ze vyvojari se konecne umoudri a zacnou na konzole delat vice poradnych her, ktere se daji hrat ve vice lidech na jedne bedne. Viz Champoins - Return to Arms z PS2. Protoze to je opravdova vyhoda konzoli. Vsechny ty on-line nesmysly jsou zbytecne. Ja chci hrat opravdove hry. Zlata PS2.
Tak nevim co z toho je vetsi sci-fi. -
Dnešní konzolový porty mi v pohodě tahala 4870. Nedávno jsem koupil 7870 a ty "next-gen" porty taky přežije s prstem v nose *1*
-
Podle mě by titul mohl být multiplatformní. Stačí se podívat, jak si Alan Wake vedl na pc.
A jak říkají lidi, PS3 a X360 měly už být chvilu pryč.
Jen doufám, že ještě vydají dalšího Alana Wakea. Už se k tomu vyjadřovali, že mají ještě v tom univerzu nápady, ale že další díl by nemusel být o Alanovi (pokud se nepletu). Tak jako tak chci dalšího Alana. -
Jasne ze to srovnavam, kdyz se muzou Jaguary vyrabet v Indii tak proc nedelat hry v Cesku, Polsku za tretinovou cenu ? Protoze by byly mene kvalitni ? no za soucasne situace asi tezko. A co se tyka srovnani s filmem, tak pred 70lety natocili sice BenHur za 15M, ale to nebyl standartni Ackovy titul, to by jsi musel srovnavat se SWTOR za 200M a nebo WoWkem za 100M.
-
"Prechod z ps2 na ps3 byl potreba kvuli novym televizim, novemu rozliseni a formatu, ktery ps2 nezvladala. Pro prechod na ps4 neni zadny nutny duvod"
takže dnešné konzole zvládajú 1080p čo je rozlíšenie väčšiny nových televízorov ? :) ale čo sa to vôbec pýtam, veď oni mnohdy nezvladajú ani 720p ... Nová generácia prinesie predovšetkým oživenie, ani vývojárov nebaví robiť hry ktoré vyzerajú furt rovnako, a konečne by sa pohol vývoj aj v oblasti fyziky. -
nebo treba takopve GTA 4 byl tu clanek o tom jak nainstalovali nekolik kamer a tydna snimali intenzitu deste v NY, aby ve hre pak prselo stejne naprosta zbytecnost kdyby misto toho zapracovali na tom ze kdyz zpusobim dopravni nehodu je tam plno rozbitich aut a ja zajdu do vedlejsi ulice hned se vratim a vse je zas jako nove??? WTF? takze to jestli tam dest ma stejnou intenzitu jako v realnem meste je mi uplne ale uplne u zadele
-
Jasne ze kazdy vydelava jak umi, ale to nic nemeni na tom, ze hra za 30-40M dolaru je predrazeny nesmysl a ze by sla udelat minimalne o polovinu levneji a jak ukazuje CDprojekt tak i za tretinovou cenu a to je opravdu velky rozdil.
-
Konzolove hry dokazou z hw vytahnout mnohem vic, nez pc hry. Pokud nextgen konzole budou mit hw na urovni pc 2010, tak ty hry s postupem casu budou dalece prekonavat to, co bezelo na tom pc.
-
Ale hlavne spoustu penez utrati za ruzne licence na hudbu, na objekty, na nazvy, na jmena jde na to klidne i 90% nakladu, ale z hlediska hratelnsti to hru zvedne max. o 1%
-
Oni to casto nevi presne ani sefove tech firem, nakolik jsou efektivni a kde a jak usetrit pri zachovani minimalne shodnych vysledku. Ale kdyz prohlasis, ze prostor pro to urcite je, tak se rozhodne nespletes, vyvratit se to neda :-). Jedina obrana proti tomu je, otazat se kde.