Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milý pane recenzente. V určitých pasážích recenze mi připadáte jako úplný pitomec. Ty vaše zbytečné kousavé narážky. Třeba jedna mě vadí. ,,Typickým studiem, které dnes existuje jen díky své slavné (sláva to byla pomíjivá) minulosti, je Apogee. Je to vydavatelství, které za posledních patnáct let skoro nic nevydalo, ale evidentně mu stačí motat se pořád jen kolem Duke Nukema a Rise of the Triad". Zkuste si popovídat a zahrát si s vývojáři. Jak můžete tuhle hru srovnávat s DNF? Takže abych to shrnul. Nebyla vaše recenze stejně tak zbytečná a "mimo" jako Duke Nukem Forever? Takto by to mělo být správně.
  • u takoveho Hexen II blahe pameti, by autor recenze asi rozkousal monitor *2*
  • A srovnávat to s Dukem Forever je taky mimo, tam neslo o remake ale o pokracovani.
  • Podle me to je vybornej remake, co vic si prat když to fakt pusobi jako hry kdysi jen to lip vypada. Dat tomu 4/10 je mimo. Autor recenze se zrejme na tu hru neumi podivat globalne, a uprimne recenze která stoji na osobních pocitech jednoho člověka a nicem nevypovida.Minimalne 7/10 by si to zaslouzilo, protože si umim představit ze hraci stare Triad budou vic nez spokojeny.
  • Jak to ?? Je tam snad Mě ? Jestli ano tak chci vědět proč . *8* *1*
  • Pravopisnej t...t...TROLL, no fuj! :-D
  • Kámo píšu to podruhé . MNě teď odešel ....
  • jindra.veliky
    Tak se mi z recenze zda, ze to mu chybi preskakovani z kontinentu na kontinent mezi misemi a jedina mozna cesta dopredu v podobe tunelu *4*

me ted odesel zdroj, tak to aspon do ty doby vyladi...se docela tesim a to se mi to zpocatku zdalo jako konina
  • prudislav
    výborná věc , super remake - jen už by to chtělo ten slíbenej optimalizační patch (+- 4 týdny podle vývojářů ) a AI boty do MP pro doplnění hráčů
    BTW: škoda že level design šel v posledních letech do tunelů :-D Takovejhle Leveldesign je fakt super ale pro dnešního casual "derp" hráče to je asi moc" hardcore a frustrace"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit