Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Super, už konečně můžu taky říkat, že jsem hrál retro hry. *15*
  • mas risen 1 2 3
  • RazorProduction
    Ku 3 jeste bonus https://www.youtube.com/watch?v=wCtV4DYZkK0 *3*
  • RazorProduction
    *3*
  • owny
    Přesně takové hry mi dnes chybí. Toto je srdcovka.
  • Já si zase asi budu navždy pamatovat Mr.Penguin i s avatarem tučňáka z diskusního fóra k Rome Total War. Já tehdy totiž trolil na obou fórech současně, jen jsem se přepínal mezi okny.
  • owny
    Gothic 3 je velmi specifický, je to prostě sandbox, nějaký příběh tam prakticky není. Přesto jsem to dohrál několikrát, protože např. to rozmanité prostředí nebo hudba jsou kouzelné.
  • RazorProduction
    Aspon ukazete potom L'Hiver-Mod https://www.youtube.com/watch?v=SdqXup3-CQQ 3:35 Mesto konpletne prerobene ala Assassin Creed 1 :-)
  • RazorProduction
    Promne sice to neni nej,ale jako jedinej sem ho dohral prve,fakt moje celkem prve dohrane Gothic bolo 3 *15* zboznoval sem tu krajinu,lesy,a v prve rade to hornate snehem pokrite udolie,a ta muzika !!! OMG lahoda hlavne solovka gitary https://www.youtube.com/watch?v=bfL1x19cSP8 *14* az pak nasledovalo Gothic 1 a 2 a dvojku pokladam z DLC NH za jednu nej hier unas v EU *5*
  • Njn Gothic je klasika, i kdyz jsem kdysi nadaval na zmrseny inventar, neexistence vahoveho omezeni, kdy jste tahali stovky predmetu, na ovladani a hloupou mapu, moznost ziskat lepsi brneni pouze v urcite fazi hry, kdyz se kolem vali spousta mrtvol, ze kterych by slo zbroj sebrat. No a proti dnesnim hram, ktere vychazi je stale proste bozi.
    Jinak tvrdit, ze G3 je po patchich dobra hra je proste kec. Ja jsem to dohral s community patchem tusim 1.62 v roce 2008 a troufam si rici, ze ta hra je neopravitelna. Uz jenom to, kdyz se s Xardasem bezi na konci pres pul mapy s 50 Orky za zady, protoze je to nuda je zabijet, je neskutecny opruz. G2+NOTR je to nejlepsi, co bylo z Gothicu kdy vydano.
  • Dolero
    Charly už skoro odpadl, ale Jémák na fóru straší pořád :D
  • milos.bohonek
    Já taky! Bude bude. *14*
  • RazorProduction
    *13* ja chci retro i na G2 *14*
  • V poho, ja jsem uz krapet staršího data, tak tricatnici jsou pro me dorustajici *1*
  • Sakra, na gothicz si pamatuju doted, bylo to vlastne moje prvni forum, na kterem jsem se tak nejak trosku angazoval. Dokonce si na tebe i trosku vzpominam, i na Charlieho, Jémáka a tak dále. Jo, kde ty casy jsou...
  • CrocoRay
    Jop, chápu. Jen bych to spíše formuloval, že je to už generace těch odrostlejších než dorůstajících :-) Ale chápu tě, neber si to nějak osobně, že tě opravuju. Nemyslím to špatně, že bych chtěl působit hádky nebo tak *3*
  • Kr.Pa
    Odstranili: cena, nelíbila se jim politika gogu, ze prodava vsem za stejno. Malo penez dostavali tak to utnuli
  • Jinak já myš v Gothicovi používal pouze na otáčení kamery, místo mackani levého tlačítka myši + šipky pro interakci jsem používal levý CTRL, přišlo mi to snažší ovládat prsty jedné ruky než korigovat dvě ruky současně, ale to byla asi věc zvyku.

Co se týká podobných her, napadá mě Arx Fatalis. Na první pohled sice moc podobné nejsou, ale atmosféru, podivné ovládání, slušný soubojový systém a zábavnost mají podobnou. Ostatně i jméno hrdiny znamená v překladu 'ten bez jména'... dostane jej od spoluvězně (!!), protože si jej sám nepamatuje.
  • ja ho hral asi dva mesice po tom co vysel, nejaky bugy tam byli, ale hrat se to dalo. Spis byl problém ze jsem tenkrat mel slabej pocitac a škubalo to jak nepodojena koza. Clovek nesmi bejt citlivka a neutikat se schovat mame pod zasteru když se mu postava parkrat propadne skrz texturu nebo nemůže dokoncit úkol:)
  • No vzdyt jo..dnesni tricatnici uz dorostli do doby kdy si muzou dovolit povazazovat něco za legendarni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit