Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme nelineární tahovku Jagged Alliance 2
30.10.2015 | Redakce Games.cz
62 příspěvků
-
To bych čoveče řekl, že právě v dnešní době se dá "kult osobnosti" postavit snáz. A rychleji. Být dneska Andrejovi osmnáct, tak český youtube zažívá takovej masakr, že všechna ta letsplay-děcka ženoucí se za popularitou nebudou stíhat. Ale stejně bych se na něj nedíval. *1*
Ale fakt ne že bych měl něco proti Andrejovi, nejsem nějakej jeho hater, jen jsem se vždycky z jeho článků dozvěděl moc málo o hrách a naopak příliš moc věcí, který mě vůbec, ale vůbec nezajímaly. Navíc nejsem moc na prvoplánovej humor, i když neříkám, že jsem se u jeho článků nezasmál, ale prostě zas taková bomba to nebyla. Uměl dobře prodat většině, o tom žádná. Fuka hele jo, je to taky svéráz a nemusím vždycky souhlasit s jeho pohledem, ale v recenzi se soustředí na to, o co jde a tý omáčky je tam tak akorát. To je autorský psaní, který beru. -
udelejte neco s tim olejnikom, videa s nim jsou koncentrovana nuda. když už tam musí bejt at alespon nemluví a at se schova za monitor aby ho nebylo videt *7*
-
"eliot you idi0t!!!" :D
-
Tolik vzpomínek ...."Are those real? God,they are! They're like something out of a B-horror movie!"
-
To me to chybi hodne...recenze byly uzasny,ctivy...nebyl to jen vycet vlastnosti hry jak vytvoreny robotem
Ale ona tenkrat byla i jina doba a kulty osobnosti se tvorily lepe
Dnes je to uz moc rychly a casto jednotvarny...autorsky psani v recenzich aby clovek hledal
Zaplatpanbuh za Fuku a dalsi :) -
To jsem taky kdysi zaslechl, ale to on si jenom myslel, že umí. Recenze na JA2 je přímou ukázkou toho, že Andrej recenze psát neuměl a je jedno, jestli hru hrál nebo ne. Neupírám mu, že psát uměl! Jenom to nebyly recenze. *1* Neupírám mu, že tím svým psaním uměl prodat nemalý náklad časopisu - sakra dobře věděl, jak na masy prosťáčků. A neupírám mu ani další zásluhy, jako třeba překlad Mlíčňaka. Osobně mi ale ty jeho dvou a vícstránkový výblitky o tom, co dělal (nebo by rád dělal) před hraním, během hraní a po hraní recenzované hry místo toho, co by taky napsal něco o hře, fakt nechybí. *1*
-
Bombová hra! Tohle byla moje první originálka, co jsem si koupil. Byl jsem tenkrát v 9. třídě a stále 3 kila. Takže tenkrát pro mě fakt prachy ale nelituju. Jen jsem jí nikdy nedohrál, protože se mi v e-shopu nikdy neobjevily brýle pro noční vidění. Strašně se mi líbilo, jak každý žoldák, zbraň vybavení mělo detajlní popisky. A také byl super soundtrack.
-
aaah moja prva originalka, este teraz si pametam ako som sa v 99tom v obchode rozhodoval medzi JA2 alebo FF7 a som rad ze som sa rozhodol spravne :) doteraz nezabudnem na Ivanove "I use all the ammunition for weapon"..
-
Nainstalujte si do toho 1.13 (http://ja2v113.pbworks.com/w/page/4218339/FrontPage) a mate nejlepsi tahovku s managementem i RPG prvky soucasnosti! Sniperi, pokrocila teamova taktika, spotteri, radiem navadene bombardovani, prepady, stopovani zranenych souperu, vsechno, proste vsechno!
-
Hra je to velmi komplexní. Hrát jde s několika četami, ale i v malém počtu žoldáků.
Než někdo začne hrát JA2 poprvé, měl by si prostudovat aspoň:
http://www.ja2.wz.cz/index.php
http://zeldar.thosting.cz/rukovet/start.htm
Vyhne se frustraci, která padla na Pavla při GamesPlay. -
Ja 2 je hra ktoru spolu z Diablom 2 a Rome Total war 1 hram nepretržite len v malých prestávkach už od roku 2000 až dodnes.. Tie hry sa vdaka znovuhratelnosti daju hrat donekonečna.
-
We have some inconveniences to dispose of!
-
Jedna z nejlepsich PC her vubec. Koho uz nudi ty AaA kopiraky a chce se ponorit do neceho naprosto unikatniho, tak tohle video neni nejhorsi zacatek.
-
Andrej se casto chlubil tim, ze umi psat recenze i na hry, ktere vubec nehral. Odhaduju, ze recenze na JA2 je jednou z nich. Clovek se tam o hre temer nic nedozvedel, ale sranda to byla.
Pro me osobne a jsem velky Andrejuv fanda, jsou jeho nejlepsi recenze na hry RED HELL a ZEPHYR. -
Graficky jednicka zrovna neexceluje, ale stale jde o spicku z hlediska hratelnosti, obtiznosti, moznosti.
-
mílá vrbo *1*
-
Andrejova recenze je bomba :D Dodnes na ni vzpomínám jako na jeden z nej úletů v nejen herní žurnalistice :D To byly časy...
-
nejlepsi tahovka co kdy vznikla...skoda,ze na plnohodnotny treti dil nebudou nikdy prachy...
-
Ja se k ni kdysi dostal jako k plne hre ze Score. V poslednich letech nejak tahle serie ale nepravem stoji ve stinu X-Comu a jeho pokracovani. U me patri druhy dil k tomu nejlepsimu, co jsem na pocitaci hral. Dokonce jsem nedavno premyslel, ze bych to znovu rozjel, kdyz uz jsem to kupoval na Steamu. Prvni dil jsem nikdy nehral a asi ani uz nebudu, protoze to je i od dnes archaicke dvojky strasny step back v grafickem provedeni.
-
Nej tahovka co kdy vznikla. Naprostá povinnost. A jak se píše - do dneška jí nic nepřekonalo a dlouho asi ani nepřeková *5*