Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se podíváš na starší doomovky: Wolf, Doom, Hexen, Blood, Duke, Terminator, RoTT ... každá absolutně jiná už od prvního pohledu... podívej se na dnešní, jedna jak druhá ..
  • Robotron3: Ale byla originální, ukaž mi teda podobnou hru z té doby s podobným level designem, nepřáteli apod. + odrážedla, "prosím nezabíjej mě" a další "kravinky" ... dnes je to všechno naopak na jedno brdo... prakticky stejný námět, stejné prostředí, stejné cutscény .. originalita téměř vymizela... jen se přidává číslovka za název.
  • Přesně tak, dřív se prostě chodilo a zkoumalo, nějaká mapa vůbec nebyla potřeba, člověk si zapamatoval kama šel .. chtěl bych vidět dnešní cod playery, jak by třeba hledali klíče :D Myslím, že by to psychicky neunesli a hateovali by co by to šlo ...

Přeju této hře úspěch, z mnoha důvodů.
  • Robotron3
    ROTT nebyla vůbec v ničem originální. Takových her v té době vznikaly desítky a byla jedna jako druhá.
  • A k tomu bloudění a frustraci. Pominu skutečnost, že i mě ve hře chybí přítomnost alespoň nějaké mapy. Stojí ale za úvahu, zda právě design současných her hráče nezdegeneroval natolik, že je frustruje něco, co bývalo dříve standartem. Kdo dohrál původní Descenty, ví o čem mluvím.
  • Napsal tak jedině blbost. Jasně, ROTT nepatřila k top hrám v té době, ale pořád to byla solidní hra, v té době opět originální ... autoři si vybrali ji, v tom problém nevidím, třeba na Terminatora Future Shock si myslím by museli dát balík za práva atd.
  • Robotron3
    V tý době vyšly naprosto přelomový FPS jako Terminator Future Shock, nebo Descent. To jsou hry, který by měly dostat remake. Protože skutečně něco znamenaly, hry někam posunuly a přinesly něco nového. ROTT byla naprosto průměrná, v porovnání svých současníků jako Doom až podřadná střílečka, která sázela jen na jakousi vizuální krutost, kdy se nestříleli potvory z pekla, ale skutečný lidi, kteří prosili o milost, abyste je nezabíjeli. Jinak trapný level design, který byl v té době snad ještě pod úrovní stařičkýho Wolfa.

Vydzvihovat ROTT a nostalgicky na něj vzpomínat v souvislosti se špatnými dnešními hrami je ukázka naprosté nekritické nostalgie.

Ondřej Švára napsal na blbou hru dobrou recenzi a nebojí se říct, co si skutečně o hře myslí.
  • Tvoje minus.
  • Tak ten obrázek pobavil.Počítám,že za pár let ta čára bude rovná a inteligence průměrného hráče bude na úrovni orangutana.
  • Robotron3
    To je názor člověka, který hrál originál a nenosí růžové brýle a neutápí se v nostalgii jako mnozí zde. ROTT jsem považoval za pitomoučkou hru už když vyšla, natož teď. 4/10 je ještě na tohle dobrý.
  • Horst_Fuchs
    Zajímavá teorie, já naopak neznám nikoho kdo by to tehdy hrál natvrdo s autorunem. Naopak znám pár lidí, kterým se z toho zběsilýho běhu (no spíš to vypadalo jak rally) dělalo dokonce po chvíli zle od žaludku.
  • S autorem se shodnu akorát na tom, že hra má technické problémy, které snad vyřeší patche. Pro mě je to návrat k dobám, kdy bylo hru zábavné hrát kvůli hře samotné a ne těm pozlátkům dokola.
    A k citaci:
    "...... postupné evoluce leveldesignu. Osobně jsem velmi šťastný za pokrok, který žánr 3D akcí za svá léta urazil."
    Doufám že tím autor nemyslel toto http://i.imgur.com/AW6kK.png :)
    Současný level design je příčinou toho, že si jsou FPS podobné jako vejce vejci a liší se vesměs jen "příběhovým zasazením". Čest vyjímkám, ale všichni víme že zas tak moc jich není.
    Ano Rise of the Triad možná mohl dopadnout lépe, ale jsem rád že jsou v této oblasti alespoň pokusy přijít s něčím, co z trhu vymizelo, a přitom je po tom pořád hlad.
    Pravdou ovšem je, že současné generaci hráčů tenhle titul nemá co říct, a tím spiš je přesvědčit, že i tyhle hry byly zábava.
  • Stupidní názor nám tady chyběl.
  • Robotron3
    Stupidní originál, stupidní remake. Žádný překvapení.
  • Když se nad tím trochu zamyslím, ta hra by klidně mohla dostat i 8/10 a víc.. proč? Protože je přesně taková, jaká má být. Opravdu si na nic nehraje a ani nechce být ničím víc, tak nechápu, jak jí to autor může vytýkat? Tady už fakt píše recenze kdejaké ..... Podle mě ani není nutné být znalec původních doomovek z té doby, myslím, že spousta mladších hráčů si takto může aspoň přiblížit, jaké to dřív asi bylo a nemusí je od toho odrazovat zastaralá grafika z té doby. Vážně tohle hodnocení a celkově tu recenzi nechápu, hodně hloupé a krátkozraké.

Samozřejmě nový CoD, byť to bude sebevětší hovadina jako ty poslední, tady dostane rozhodně víc, než 4/10, máte trošku prohozené hodnocení vážená redakce ... jste dost mimo, opravdu.
  • Black_Hand
    no protoze je defaultne nastaveny dle toho, jak to kdysi (skoro) vsichni hrali.
  • Black_Hand
    no, musis uznat, ze graficky styl blood dragonu a zivost hry byly prekvapive na vyssi urovni. kdyby si pujcil nejake dalsi oldschoolove prvky, tak by byl ale mozna jeste lepsi.
  • Osobně jsem zvědavej kolik tu napaří novému CoD.

Už jen za to že je to koridor očekávám 3 body navrch.
  • jasne neni to nic svetoborneho, ale o to ani neslo. Ta hra je rychla, tezka a kdyz zrovna nemam naladu na nejake premysleni tak je to super oddechovka. Osobne bych dal alespon 6/10 Je zvlastni ze hra je konceptem podobna Farcry Blood Dragon take si utahuje sama ze sebe a je to proste strilecka, ale asi proto, ze to nebylo od znameho vydavatele, tak to proste musi byt spatne.
  • Není ti nic? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší