Přejít na výpis diskuzí
Remedy: nové konzole budou kvantový skok kupředu
24.8.2012 | Adam Homola
107 příspěvků
-
No, kdyz si prectes nekdy titulky, tak zjistis, ze se dnes na hrach podili takove profese, jako treba vlasovy designer. Tohle jsme u her v 90 letech neresili. Stejne jako spoustu dalsich "nezbytnych" nutnosti. Bez kterych by ale dnes hry pro masy nebyly cool.
-
Kvantovy skok, takze BF4 bude mit na konzolich Full grafiku PC verze BF3, pobezi na 60FPS a v MP bude po mape pobihat 64 hracu, neco takoveho? *5*
-
Není? Takže Minecraft vypadá a hraje se líp než Mass Effect? Nebo Arma II je odladěnější a čistčí než BF3? Placku na hlavu, kluci, než něco takovýhleho plácnete...
-
Vsechny jeste ne. Ale ber to tak, ze vetsi sanci na preziti budou mit hry typu cod nez treba zaklinac.
-
Asi, že se do nich vrážejí desítky ne-li stovky milionů a jaksi to na nich není vidět.
-
A dnes jako áčkový hry nejsou dělaný pro masy?
-
Předražený? Jak to myslíš?
-
vyvoj dnesnich AAA her je neskutecne predrazeny
-
Jako by to nebylo úplně jedno. Směr kterým se dnešní hry ubírají to stejně nezmění a různý formy socializace a f2p budou k vidění čímdál častějc.
-
Bude to jako s hudbou, technicka kvalita pujde nahoru, obsahova dolu.
-
Pokud je to na mě (těžko říct), tak já vím, co obecně znamená "kvantum" a "kvantový", pojem "kvantový skok" je ale tohlencto http://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_leap (a koukám, že i tam je na konci poznámka k nesmyslnému použivání tohoto termínu)
-
Cim vetsi skok, tim hur pro hry. O to budou naklady na vyvoj vyssi a o to budou vic zamereny na masy. Dnes je hranice rentability zhruba kolem milionu prodeju za plnou cenu, kolik to bude u nove generace? Dva miliony? Zdrazit hry neni mozno, takze to povede akorat k masivnimu zavirani studii a jeste mensimu prostoru pro originalitu. Zvedne se technicka kvalita a utrpi obsahova. Budeme hrat nalestene prdy. Klasicka cesta konzumu. Mluvim samozrejme o velkych hrach, tech malych se to netyka, ale ty ani takovy hw nepotrebuji.
-
no, já si počkám kolik to bude stát a pak podle toho, co vyjde za hry v prvních měsících, protože co si vzpomínám, tak PS3 neměla skoro nic, co by mě dostalo do kolen, navíc jsem téhdá o koupi neuvažoval, ale to dá rozum, když jejich cena byla opravdu hrozně vysoko
-
Mohl bych vidět, kde jsou ty komentáře zaměstnanců? On i tenhle paskvil byl dost vytržený z kontextu rozhovoru a dost pokroucený původním autorem článku.
-
to, že má někdo konzoli neznamená, že je PC negativní
-
Pro mě bude stačit, když konzolové hry nebudou v další generaci kostrbaté, mít malý framerate , budou mít lepší podporu onlinu /především bych to doporučil MS, aby se zamyslel nad jejich nevýhodným GOLD účtem/ a SONY ať konečně vymyslí lepší a rychlejší browser, popř. ovladač, který je sice fajn, ale Xkový mi příjde méně šuntový
-
Mě bude zajímat ta cena, ta cena.*8* Jinak třeba první Motorstorm vypadá pořád slušně.
-
ono nez jim to vyjde tak tech jader budeme mit taky 12+ :) a dve grafarny v kazdym slotu! :D
mozna bysme konzolistum meli vysvetlit co je to slot? -
Jsou taci, kteri maji slusne PC, nebo Mac, a stejne radsi hraji na konzoli a je nas vela...
-
heh, tezko prekladat termin, kterymu ani v anglictine poradne nerozumej ;)
nicmene jestli chtej rict, ze to bude prevratny tak to asi tezko, protoze novou generaci se konzole maximalne vyrovnaj peckum (ktery se mezitim budou zase vyvijet a proto je mame radi).
a tudiz ze zkusenosti s pc muzeme v klidu rict, ze se zadna revoluce konat nebude. takze ste ten kvantovej skok mohli uplne vynechat, ja sem nad tim nemusel premejslet a psat a usetrili bysme vsichni spousu Joulesu :]
mimochodem tech 12+ koru v novejch konzolich bude stejne prd platno, kdyz to programatori neumej nakrmit :P taky zname z pecka