Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil: Revelations 2 vyjde ve čtyřech epizodách a bez online kooperace
10.9.2014 | Petr Poláček
48 příspěvků
-
Jsou samozřejmě i děcka, které si střikají do gatí z chlapů to nevylučuji. Jen poukazuju na to, že v dospělosti není stříkání do gatí velmi obvyklá činnost, kor pak u hraní her.
-
To jo. Ale jak se píše v článku, hra jako taková vyjde stejně v kuse, takže no starost. Pokud si někdo bude chtít užít hru potom pohromadě, může. Co lze kvitovat je fakt, že tady se bavíme o vydávání v týdenních intervalech a to otevřeně z důvodu hru rozložit více do povědomí zájemců a udržet ji tam. Taky je to rys série Revelations, která už v prvním díle takto přistupovala k hráči, byť hra byla kompaktní. Samozřejmě si tím Capcom chce zkoušet epizodický hospodářství, ale čistě z uživatelskýho hlediska je tohle v pozadí. Měsíc dostaneme hru po epizodách, což výsledku vůbec nebrání. Kolega tu sice vzpomínal délku takové epizody a tím délku celkové hry, což není blbá otázka, a vzhledem k tomuhle konceptu, kdy Revelations 2 nemá být tou obrovskou další Resi hrou, ale pouze "přídavkem" do série, jemuž připadnul tenhle experiment úkol, nejde očekávat 15 hodin, ale taky ani rozhodně minutový hraní. To však neznamená, že nemůže být herně zábavnej, komplexní a konečně tím dalším řádným RE dílem se slušnou survival hororovou atmosférou. Ale to samozřejmě uvidíme příští týden na TGS.
-
Epizodický? Aha, takže pá pá děsivé atmosféře, protože se to prost člověku za týden rozleží.
Cooperace? Výborně, zase pá pá horroru, protože neznám coop strašidelnou hru, která by opravdu jako horror fungovala. Jak v tom není člověk sám a může se spolehnout na pomoc někoho jiného, jde o úplně jiný druh adrenalinu. Nezájem. -
Jo jasný, už to čtu pořádně, to mi nějak zaniklo. Omluva. V tom případě asi fakt splitscreen exkluzivně na konzole, to tak vypadá.
-
Protože jsme tu u Capcomu odkryli korporátní komercializační náladičky a analyzování zákaznických údajů, tak to bude záležet na tom, jak se Remaku na ostatních platformách povede. Není tajemstvím, že za jistých čísel se Capcom už kompletních nových remaků (dvojka a trojka) bránit nebude. Celá tahle "návrat do minulosti" akce pochopitelně ovlivní i další Biohazard v pořadí (sedmý díl).
Navíc, Revelations 2 i přes svou sekundární roli bude důležitým tím, jak se povede nastavit opět relativně od základů dělaný a představený staronový koncept survival hororu (Remake se jen s kosmetickýma úpravama převádí jak bylo zmíněno, takže si drží starý mechaniky) a jaký to bude mít vlastně ohlas. -
Bylo řečeno, že druhou postavu mů'ze ovládat člověk, ale jen v offline režimu, čili splitscreen.
-
No, docela nezávidím hráčům kteří mají tu sérii rádi. Být pokusným králíkem často dopadá všelijak.
Já si "epizodický" obsah užil nedávno v Hearthstonu při Naxxu a štvalo mě to nezkonale. -
Ah, takže si stříka do gatí z chlapů? Tak kdyby se hrálo za sexouše Leona S. Kennedyho, ani bych se nedivil.
-
Nevím, proč do toho se*eš platformu. Proště v singleplayeru by měla kooperace probíhat mezi postavami mezi kterými bude přepínat sám hráč bez možnosti, aby za druhou postavu hrál další hráč. Kdosi v minulým článku tu třeba vzpomínal RE: Zero, takže na ten samej způsob.
-
No jo, ale problém je v tom, že to nejspíš u toho skončí. Maximálně ještě příjde Zero.
-
Jak mám chápat jen offline coop? To je jako jedno velké fuck you PCčkářům? Protože beztak zase nedostaneme splitscreen...
-
Tu Claire teda pěkně zmrvili (taky zdravím steroidy nasypaného Chrise od RE5). Už toto mi hodně napovídá jak to asi dopadne.
http://www.gamersyde.com/pop_images_resident_evil_revelations_2-26260-2.html -
Jako už není děcko co si stříká do gatí z každé baby co uvidí.
-
Překvapuje mě, že se situace kolem Remaku z čistě hráčskýho hlediska nechápe. Cílem není a nebylo udělat remake Remaku. Bez ohledu na vnitřní postupy a chuťě Capcomu je vydání Remaku pro hráče Biohazardu ve finále výbornou záležitostí už tím, že se hodí bobek na Gamecube exkluzivitu a vyjde na všechny platformy, což bylo hodně dlouho žádaný. Pokud si Capcom chtěl jednoduše po RE6 přilepšit a zavřít hubu "jádrovým" hráčům starých dílů a naklonit si je, pak je tohle od nich velmi chytrej krok, ze kterýho budou těžit obě strany.
-
jako že už je asexuál? Brrr, staří je svi*a
-
Ne, ale přestane ho to rozptylovat od hraní...
-
Sakra, takže po překročení 14 let už se muž přestává koukat po ženskejch? Doufám, že můj věk nikdy nebude mít dvě cifry. *13*
-
Ty si tak HC až mě z toho chytá revma.
-
Tak ona ta panika už je vidět v tom jak najednou dělají remake reamaku což je neskutečná komedie.
Já fakt nechápu jak se k takovému dnu mohli dopracovat. Komu ve vedení ruplo v makovici a rozhodl že svoji vlajkovou loď nechá přestavět na sportovní člun s degenerovaným kapitánem a motorem ze smeťáku...
Já tak nějak doufal že si třeba zahrají Last of Us a začnou se konečně drbat na hlavě když uvidí že survival dokáže vydělat obří prachy (navíc exkluzivně na jedinou platformu!!!) aniž by musel lézt do řitě dětím ujíždějícím na Call of Duty.
Podívejte se na Konami i ti se evidentně snaží ze Silent Hillem něco dělat a nebojí se přiznat že s tou sérií začalo být něco špatně.
On ten přístup Capcomu chovat se jako nenažraná svině, už je dost otravnej (se podívejte např jaký přístup si vydupal u Namca producent Tekkenu, že tam prostě nedají žádná nechutná ždímající DLC s novými postavami, jinak že odejde a poslední Tekken (nepočítám tu f2p odbočku) opravdu přes množství postav za žádnou nechtěl prachy a všechny se odemkly zadarmo - pak mrkněte na Capcom a ty DLC zvěrstva u Street Fighterů, z toho je mi na blití...)
Pamatujete Dino Crisis 2, to taky přiakčnělo ale ta změna byla funkční (protože byla promyšlená) nikdo tam nedával dinosaurům do pracek žádný zbraně (s tím jejich dnešním přístupem kdy je dávají do rukou i zombíkům by je to určitě napadlo) - ať celej Capcom třeba chcípne... -
Vys*rte se na dneska moderní šaškárny pro mlaďáky a udělejte pořádnej survival horor jako RE 1-3 pro nás herní stařešiny :-D