Přejít na výpis diskuzí
Remember Me měla problémy s vydáním kvůli ženské hrdince
19.3.2013 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
Nevadi mi hrat za zensku postavu, hoci nevyhoda je ze sa s nou az tak pocas hrania mozno nestotoznim, no na druhu stranu je lepsie pozerat sa v nejakom RPG na zadok 50 hodin peknej bojovnicke ci chlapovi? *1*
-
Dokážete si představit Gravity Rush s chlapem? Záleží na hře jaká postava tam líp sedne ..nebo spíše na jaký charakter je ta hra dělaná.
-
-
Jo, to je ta hra, kde si shanis nabytecek do sveho obyvacku :-). To mozna oceni ten, kdo si hral s panenkami, ale me to fakt nechava chladny, ci me to spis stve.
-
...a nekdy je to jedno a pritom tam je porad drsna prevaha chlapu.
-
-
Poslední dobou mi přijde že v každé tps hře hrajete za chlapa a mě nebaví dívat se celou hru chlapovi na zadek. Chce to víc hláškujících sexy drsňaček jako Jill, April, Rayne, Juliet, Konoko, Regina, Alyx, Lara... Jsou ale hry kde bych za ženskou nehrál třeba Mass Effect...
-
-
Tak ja sa urcite nedivam na zadok v hre ani chlapovi ani zenskej, su to len polygony, ked chcem vidiet skutocny zensky zadok zajdem von alebo si pozrem pecko. Navyse zene nielen v hrach ale najma vo filmoch neverim, neverim, ze by utlkla chlapa a uz tym padom neverim ked vrazi muz zene a ona to rozdycha akoby len facku dostala a ona da pastou 100-kilovemu chlapovi a on lahne, to sa vzdy smejem.
-
-
Mně se vždycky líbí, jak všichni předpokládaj, že pouhej váhovej rozdíl něco ovlivní v případě rány na ksicht, nebo na spánek. Pokud budeš takovej ten drsoň z posilky, co má sice namakáno, ale vživotě ses nepral a nejsi zvyklej dostávat rány, natož rozdávat, tak když ti jí hbitá ženská šikovně liskne, tak jdeš pod stůl raz dva.
-
-
stačí jedno jméno :) Bruce Lee :)
-
-
Tak. *4*
-
-
-
-
Naopak bych chtěl normální ženskou, která nemlátí nepřítele po tuctech se stealth systémem, mohla by být trochu neopatrná, není to žádná špionka. Trochu jsem to čekal od této hry, no bohužel.
-
Dalsi takovej, ktrej cuci charakteru ve hre na zadek misto toho, aby sledoval okolni prostredi (ktery je vetsinou zajimavejsi nez zadek postavy za kterou hrajeme). Jestli te bavi ocumovat zadky, tak na to je nejlepsi vypnout pc a jit ven - za chvilku tu bude jaro, to bude cumenda *1*
-
-
Jo, dneska to úplně vidím, když kouknu z okna, jak se to jaro blíží *15*
-
-
Tak u nas snezilo vcera. Dnes uz na silnicich neni zadnej snih a ten co je okolo, tak taky za chvilku roztaje taky. Jaro se BLIZI !
-
-
-
Teda co vy v těch hrách sledujete opravdu netuším. Hrej hru a nečum mu na zadek, velmi jednoduché řešení. A jediné co potřebujeme je víc kvalitních her, jestli je hlavní hrdina chlap, ženská nebo asexuální entita je úplně jedno.
Podělaný mainstream, dřív se řešila hra, dnes se řeší feministické hovadiny a "negativní" vlivy. -
-
Na zadek čumím jen když jsem zrovna ve hře AFK, protože u toho jím :D
-
-
Ja som hraval za zensku v ME. A hnat drsnu, hlaskujucu renegadku do viru boja je paradne. K tomu bonus ked rozbijate tvare "oblubenym" reporterkam :D
Tiez som vsak zarazeny zaslepenostou vydavatelov. Kazdy z nich sa boji co i len malicko zainvestovat do niecoho noveho. Pre malicky a kreativny tym to moze byt vazne problem sa presadit v dnesnej klonovaciej dobe.
Mne sa hlavna postava a svet v ktorom bude jej pribeh paci. A hlavne je tam kopec noviniek v skvelom grafickom kabatiku.
Tesim sa na tuto hru.
-
-
Fu*king Sony!
Fu*king CIS SCUM!
Full of PRIVILEGED White MALES!! *16* -
-
Ale zase si vsimni, jak jsme MY (cesti hraci) liberalni a jak podporujeme zenske hrdinky. *4*
-
-
a kdy to bude?
-
Ach bože .. to zas bude fight club dneska.
-
Lol ted sem si vzpomnel..treba hra jako Bayonetta..nevim kdo by to hral s chlapem v latex oblecku :D
-
RPG hru, ale i jinou mohu hrát jedině za chlapa. Chci se s postavou ztotožnit a prožívat její příběh jako by byl můj. S ženskou postavou se jako chlap opravdu ztotožnit nedokáži. Myslím, že vydavatelé zase tak hloupí nejsou a možná mají udělaný průzkum jak kdo chce za koho hrát. Já bych třeba hru kde hraji jen za ženu a nemám možnost volby hrát nechtěl byť by byla sebelepší.
-
-
No, kdyz mam na vyber, tak si taky vyberu chlapa. Ale je-li hra postavena na pribehu zeny, tak co? Problem je mozna v tom, ze tyto "zenske" postavy casto jednaji jako muzi a to pak cloveku prijde kapku nerealny. Zrovna dneska me napadla takova zajimava vec. Je to kosmeticka blbost, ale vsimli jste si, ze nasi herni hrdinove nikdy nevymesuji? Co kdyby se vam hrdina pokak strachy, kdybyste neco nezvladli dobre. Hned by byla jeho aura nedotknutelnosti pryc *1* . No a pritom je to tak realna zalezitost. Nekolik hodin litate po bojisti a nic vas ve virtualnim v brise netlaci *1*
-
-
zenske na to nemaju. nedokazu zachranit svet atd.
-
-
Jo, on uz ten nick Jesus... Myslim, ze ani jeden samojediny clovek nedokaze spasit svet i kdyby byl ze zlata. Pohadku o Jeziskovi, ktery se pro nas obetoval, ted nechame stranou.
-
-
Hrat za zenske postavy je pro muze hloupe, zvlaste akcni hry, kde je to neverohodne a potom fps a tps, kde ma dojit se ztotoznenim s postavou. Je hloupe hrat za zenu chovajici se jako chlap a je i hloupe jednat zenskym zpusobem. Sice podle diskuse existuje pomerne dost osobnosti s nevyhranenou sexualni osobnosti, ktere hraji za zeny rady (takova slabsi forma prevlekani se do zenskych satu), ale porad - pokud jde o hru zamerenou na muze - je to kontraproduktávni krok, protoze to hru dela blbejsi a mene prodejnou, coz pochopitelne producenti nechteji. A doufat, ze to pritahne vic zenskych hracek, nez odradi muzskych hracu, je docela riskantni zalezitost. Takze ja bych to producentum nevycital. Jak byste se zachovali vy, kdybyste investovali sve penize do vyrobku, ktery by mel vlastnost o ktere si myslite, ze snizi jeho prodejnost, nechteli byste ji zmenit?
-
-
No, asi takhle. Co treba Lara? Zenska akcni hrdinka a kolik ma priznivcu. Nejde tu o pohlavi, ale o to, jak je vypracovan charakter dane postavy. To pak rozhoduje o sympatiich a tim padem zajmu hracu za takovou postavu hrat. V SC II HotS jsem Kerriganova. Vadi mi to? Vubec ne. Je to skvely charakter.
-
-
Nikdy me to nebavilo, prislo mi to dost hloupy a nejhloupejsi je ta nejnovejsi Lara. Ale zrovna Lara je ta vyjimka, ktera dokazala oslovit i hracky. Obavam se, ze nova Lara tohle uz nedokaze, ale ma to vyhodu slavne znacky.
-
-
Mimochodem, velice dobre se to rozebira zde: http://www.eurogamer.cz/articles/tomb-raider-druha-strana-mince
-
-
-