-
No setkávám se s lidmi , kteří nové hry nehrají . Z části proto , že výkon jejich rodinného notebooku jim pohodové hraní znemožňuje a proto tvrdí že z her vyrostli, z části proto , že COD případně Crysis 3 jdou mimo a za herní skvosty by je musel označiít jen tupý slepec který neviděl předchůdce .
Jenže právě u těchto lidí se často na ploše vyskytuje něco jako Gldoom , jDoom atd .. a když se zeptáte co že to je , tak vám odpoví že to mají na takové to rychlé odreagování , když přijdou domů z práce .
A na tyhle lidi okaté retro jakým Rise of the Triad mělo být od začátku cílí . Problém vidím v kombinaci s plošinovkou a jumppointy , díky kterým u mne nebodovali již tenkrát . Nicméně stará hratelnost je přesně to čeho chtěli tvůrci dosáhnout a doufají , že se najde ještě dost fandů kteří takovou hru zaplatí ... -
Far Cry 3, Dead Island a Borderlands taky zrovna geniálním level designem neoplývají - jsou to open world (pseudo)sandboxy, kde se většinu času couráte po otevřenejch prostorách.
-
Jo tak, takže takhle vy to děláte. Řeknete si, že typickým představitelem žánru je COD, všechno ostatní ignorujete, abyste si pak mohli stěžovat, jak jde dneska všechno do kytek a dřív to bylo sluníčkový.
-
tebe zdá sa treba polopate vysvetliť že autor toho komentu to myslel absolútne ironicky ...
-
uzasne :)
-
Normálně si na recenze nestěžuji. Ale tohle si zaslouží více než Call Of Duty. S FPS jsem se nebavil takhle už dlouho. Už mám po krk trapných QTE, hry které se berou AŽ MOC vážně.
Hra nemá tolik frustrace když si člověk na to zvykne, nepřijde mi to moct fér dávat hře míně bodu jenom protože recenzent prostě neni na tento styl zvyklý.
Ale zase co bych se divil když dnešní hráči dělají tohle > http://www.youtube.com/watch?v=zs1IKZv8YyY Tohle je proč naše hry jsou koridovky, protože hráč prostě MUSÍ být brán za ručičku, aspoň většina ano. -
Me se libi styl ze , bossove i hra je celkem zajimava. Dnesni hry tenhle typ postradaji FPS se berou vazne a na par hodin. ( pribeh jen aby se nereklo). Ma to bugy, s 4/10 fakt souhlasit nemuzu.
Mimoradny souhlas s Vladcem sveta. 7/10 Aspon za snahu vydat remake , strilecky ne moc pro kazdeho tak uplne zname. -
takova devoluce je videt i u rpg žanru, a podle mne se to datuje od uvedeni xboxu 360 na trh, odvtedy začalo hrát velke množstvi mainstreamu kteri predstavovali obrovskou kupni silu
(treba takovej robotron, ktery je navic herni vyvojar, tedy to o sobe alespon kdysi mluvil) -
ty hry co jsi vyjmenoval nejsou typicky predstavitele žanru fps
-
Tato hra ma bugy? Par jemnych chrobacikov, ktore sa daju prehliadnut. Pan asi nehral remake Realms of Arkania (vlastne, on ho ani hrat nemohol, pretoze sa hrat neda :)). Ale spat od RPG k FPS. Nah, Rise of the Triad je imho poctivy remake/retvorba klasickej hratelnosti, ktora chyba v sucasnych FPS hrach ako sol!
-
Tekwar- hub system - vychadzala z tv serialu, witchaven-melee fps s jemnymi rpg prvkami s fantasy prostredia, powerslave- prostredie.egypta s jumping puzzles a vracanim sa uz k prejdenym levelom - jedine co mali podobne tieto hry bola "pre niekoho" priemerna hratelnost
-
Ty si asi nehral nejaku tu FPS uz dobre dlhe roky co?
-
Ale kus blba, který má v lecčem pravdu.
-
Aspoň máme pohled z druhé strany barikády. To taky není k zahození.
-
"recenze která stoji na osobních pocitech jednoho člověka a nicem nevypovida"
Jsem netušil, že se stihla změnila definice recenze a já si toho ani nevšiml. Díky za připomenutí. -
Aha, bez výjimky. Takže ty Far Cry 3, Dead Islandy, Borderlands... jsem si asi při hraní vymejšlel, protože ty říkáš, že neexistují...
-
doporucuju tyto videa http://www.youtube.com/watch?v=JOHyD49DaeA http://www.youtube.com/watch?v=0Q6UQ2QlRH0
toa aby bylo jasno s tou evoluci -
". postupné evoluce leveldesignu. Osobně jsem velmi šťastný za pokrok, který žánr 3D akcí za svá léta urazil."
tak jsem se nezasmal ani nepamatuju.
dnesni FPS jsou prakticky bez vyjimky on rail shooter tunelem bez odbocky, to je k*rva evoluce -
nerikam, ze ta recenzovana hra je dobra, nehral jsem, ale nazory recenzenta na stav dnesnich fps je zarazejici, co to tam v te redakci hulite?
-
Thorgall: Jestli o pár měsíců, to podle mě už nehraje roli. Ale dobrá, vem si třeba Doom, který tu byl o dva roky dřív než ROTT a ten už opustil primitivní 2D plošinovkový raytracing style a měl vertikální levely. A po dvou letech příjde něco, co by tak mohlo být duchovní pokračování stařičkého Wolfa. Tomu fakt neříkám originální hra, jak tu z pera nostalgiků několikrát zaznělo. To je zastaralá překonaná hra už v době vydání.
A to nepíšu, že bych zas tak moc chtěl pomlouvat ROTT, ale abych napsal jak to skutečně bylo oproti těm růžově brýlovým oparům...