-
Hater není člověk s rozumnou kritikou nebo člověk, kterému se hra nezamlouvala. Hater je ten, kdo se ani po dvou letech od vydání nesmířil s tím, že ostatní lidi ta hra baví a haní ji při každé příležitosti.
-
"Tohle ale není žádné béčko, ale kvalitní časem vyzrálý oldschool se schopností pobavit rozumné a inteligentní hráče"
No nevím, přišlo mi to jako tvrzení, že oldschool hry baví rozumné a inteligentní hráče, na rozdíl od jiných typů her... možná jsem se unáhlil, ale zní mi to tak.
Ale no tak, proč mu hned nadávat. Prostě má jiný názor. Mně třeba mluví z duše. Kdysi jsem si hry jako Doom a Baldur's Gate užíval jako každý druhý, ale dnes jsem prostě zvyklý na lepší, chci vidět svižnou hratelnost s jasným cílem a zajímavý příběh. Bloudění po mapách mi nikdy nepřišlo jako to pravé ořechové, i když nepopírám, že když pak člověk konečně našel cestu do další provně, byly to druhé Vánoce :-) -
Žijeme ve smutné době, kdy je Skyrim vrcholem RPG.
Ale jo, opakujte si, že to jsou jen hateři, jen hateři, jen hateří, jen všechny dungeony ve Skyrimu jsou stejný koridory plný draugrů, jen hateři, jen hateři, jen hlavní město ve Skyrimu má 11 baráků, to je tede metropole, jen hateři, jen hateři, jen hateři, Bethesda ani nebyla schopná hru dlouho v pořádku rozjet na PS3 a stejně ji prodávala, jen hateři, jen hateři, boj ve Skyrimu nemá žádnej dobrej pocit, je to jako by jsi stál a mával do vzduchu před sebou, jen hateři.
A tak by to mohli být jen hateři do nekonečna. Ale všichni víme, že to jsou jen hateři. Ale to teď už je pozdě, co, uřž jsi v tom utopil tolik času, co? Jen hateři. -
Klid, tady je komunita Skyrim-haterů silná. Ne, že by to něco znamenalo :-)
-
Netvrdím, že to je znak inteligence, to jsem nikde nenapsal, jen vy vidíte to co chete *3*
Konkurence která může podmazávat je jakékoli FPS vývojářské studio... jelikož v Čr jsou podobné hry velmi oblíbené a prodávají se (jedno z největších zastoupení fanoušků na jednoho obyvatele ) tak se jim podmáznutí games vyplatí... a myslím, že to nějaké horentní sumy nejsou aby to firma byť jen minimálně pocítila. Ale připouštím, že je tu možnost, že to podmázlé není, pak je ale autor naprostý id*** a ***** a ***** -
Na /v/ by nikdo vážně neřekl, že Skyrim je božskej, neboj. Osvícený je Redditor jak vyšitej. A ty jsi pravděpodobně o /v/ jen někde četl.
-
Ty jsi úplně mimo.
-
Ujišťuji tě, že hraní "vyzrálého oldschoolu" není znak inteligence. Jen potřeba vzpomínat na staré dobré časy, kterou máme všichni :-) Stejně tak béčko neznamená špatná hra, jen hra s malým týmem vývojářů a rozpočtem. I taková hra může být skvělá.
Ptal jsem se, kdo že přesně ta konkutence je. Nemyslím si, že by si hry tohoto typu navzájem příliš konkurovaly, rozhodně ne tak, aby se jejich autorům vyplatilo podmazávat největší herní portál v Česku. -
netvrdil jsem ani, že hra byla ve své době nějaká pecka ani, že to, co člověka bavilo před lety, ho musí nutně bavit i teď... ale RoTT jsem měl docela rád už tehdy a teď mě zabavil stejně tak dobře...
-
Výplody Osvíceného jsou spíš jak z /v/
Ioi: Vzpomeň si, jaké to na 4chanu bylo, když skyrim vyšel. Osvícený valí trollí ho*na, ty na redditu většinou nenajdeš, tam najdeš pouze obyčejné ho*na. -
ne, ke kopírovaní nějakých ubohých postů bych se nesnížil, narozdíl od vás publikuji čistě svůj názor
-
Co máte proti skyrimu, smý-li se zeptat pane.... doufám že máte svůj názor a nejste jeden z tupců, kteří pouze koupírují toho ubohého Vávru... Zajímavé že před Vávrou hra všechny bavila a nikdo na ni nepliva, ale až po jeho stupidním článku začali všichni v ČR/SR hru odsuzovat... holt čecháčci, ale takový bohužel češi jsou, s tím se nic nenadělá
PS: SLováci jsou češi v bledě modrým... -
To překládáš posty z /r/gaming či co?
-
Nepřišlo mi, že by RoTT ve své době byla nějaká pecka. Ale pokud jsi fanda tak tě žádný cizí hodnocení zajímat nemusí a můžeš to hrát až do aleluja. A nebo taky můžeš přijít na to, že to co tě bavilo před x lety tě teď bavit nemusí..
-
Tohle ale není žádné béčko, ale kvalitní časem vyzrálý oldschool se schopností pobavit rozumné a inteligentní hráče .... a pro konkurenci je důležité tuto vlastnost v očích hráču smazat. Jak koukám, u vás se to povedlo Psychotiku
-
oprava, dle pana "..." :D
-
Kdo by platil za očerňování béčkové hry? Bojí se snad Activision, že jim berou kupce CoD?
-
kdyby dostavali uplatky, tak by uz davno nedelali herni novinare...
a s vyrazem skvost bych jednal trochu obezretneji. -
Samozřejmě máš pravdu, v dané větě má být "mně". Nicméně v zájmových (a obzvláště herních) diskuzích na internetu se všeobecně na správnost psaného projevu moc nehledí, naopak spíše ti co upozorňují na pravopisnou/gramatickou/stylistickou chybu jsou označeni jako "grammar nazi". Jinými slovy, tvůj komentář obsahově patří dle pana Jolána Lakatoše spíše do lingvistické diskuze, a v herní diskuzi je jím vnímán jako nepatřičný.
-
Dočetl jsem to po "10 je přece jenom pro božské hry jako skyrim", pak jsem si uvědomil, že jsi blázen.